×
سیاسی
شناسه خبر : 126824
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/19 ساعت 09:57
بهمن ماه 1402/ از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!

وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خبری کوتاه اما حاشیه‌‌ساز در خروجی بنگاه خبرپراکنی خاندان سلطنتی انگلیس قرار گرفت با این محتوا که بی‌بی‌سی به خاطر پخش صداهای رابطه جنسی در جریان پوشش زنده جام حذفی انگلستان (اف‌ای کاپ) پوزش خواسته است! 

در این گزارش گفته شده؛ «گری لینِکر» بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و کارشناس فوتبال، روز سه‌شنبه در حال گزارش بازی دور سوم حذفی میان وُلوز و لیورپول بود که صدایی ناهنجار شنیده شد. او در ادامه این گزارش سعی کرد با خنده و شوخی آن را برگزار کند.

او هنگام صحبت با «آلن شیرر» مهاجم سابق انگلستان گفت:‌ «انگار کسی از روی تلفن دارد چیز دیگری می‌فرستد! نمی‌دانم آیا این صدا را در خانه شنیدید یا نه!» 

با شروع مسابقه، او عکسی از یک موبایل در توییتر پست کرد و نوشت:‌ «خوب ما این تلفن را که به پشت صحنه چسبانده شده بود پیدا کردیم. در عالم خرابکاری این یک حادثه کاملاً سرگرم کننده به حساب می‌آید.» 

نکته قابل توجه توجه اینکه؛ مسئولان بی‌بی‌سی در حالی با اقداماتی چون شوخی‌های مجری برنامه و یا ادعای آمدن صدا از استادیوم به جای استودیو و نمایش گوشی تلفن همراه به دنبال به حاشیه راندن و انحراف مخاطب از رسوایی اخلاقی حاکم بر این رسانه بودند که با توجه به سابقه طولانی فعالیت بی‌بی‌سی و با عنایت به ادعای حرفه‌ای بودن بانیان و حامیان آن، ادعاهای مذکور باورپذیر نبوده و نمی‌توان آن را یک خرابکاری دانست. 

نگاهی به کارنامه بی‌بی‌سی حکایت از زنجیره‌ای گسترده از رسوایی‌های اخلاقی و جنسی مدیران و خبرنگاران این رسانه دارد. 

به عنوان نمونه در سال ۱۳۹۸، روزنامه دیلی میل انگلیس گزارش داد که دادگاه این کشور «مایکل ویلیس» مجری معروف و سابق شبکه ۱ رادیوی بی‌بی‌سی انگلیس را به جرم فساد اخلاقی محکوم و برای ۱۸ ماه روانه زندان کرد. نزدیک به ۵۰۰ تصویر غیراخلاقی و کلیپ ویدئویی از آزار جنسی کودکان در رایانه او کشف و ضبط شد.

چند سال قبل نیز «جیمی سویل» یکی از برجسته‌ترین مجریان بی‌بی‌سی در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی که در سال ۱۹۹۰ از ملکه الیزابت نشان شوالیه دریافت کرده بود اعتراف کرد که به ده‌ها کودک و نوجوان تجاوز جنسی کرده است.  در ادامه افشای رسوایی‌های اخلاقی در شبکه دولتی انگلیس، سوء استفاده جنسی دو مجری دیگر بی‌بی‌سی از چند کودک فاش شد. 

رسوایی جنسی مجری مشهور، استعفا و برکناری تعدادی از سردبیران و مدیران بخش‌های مختلف این شبکه را در پی داشت که در نهایت منجر به کناره‌گیری «جورج انتویسل» رئیس بی‌بی‌سی شد. 

اما سریال این رسوایی‌های اخلاقی به بخش فارسی بی‌بی‌سی در زمان مدیریت «صادق صبا» نیز رسید. انتشار خبرهای متعدد در این خصوص از جمله تجاوز شخص صبا به یکی از مجریان زن و تجاوز «سیاوش اردلان» به یک مجری زن دیگر، مواردی بود که از مناسبات غیراخلاقی در بی‌بی‌سی فارسی پرده برداشت. 

