×
اقتصادی
شناسه خبر : 126984
تاریخ انتشار : جمعه 1401/11/07 ساعت 16:10
صدور قبض‌های جدید گاز با تخفیف 70 درصدی از هفته آینده

صدور قبض‌های جدید گاز با تخفیف 70 درصدی از هفته آینده

با دستور رئیس‌جمهور قرار شده تا برای مشترکان پرمصرف، 70 درصد در میزان افزایش تعرفه، به مدت سه ماه تخفیف اعمال شود.

نورنیوز - گروه اقتصاد: مسلم رحمانی، با اشاره به قبوض گاز، اظهار کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ دو بند قانونی برای اعمال تغییر در تعرفه‌های گاز داشتیم، یک بند به مسئله بررسی و اصلاح الگو مصرف تأکید داشت و دیگری بند ک تبصره ۱۵ بود که بر اساس آن قبوض گاز مشترکان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که الگو مصرف را رعایت می‌کنند باید رایگان شود، محل تأمین اعتبار نیز از افزایش تعرفه گاز مشترکان پرمصرف در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس دولت در ۱۶ آذرماه مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که بر اساس آن تعرفه گاز برای مشترکانی که در سه پله اول قرار دارند و مصارف آن‌ها متعارف است بدون تغییر نسبت به تعرفه سال قبل باقی ماند و تعرفه مشترکان در پلکان‌های چهارم، پنجم و ششم ۳۰ درصد افزایش نسبت به تعرفه سال قبل، تعرفه مشترکان پلکان‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم ۵۰ درصد افزایش و تعرفه مشترکان پلکان ۱۱ و ۱۲ با افزایش بیشتر مواجه شد به گونه‌ای که قیمت ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ هزار تومان برای این دسته از مشترکان تعیین شد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه بعد از ابلاغ اطلاع‌رسانی زیادی صورت گرفت و اعلام شد که مشترکانی که در پلکان یازدهم و دوازدهم قرار می‌گیرند اگر مصرف را رعایت نکنند، قبوض بالایی را شاهد خواهند بود، گفت: هم‌زمان با این مصوبه موج سرمای شدیدی نیز وارد کشور شد و در بیش از ۲۶ مرکز استان دمای زیر صفر درجه را شاهد بودیم، این سرما هم از نظر کاهش دما و هم از نظر ماندگاری بی‌سابقه بود.

رحمانی ادامه داد: با توجه به این شرایط، قبوض جدیدی که صادر شد تعداد زیادی از مشترکان به دلیل عدم کنترل مصرف و موج سرما با قبوض بالایی مواجه شدند البته باید گفت که از تعداد ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار قبض منتشر شده نزدیک ۶۰ درصد مشترکان در سه پله اول قرار گرفتند و هیچ‌گونه افزایشی برای آن‌ها اعمال نشده است.

وی با بیان اینکه تنها ۱.۶ درصد مشترکان در پله ۱۱ و ۱۲ قرار دارند که قبوض بالاتر از یک میلیون تومان و حتی بیشتر برای آن‌ها صادر شده است، اظهار کرد: با توجه به این شرایط روز گذشته از طرف رئیس‌جمهوری در راستای کمک به مردم در بخش اقتصادی و همچنین افت دمایی که در اکثر نقاط کشور شاهد بودیم دستور داده شد که در میزان افزایشی که اتفاق افتاده ۷۰ درصد برای مشترکان به مدت سه ماه تخفیف داده شود.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه مصوبه دولت به قوت خود باقی است، گفت: ۷۰ درصد در افزایش تعرفه‌ای که اتفاق افتاده برای سه ماه تخفیف اعمال می‌شود، اما مصوبه دولت برای سال ۱۴۰۲ اجرایی خواهد شد بنابراین خواهشی که از مشترکان داریم رعایت مصرف است.

به گفته وی مشترکانی که در این مدت قبض جدید را پرداخت کرده‌اند این مبلغ در ماه‌های آینده برای این مشترکان به‌صورت بستانکار لحاظ خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آخرین وضعیت سلامت چنگیز وثوقی
توافق مکه؛ پایان دوران اتکای انحصاری کشورهای خلیج فارس به آمریکا؟
فریب ادعای جلوگیری از فریز شدن کیف پول را نخورید؛ ترفند جدید کلاهبرداران رمزارز
بقایی: هر طرح امنیتی منطقه باید تهدید اصلی را درست شناسایی کند
خودآموزی جنایت از شبکه‌های اجتماعی
جزییات افزایش اعتبار کالابرگ بزودی اطلاع‌رسانی می‌شود+ فیلم
هدف قرار دادن نیروهای حشد الشعبی به منزله حمله به عراق است
نوراینفو | 13 عادت ساده که کیفیت زندگی شما را بهبود می بخشد
فاجعه زیست‌محیطی در جنوب لبنان؛ جنبش امل خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی شد
تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه؛ جزئیات حمله به قنیطره
قیمت گوشت قرمز امروز 19 مرداد 1405+جدول قیمت ها
تاکتیک «بی‌بی» برای انحراف افکار عمومی صهیونیست‌ها
پیام تبریک علی‌اکبر ولایتی به محسن رضایی؛ نگاه راهبردی پشتوانه صیانت از منافع ملی
تبریک سرپرست وزارت دفاع به محسن رضایی به مناسبت انتصاب جدید
انفجارهای کنترل‌شده در خارج از محدوده شهری دزفول
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد