×
سیاسی
شناسه خبر : 126824
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/19 ساعت 09:57
بهمن ماه 1402/ از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!

وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خبری کوتاه اما حاشیه‌‌ساز در خروجی بنگاه خبرپراکنی خاندان سلطنتی انگلیس قرار گرفت با این محتوا که بی‌بی‌سی به خاطر پخش صداهای رابطه جنسی در جریان پوشش زنده جام حذفی انگلستان (اف‌ای کاپ) پوزش خواسته است! 

در این گزارش گفته شده؛ «گری لینِکر» بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و کارشناس فوتبال، روز سه‌شنبه در حال گزارش بازی دور سوم حذفی میان وُلوز و لیورپول بود که صدایی ناهنجار شنیده شد. او در ادامه این گزارش سعی کرد با خنده و شوخی آن را برگزار کند.

او هنگام صحبت با «آلن شیرر» مهاجم سابق انگلستان گفت:‌ «انگار کسی از روی تلفن دارد چیز دیگری می‌فرستد! نمی‌دانم آیا این صدا را در خانه شنیدید یا نه!» 

با شروع مسابقه، او عکسی از یک موبایل در توییتر پست کرد و نوشت:‌ «خوب ما این تلفن را که به پشت صحنه چسبانده شده بود پیدا کردیم. در عالم خرابکاری این یک حادثه کاملاً سرگرم کننده به حساب می‌آید.» 

نکته قابل توجه توجه اینکه؛ مسئولان بی‌بی‌سی در حالی با اقداماتی چون شوخی‌های مجری برنامه و یا ادعای آمدن صدا از استادیوم به جای استودیو و نمایش گوشی تلفن همراه به دنبال به حاشیه راندن و انحراف مخاطب از رسوایی اخلاقی حاکم بر این رسانه بودند که با توجه به سابقه طولانی فعالیت بی‌بی‌سی و با عنایت به ادعای حرفه‌ای بودن بانیان و حامیان آن، ادعاهای مذکور باورپذیر نبوده و نمی‌توان آن را یک خرابکاری دانست. 

نگاهی به کارنامه بی‌بی‌سی حکایت از زنجیره‌ای گسترده از رسوایی‌های اخلاقی و جنسی مدیران و خبرنگاران این رسانه دارد. 

به عنوان نمونه در سال ۱۳۹۸، روزنامه دیلی میل انگلیس گزارش داد که دادگاه این کشور «مایکل ویلیس» مجری معروف و سابق شبکه ۱ رادیوی بی‌بی‌سی انگلیس را به جرم فساد اخلاقی محکوم و برای ۱۸ ماه روانه زندان کرد. نزدیک به ۵۰۰ تصویر غیراخلاقی و کلیپ ویدئویی از آزار جنسی کودکان در رایانه او کشف و ضبط شد.

چند سال قبل نیز «جیمی سویل» یکی از برجسته‌ترین مجریان بی‌بی‌سی در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی که در سال ۱۹۹۰ از ملکه الیزابت نشان شوالیه دریافت کرده بود اعتراف کرد که به ده‌ها کودک و نوجوان تجاوز جنسی کرده است.  در ادامه افشای رسوایی‌های اخلاقی در شبکه دولتی انگلیس، سوء استفاده جنسی دو مجری دیگر بی‌بی‌سی از چند کودک فاش شد. 

رسوایی جنسی مجری مشهور، استعفا و برکناری تعدادی از سردبیران و مدیران بخش‌های مختلف این شبکه را در پی داشت که در نهایت منجر به کناره‌گیری «جورج انتویسل» رئیس بی‌بی‌سی شد. 

اما سریال این رسوایی‌های اخلاقی به بخش فارسی بی‌بی‌سی در زمان مدیریت «صادق صبا» نیز رسید. انتشار خبرهای متعدد در این خصوص از جمله تجاوز شخص صبا به یکی از مجریان زن و تجاوز «سیاوش اردلان» به یک مجری زن دیگر، مواردی بود که از مناسبات غیراخلاقی در بی‌بی‌سی فارسی پرده برداشت. 

البته وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
شنبه 1402/04/24 ساعت 12:41
نور ویدئو؛
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی و مالی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی و مالی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
سوریه مجوز فعالیت «بی‌بی‌سی» را باطل کرد
یکشنبه 1402/04/18 ساعت 14:20
سوریه مجوز فعالیت «بی‌بی‌سی» را باطل کرد
دولت سوریه در پاسخ به انتشار گزارش‌های خلاف واقع و گمراه‌کننده از سوی «بی‌بی‌سی»، مجوز فعالیت آن را باطل کرد.
چارلز سوم؛ از خود برترپنداری اَشرافی تا قدسی‌سازی نهاد سلطنت!
چهارشنبه 1402/03/31 ساعت 12:17
نور ویدئو؛
چارلز سوم؛ از خود برترپنداری اَشرافی تا قدسی‌سازی نهاد سلطنت!
نکته قابل توجه؛ اصرار رسانه‌های لندنی به تطهیر رفتار اَشرافی، نژادپرستانه و استبدادی باکینگهام از طریق تزیین اصول غیر دموکراتیک نهاد سلطنت در انگلیس، به عنوان یک راهبرد کلان رسانه‌ای و تبلیغاتی است.
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب پسرش «هری»
یکشنبه 1401/12/14 ساعت 10:54
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب پسرش «هری»
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب «هری» پسرش ادامه دارد چرا که او معتقد است، پسرش از خط قرمز‌ها عبور کرده است.
از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!
پنج‌شنبه 1401/11/06 ساعت 00:03
نور ویدئو؛
از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 22:16
نور ویدئو؛
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
اگرچه انتشار فایل صوتی مجری بی‌بی‌سی فارسی را باید در چارچوب رقابت‌های رسانه‌ای و بهره‌برداری از حساسیت مردم ایران نسبت به تجزیه کشورشان علیه رسانه رقیب مورد توجه قرار داد اما به‌دلیل وجود نشانه‌های متعدد در طول 50 روز گذشته و اسناد و مدارک متقن به‌دست آمده در این مدت می‌توان محتوای آن را تأیید کرد.
بی‌‌بی‌‌سی؛ بین‌‌سطور تحریم‌ و ترور
دوشنبه 1400/11/11 ساعت 16:12
بی‌‌بی‌‌سی؛ بین‌‌سطور تحریم‌ و ترور
اخیراً بی‌بی‌سی کلیپی درباره فتوای رهبر انقلاب درباره حرمت ساخت سلاح هسته‌ای منتشر کرده است، این متن به بررسی چرایی تولید چنین محصولاتی توسط بی‌بی‌سی می‌پردازد.
خوش خدمتی بی بی سی به تحریم کنندگان ملت ایران
دوشنبه 1398/03/27 ساعت 11:48
خوش خدمتی بی بی سی به تحریم کنندگان ملت ایران
بی بی سی فارسی روز یکشنبه با انتشار یک گزارش سراسر جعلی، با اسامی و داده های جعلی، تلاش کرد تا از خوش خدمتی به دونالد ترامپ در تحریم ملت ایران عقب نماند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
X
آگهی تبلیغاتی