البته وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
شنبه 1402/04/24 ساعت 12:41
نور ویدئو؛
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی و مالی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
حواشی تکرار فساد اخلاقی در رسانه سلطنتی انگلیس
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی و مالی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
سوریه مجوز فعالیت «بی‌بی‌سی» را باطل کرد
یکشنبه 1402/04/18 ساعت 14:20
سوریه مجوز فعالیت «بی‌بی‌سی» را باطل کرد
دولت سوریه در پاسخ به انتشار گزارش‌های خلاف واقع و گمراه‌کننده از سوی «بی‌بی‌سی»، مجوز فعالیت آن را باطل کرد.
چارلز سوم؛ از خود برترپنداری اَشرافی تا قدسی‌سازی نهاد سلطنت!
چهارشنبه 1402/03/31 ساعت 12:17
نور ویدئو؛
چارلز سوم؛ از خود برترپنداری اَشرافی تا قدسی‌سازی نهاد سلطنت!
نکته قابل توجه؛ اصرار رسانه‌های لندنی به تطهیر رفتار اَشرافی، نژادپرستانه و استبدادی باکینگهام از طریق تزیین اصول غیر دموکراتیک نهاد سلطنت در انگلیس، به عنوان یک راهبرد کلان رسانه‌ای و تبلیغاتی است.
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب پسرش «هری»
یکشنبه 1401/12/14 ساعت 10:54
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب پسرش «هری»
عصبانیت پادشاه انگلستان در پی انتشار کتاب «هری» پسرش ادامه دارد چرا که او معتقد است، پسرش از خط قرمز‌ها عبور کرده است.
از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!
پنج‌شنبه 1401/11/06 ساعت 00:03
نور ویدئو؛
از فساد اخلاقی چارلز تا رسوایی اخلاقی در استودیوی بی‌بی‌سی!
وقتی شخص پادشاه چارلز دارای ده‌ها پرونده فساد اخلاقی و جنسی است، قطعا انتظار زیادی است اگر مناسبات غیر اخلاقی در سایر بخش‌ها از جمله رسانه دولتی بی‌بی‌سی را امری دور از ذهن و عجیب بدانیم.
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
پنج‌شنبه 1401/08/19 ساعت 22:16
نور ویدئو؛
افشای فایل صوتی خبرنگار بی‌بی‌سی؛ رقابتی که موجب اذعان به واقعیت‌ها شد!
اگرچه انتشار فایل صوتی مجری بی‌بی‌سی فارسی را باید در چارچوب رقابت‌های رسانه‌ای و بهره‌برداری از حساسیت مردم ایران نسبت به تجزیه کشورشان علیه رسانه رقیب مورد توجه قرار داد اما به‌دلیل وجود نشانه‌های متعدد در طول 50 روز گذشته و اسناد و مدارک متقن به‌دست آمده در این مدت می‌توان محتوای آن را تأیید کرد.
بی‌‌بی‌‌سی؛ بین‌‌سطور تحریم‌ و ترور
دوشنبه 1400/11/11 ساعت 16:12
بی‌‌بی‌‌سی؛ بین‌‌سطور تحریم‌ و ترور
اخیراً بی‌بی‌سی کلیپی درباره فتوای رهبر انقلاب درباره حرمت ساخت سلاح هسته‌ای منتشر کرده است، این متن به بررسی چرایی تولید چنین محصولاتی توسط بی‌بی‌سی می‌پردازد.
خوش خدمتی بی بی سی به تحریم کنندگان ملت ایران
دوشنبه 1398/03/27 ساعت 11:48
خوش خدمتی بی بی سی به تحریم کنندگان ملت ایران
بی بی سی فارسی روز یکشنبه با انتشار یک گزارش سراسر جعلی، با اسامی و داده های جعلی، تلاش کرد تا از خوش خدمتی به دونالد ترامپ در تحریم ملت ایران عقب نماند.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