×
سیاسی
شناسه خبر : 126824
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/19 ساعت 09:57
بهمن ماه 1402/ از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!

وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خبری کوتاه اما حاشیه‌‌ساز در خروجی بنگاه خبرپراکنی خاندان سلطنتی انگلیس قرار گرفت با این محتوا که بی‌بی‌سی به خاطر پخش صداهای رابطه جنسی در جریان پوشش زنده جام حذفی انگلستان (اف‌ای کاپ) پوزش خواسته است! 

در این گزارش گفته شده؛ «گری لینِکر» بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و کارشناس فوتبال، روز سه‌شنبه در حال گزارش بازی دور سوم حذفی میان وُلوز و لیورپول بود که صدایی ناهنجار شنیده شد. او در ادامه این گزارش سعی کرد با خنده و شوخی آن را برگزار کند.

او هنگام صحبت با «آلن شیرر» مهاجم سابق انگلستان گفت:‌ «انگار کسی از روی تلفن دارد چیز دیگری می‌فرستد! نمی‌دانم آیا این صدا را در خانه شنیدید یا نه!» 

با شروع مسابقه، او عکسی از یک موبایل در توییتر پست کرد و نوشت:‌ «خوب ما این تلفن را که به پشت صحنه چسبانده شده بود پیدا کردیم. در عالم خرابکاری این یک حادثه کاملاً سرگرم کننده به حساب می‌آید.» 

نکته قابل توجه توجه اینکه؛ مسئولان بی‌بی‌سی در حالی با اقداماتی چون شوخی‌های مجری برنامه و یا ادعای آمدن صدا از استادیوم به جای استودیو و نمایش گوشی تلفن همراه به دنبال به حاشیه راندن و انحراف مخاطب از رسوایی اخلاقی حاکم بر این رسانه بودند که با توجه به سابقه طولانی فعالیت بی‌بی‌سی و با عنایت به ادعای حرفه‌ای بودن بانیان و حامیان آن، ادعاهای مذکور باورپذیر نبوده و نمی‌توان آن را یک خرابکاری دانست. 

نگاهی به کارنامه بی‌بی‌سی حکایت از زنجیره‌ای گسترده از رسوایی‌های اخلاقی و جنسی مدیران و خبرنگاران این رسانه دارد. 

به عنوان نمونه در سال ۱۳۹۸، روزنامه دیلی میل انگلیس گزارش داد که دادگاه این کشور «مایکل ویلیس» مجری معروف و سابق شبکه ۱ رادیوی بی‌بی‌سی انگلیس را به جرم فساد اخلاقی محکوم و برای ۱۸ ماه روانه زندان کرد. نزدیک به ۵۰۰ تصویر غیراخلاقی و کلیپ ویدئویی از آزار جنسی کودکان در رایانه او کشف و ضبط شد.

چند سال قبل نیز «جیمی سویل» یکی از برجسته‌ترین مجریان بی‌بی‌سی در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی که در سال ۱۹۹۰ از ملکه الیزابت نشان شوالیه دریافت کرده بود اعتراف کرد که به ده‌ها کودک و نوجوان تجاوز جنسی کرده است.  در ادامه افشای رسوایی‌های اخلاقی در شبکه دولتی انگلیس، سوء استفاده جنسی دو مجری دیگر بی‌بی‌سی از چند کودک فاش شد. 

رسوایی جنسی مجری مشهور، استعفا و برکناری تعدادی از سردبیران و مدیران بخش‌های مختلف این شبکه را در پی داشت که در نهایت منجر به کناره‌گیری «جورج انتویسل» رئیس بی‌بی‌سی شد. 

اما سریال این رسوایی‌های اخلاقی به بخش فارسی بی‌بی‌سی در زمان مدیریت «صادق صبا» نیز رسید. انتشار خبرهای متعدد در این خصوص از جمله تجاوز شخص صبا به یکی از مجریان زن و تجاوز «سیاوش اردلان» به یک مجری زن دیگر، مواردی بود که از مناسبات غیراخلاقی در بی‌بی‌سی فارسی پرده برداشت. 

البته وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
شنبه 1402/04/24 ساعت 12:41
نور ویدئو؛
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی و مالی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی و مالی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
سوریه مجوز فعالیت «بی‌بی‌سی» را باطل کرد
یکشنبه 1402/04/18 ساعت 14:20
سوریه مجوز فعالیت «بی‌بی‌سی» را باطل کرد
دولت سوریه در پاسخ به انتشار گزارش‌های خلاف واقع و گمراه‌کننده از سوی «بی‌بی‌سی»، مجوز فعالیت آن را باطل کرد.
چارلز سوم؛ از خود برترپنداری اَشرافی تا قدسی‌سازی نهاد سلطنت!
چهارشنبه 1402/03/31 ساعت 12:17
نور ویدئو؛
چارلز سوم؛ از خود برترپنداری اَشرافی تا قدسی‌سازی نهاد سلطنت!
نکته قابل توجه؛ اصرار رسانه‌های لندنی به تطهیر رفتار اَشرافی، نژادپرستانه و استبدادی باکینگهام از طریق تزیین اصول غیر دموکراتیک نهاد سلطنت در انگلیس، به عنوان یک راهبرد کلان رسانه‌ای و تبلیغاتی است.
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب پسرش «هری»
یکشنبه 1401/12/14 ساعت 10:54
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب پسرش «هری»
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب «هری» پسرش ادامه دارد چرا که او معتقد است، پسرش از خط قرمز‌ها عبور کرده است.
از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!
پنج‌شنبه 1401/11/06 ساعت 00:03
نور ویدئو؛
از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 22:16
نور ویدئو؛
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
اگرچه انتشار فایل صوتی مجری بی‌بی‌سی فارسی را باید در چارچوب رقابت‌های رسانه‌ای و بهره‌برداری از حساسیت مردم ایران نسبت به تجزیه کشورشان علیه رسانه رقیب مورد توجه قرار داد اما به‌دلیل وجود نشانه‌های متعدد در طول 50 روز گذشته و اسناد و مدارک متقن به‌دست آمده در این مدت می‌توان محتوای آن را تأیید کرد.
بی‌‌بی‌‌سی؛ بین‌‌سطور تحریم‌ و ترور
دوشنبه 1400/11/11 ساعت 16:12
بی‌‌بی‌‌سی؛ بین‌‌سطور تحریم‌ و ترور
اخیراً بی‌بی‌سی کلیپی درباره فتوای رهبر انقلاب درباره حرمت ساخت سلاح هسته‌ای منتشر کرده است، این متن به بررسی چرایی تولید چنین محصولاتی توسط بی‌بی‌سی می‌پردازد.
خوش خدمتی بی بی سی به تحریم کنندگان ملت ایران
دوشنبه 1398/03/27 ساعت 11:48
خوش خدمتی بی بی سی به تحریم کنندگان ملت ایران
بی بی سی فارسی روز یکشنبه با انتشار یک گزارش سراسر جعلی، با اسامی و داده های جعلی، تلاش کرد تا از خوش خدمتی به دونالد ترامپ در تحریم ملت ایران عقب نماند.
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد