×
فرهنگی
شناسه خبر : 126889
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/11/05 ساعت 15:04
جزئیات طرح وزارت گردشگری برای لغو روادید یک طرفه با 50 کشور

ضرغامی در حاشیه جلسه هیئت دولت مطرح کرد؛

جزئیات طرح وزارت گردشگری برای لغو روادید یک طرفه با 50 کشور

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با تشریح طرح این وزارتخانه برای لغو روادید یک‌طرفه با 50 کشور گفت: لغو یک‌طرفه روادید از لحاظ پروتکل‌های دیپلماتیک و سیاسی مشکلاتی دارد اما من به عنوان مسئول گردشگردی کشور، این را مشکل نمی‌دانم.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران اظهارداشت: طرحی را در دست بررسی داریم که روادید ۵۰ کشور را به صورت یک‌طرفه لغو کنیم.

او ادامه داد: ما کشور‌های دنیا را به پنج گروه تقسیم کردیم و معتقدیم باید یک اتحاد جمعی برای لغو روادید با تعداد زیادی از کشور‌ها شکل بگیرد.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که لغو یکطرفه روادید ممکن است مشکلاتی را به لحاظ پروتکل‌های دیپلماتیک و یا در سطح سیاسی به وجود آورد، اما من به عنوان مسئول گردشگری در کشور لغو روادید را به صورت یکطرفه مشکل نمی‌دانم. چرا که بسیاری از کشور‌هایی که در حوزه گردشگری کارنامه خوبی دارند، اقدام به لغو یکطرفه روادید کرده‌اند.

ضرغامی اضافه کرد: مثلا امارات با بیش از ۱۳۰ کشور به صورت یکطرفه لغو روادید کرده و این موضوع در مورد ترکیه نیز مصداق پیدا می‌کند و این کشور با حدود ۸۰ کشور لغو روادید یکطرفه کرده است.

او گفت: سخت گیری ای که ما داریم باعث شده است با توجه به مسائل خاص در کشور مانند اغتشاشات در ماه‌های اخیر، مشکلات اینترنت و مشکلات جاسوسی و سایر مسائل در موضوع جذب گردشگر در کشور با مشکل مواجه شویم.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه این لغو روادید به صورت جمعی باشد، نه یک کشور خاص،افزود: مثلا چندی پیش ما در مورد روسیه یک پیشنهاد خاصی را در این ارتباط آوردیم که در دولت به شدت رد شد و همه نظر منفی دادند و فقط من و آقای امیر عبدالهیان که این طرح را آورده بودیم موافق بودیم.

ضرغامی همانطور که اشاره کردم این کشورها در پنج گروه تقسیم شده‌اند که هر کدام ویژگی‌هایی را دارند. من در مورد این طرح جلسه گذاشتم و ویژگی‌ها و خصوصیات تک تک این کشورها را بررسی و اعلام کردم و ان‌شاءالله اگر نامه این موضوع آماده شود آن را در دولت مطرح می‌کنم.

او اظهار کرد: ما بعضا می‌بینیم که برخی از شهروندان برای دیدن یک کنسرت به یک کشور همسایه می‌روند که تعداد آنها زیاد است و اگر در داخل کشور با ضوابطی که داریم کنسرت خوبی برگزار شود، خیلی از آنها نمی‌روند به کشور همسایه تا در آنجا پول خرج کنند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه معتقدم که توانمندی های ما در حوزه موسیقی و کنسرت‌های هنری خیلی زیاد است،گفت:  البته یک نفر ممکن است که بخواهد خواننده خاصی را ببیند، اما  همه اینطور نیستند. باید یک فضای شاد و بازی ایجاد شود که خانواده‌ها بیایند و از این فضا استفاده کنند.

ضرغامی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای نوروز چند کنسرت برای آقای سلار عقیلی گذاشتیم. برای مثال در ارگ بم بدون اینکه هیچ مشکلی پیش بیاید حدود ۲۰ هزار نفر با حضور خانواده‌ها از آن استفاده کردند.


نورنیوز
کلید واژگان
گردشگریضرغامی
نظرات

آخرین اخبار
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان