×
سیاسی
شناسه خبر : 127110
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/19 ساعت 17:31
بهمن ماه 1402/ ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!

می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی به آن چنگ می‌زنند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: فرمانده پیشین نیروی دریایی رژیم صهیونیستی پنج‌شنبه ششم بهمن مدعی شد که این رژیم «باید هر چه زودتر» به ایران حمله کند!

به گزارش شبکه آی۲۴ اسرائیل، ژنرال «الیعزر ماروم» گفته؛ زمان در گذر است و ما باید این کار را زودتر انجام دهیم تا قبل از این‌که دیر شده باشد، زودتر یعنی همین سال آینده.

به گفته او، ایران در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای است و اسرائیل باید سال آینده به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده و برنامه ایران را خنثی کند.

پیشتر نیز «زاخی هانگبی»، مشاور جدید امنیت ملی اسرائیل گفته بود که اگر برنامه حمله به ایران بخواهد به مرحله اجرایی برسد، در دولت بنیامین نتانیاهو خواهد بود.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که هم‌زمان صهیونیست‌ها از رزمایش مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه خبر داده‌اند، رزمایشی با نام «درخت بلوط» که حدود «شش هزار و چهارصد» سرباز آمریکایی در کنار بیش از «یک‌هزار ‌و پانصد» سرباز اسرائیلی و نیز «یکصد و چهل» فروند هواپیما از جمله بمب‌افکن‌های استراتژیک «ب-۵۲» و جنگنده‌های فوق پیشرفته «اف-۳۵» و همچنین «دوازده» شناور از جمله یک ناو هواپیمابر در آن شرکت می‌کنند. 

به ادعای تایمز اسرائیل این رزمایش در مجموع «پیامی به جمهوری اسلامی» تلقی می‌شود، در حالیکه مقام‌های آمریکایی بلافاصله اظهار کردند: «این مانور به طور خاص کشور مشخصی را هدف قرار نداده است.» 

نکته اینکه؛ مجموع این سخنان و ادعاهای رسانه‌ای با عنوان آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران، برجسته‌سازی می‌شود تا تصویری از جنگی نزدیک را در ذهن مخاطب ایجاد نماید، چه، پناه آوردن به جنگ خیالی راهکاری است که غالبا کشورهای غربی نیز از آن برای فرار از تمرکز در خصوص مشکلات داخلی به‌کار می‌گیرند. 

نگاهی به حقایق جاری در سرزمین‌های اشغالی بیانگر آن است که سران این رژیم همواره مدعی اجرای گزینه نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران بوده‌اند. همچنین صهیونیست‌ها به طور معمول هر رزمایشی را که به صورت مستقل یا مشترک با غربی‌ها برگزار کرده‌اند به آمادگی برای مقابله با ایران نسبت داده‌اند.

جالب توجه اینکه بسیاری از سفرهای مقامات رژیم صهیونیستی به آمریکا و بالعکس آمریکایی‌ها به سرزمین‌های اشغالی نیز به این آمادگی‌ها نسبت داده شده است که آخرین آن سفر بایدن به سرزمین‌های اشغالی بود، حال آنکه جهان می‌دانست این سفر در جستجوی منابع جدید انرژی است. 

در بُعد عملی نیز وقتی رژیم صهیونیستی توان مقابله با غزه در محاصره با کوچکترین امکانات را ندارد و در سه روز مجبور می‌شود تا تن به آتش‌بس با شروط مقاومت دهد و یا زمانی که با هشدار مقاومت مجبور به عقب نشینی از مناطق نفتی مرزهای لبنان می‌شود، چگونه می‌خواهد با ایرانی مقابله کند که حتی به اذعان دشمنانش، در نظم نوین جهانی ایفای نقش می‌کند! 

