×
اقتصادی
شناسه خبر : 126984
تاریخ انتشار : جمعه 1401/11/07 ساعت 16:10

صدور قبض‌های جدید گاز با تخفیف 70 درصدی از هفته آینده

با دستور رئیس‌جمهور قرار شده تا برای مشترکان پرمصرف، 70 درصد در میزان افزایش تعرفه، به مدت سه ماه تخفیف اعمال شود.

نورنیوز - گروه اقتصاد: مسلم رحمانی، با اشاره به قبوض گاز، اظهار کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ دو بند قانونی برای اعمال تغییر در تعرفه‌های گاز داشتیم، یک بند به مسئله بررسی و اصلاح الگو مصرف تأکید داشت و دیگری بند ک تبصره ۱۵ بود که بر اساس آن قبوض گاز مشترکان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که الگو مصرف را رعایت می‌کنند باید رایگان شود، محل تأمین اعتبار نیز از افزایش تعرفه گاز مشترکان پرمصرف در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس دولت در ۱۶ آذرماه مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که بر اساس آن تعرفه گاز برای مشترکانی که در سه پله اول قرار دارند و مصارف آن‌ها متعارف است بدون تغییر نسبت به تعرفه سال قبل باقی ماند و تعرفه مشترکان در پلکان‌های چهارم، پنجم و ششم ۳۰ درصد افزایش نسبت به تعرفه سال قبل، تعرفه مشترکان پلکان‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم ۵۰ درصد افزایش و تعرفه مشترکان پلکان ۱۱ و ۱۲ با افزایش بیشتر مواجه شد به گونه‌ای که قیمت ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ هزار تومان برای این دسته از مشترکان تعیین شد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه بعد از ابلاغ اطلاع‌رسانی زیادی صورت گرفت و اعلام شد که مشترکانی که در پلکان یازدهم و دوازدهم قرار می‌گیرند اگر مصرف را رعایت نکنند، قبوض بالایی را شاهد خواهند بود، گفت: هم‌زمان با این مصوبه موج سرمای شدیدی نیز وارد کشور شد و در بیش از ۲۶ مرکز استان دمای زیر صفر درجه را شاهد بودیم، این سرما هم از نظر کاهش دما و هم از نظر ماندگاری بی‌سابقه بود.

رحمانی ادامه داد: با توجه به این شرایط، قبوض جدیدی که صادر شد تعداد زیادی از مشترکان به دلیل عدم کنترل مصرف و موج سرما با قبوض بالایی مواجه شدند البته باید گفت که از تعداد ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار قبض منتشر شده نزدیک ۶۰ درصد مشترکان در سه پله اول قرار گرفتند و هیچ‌گونه افزایشی برای آن‌ها اعمال نشده است.

وی با بیان اینکه تنها ۱.۶ درصد مشترکان در پله ۱۱ و ۱۲ قرار دارند که قبوض بالاتر از یک میلیون تومان و حتی بیشتر برای آن‌ها صادر شده است، اظهار کرد: با توجه به این شرایط روز گذشته از طرف رئیس‌جمهوری در راستای کمک به مردم در بخش اقتصادی و همچنین افت دمایی که در اکثر نقاط کشور شاهد بودیم دستور داده شد که در میزان افزایشی که اتفاق افتاده ۷۰ درصد برای مشترکان به مدت سه ماه تخفیف داده شود.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه مصوبه دولت به قوت خود باقی است، گفت: ۷۰ درصد در افزایش تعرفه‌ای که اتفاق افتاده برای سه ماه تخفیف اعمال می‌شود، اما مصوبه دولت برای سال ۱۴۰۲ اجرایی خواهد شد بنابراین خواهشی که از مشترکان داریم رعایت مصرف است.

به گفته وی مشترکانی که در این مدت قبض جدید را پرداخت کرده‌اند این مبلغ در ماه‌های آینده برای این مشترکان به‌صورت بستانکار لحاظ خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
برگزاری دادگاه 4 متهم شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
قالیباف: شیوه فعلی اجرای کالابرگ کارایی خود را از دست داده است
دیپلماسی به شرط حفظ حق حاکمیت ملی
رزمایش بریکس؛ مهندسی قدرت و صلح دریایی
آب و هوای امروز یکشنبه 16 شهریور +هواشناسی استان‌ها
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
X
آگهی تبلیغاتی