به بیان دقیق‌تر؛ رفتارهای رادیکالی و افراطی کابینه نتانیاهو موجب درگیری‌های جدید و کشته‌های بیشتر صهیونیست‌ها شده، چنانچه یورش به جنین و کشتار زنان و کودکان که به دنبال قدرت‌نمایی و اقتدار افراط گرایانه بود در این عرصه نیز ناکام ماند و تنها یک روز بعد از این کشتار، فلسطینی‌ها در پاسخ، چندین صهیونیست را کشته و زخمی کردند، عملیاتی که نشان داد این رژیم حتی در عمق سرزمین‌های اشغالی توان تامین امنیت خود را ندارد. 

شاید این تبلیغات موهوم برای توجیه بودجه خواهی نظامیان به علت شدت گرفتن بحران‌های اقتصادی و سیاسی رژیم صهیونیستی باشد، چنانچه در سال ۲۰۲۰ نیز وقتی در قالب طرح تنوفا بر لزوم برخوردار شدن از بودجه‌ای کلان جهت اجرای این طرح تاکید کردند، تنوفا عملا طرحی برای کاسبی نظامیان شد.

لذا در این شرایط می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی به آن چنگ می‌زنند.

به‌ویژه اینکه آمریکا و اروپا به عنوان متحدانی که صهیونیست‌ها نیازمند همراهی آنها برای هرگونه جنگ افروزی هستند این روزها حتی توان تأمین نیازهای جنگ اوکراین را ندارند و حاضر به ورود در ماجراجویی‌های دیوانه‌وار صهیونیست‌ها در برابر ایران نیستند زیرا به درستی می‌دانند حاصل کاشت باد، درو کردن طوفان خواهد بود که هزینه‌های جبران ناپذیری را به آنها تحمیل خواهد کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 16:18
نور ویدئو؛
ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!
می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی به آن چنگ می‌زنند.
احضار کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 12:11
اختصاصی؛
احضار کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه
به‌دنبال اظهارات مشاور رئیس‌ جمهور اوکراین و پذیرش تلویحی مشارکت این کشور در حمله به یک مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان، کاردار اوکراین به وزارت امورخارجه احضار می‌شود.
پایان تکرارهای توهم‌زا و باور دروغ‌های خود ساخته!
یکشنبه 1401/11/09 ساعت 10:54
نور ویدئو؛
پایان تکرارهای توهم‌زا و باور دروغ‌های خود ساخته!
عقلانیت نیم‌بند اروپا متوجه این توهمات سردرگم شد تا بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش نماید خطای راهبردی پارلمان اروپا را با گفته‌هایی دوپهلو و احساسی نامیدن تصمیم آنها در خصوص سپاه پاسدان جبران کند.
گنده‌گویی‌هایی که پیام ضعف و ناتوانی دارد
یکشنبه 1401/11/09 ساعت 09:52
نور ویدئو؛
گنده‌گویی‌هایی که پیام ضعف و ناتوانی دارد
اگر به گفته« ند پرایس»، آمریکا با وجود استفاده از تمامی ابزارهای خود برای اثر بخش نمودن سیاست فشار حداکثری بر علیه ایران، موفق نشده حتی یکی از بزرگترین شرکای تجاری خود یعنی جمهوری خلق چین را از همکاری نفتی و تجاری با ایران باز دارد، آیا تداوم این اقدامات نشان دهنده فقدان درایت سیاسی و هوشمندی راهبردی در کاخ سفید نیست؟
حضور سراسیمه سالیوان در سرزمین‌های اشغالی حاوی چه پیامی بود؟
دوشنبه 1401/11/03 ساعت 18:57
نور ویدئو؛
حضور سراسیمه سالیوان در سرزمین‌های اشغالی حاوی چه پیامی بود؟
به نظر می‌رسد حضور سالیوان بیش از آنکه به عادی‌سازی رابطه رژیم صهیونیستی با اعراب و یا حتی به ایران مرتبط باشد، بیشتر به کنترل تندروی‌های اعضای راست مذهبی کابینه نتانیاهو مربوط است.
نظرات

آخرین اخبار
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است