×
فرهنگی
شناسه خبر : 126814
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/04 ساعت 11:22
حکایت ماندنی‌ها و رفتنی‌های جشنواره موسیقی فجر

حکایت ماندنی‌ها و رفتنی‌های جشنواره موسیقی فجر

کمتر از یک ماه به آغاز جشنواره موسیقی فجر باقی مانده در حالی که برخی از هنرمندان پاپ کشورمان اسیر فشار عده‌ای معلوم الحال شده‌اند و دست به تحریم زده‌اند؛ درمقابل عده دیگری نیز خود را برای حضور در این رویداد آماده می‌کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: با نزدیک شدن به جشنواره موسیقی فجر و آغاز سایر جشنواره‌ها  شور و هیجان زیادی بین هنرمندان حوزه‌های مختلف و علاقه مندان به هنر در کشور ایجاد شده است. البته بماند که برخی از هنرمندان نیز سوار بر موج تحریم‌های یک عده معلوم الحال تصمیم بر این گرفتند که جشنواره‌ها را تحریم کنند، اما آب همیشه مسیر خود را پیدا خواهد کرد و هیچگاه باز نخواهد ایستاد.

از جمله این هنرمندانی که در این روزها با خاک صحنه‌ گویا خداحافظی کرده، «بابک جهانبخش» هنرمند شناخته شده موسیقی پاپ کشور است که مدتی پیش به دلیل حواشی ایجاد شده برای خروج ازکشورش ظاهرا تاب و تحمل را از دست داد و با پستی در فضای مجازی در لفافه خداحافظی خود را اعلام کرد.

این در حالی است که عده‌ای با نمایش ظاهری از عدم برگزاری جشن و مراسم شادی در همراهی با مردم سخن می‌گویند اما در پس پشت ماجرا برای تولد همسرشان در کشور امارات برنامه های مفصلی تدارک می‌بینند! اما حقیقت هیچگاه پنهان نخواهد ماند.

اما در کنار این جریانات هنرمندان دیگری خود و علاقه‌مندانشان را از فضای هنری در این فضا بی بهره نگذاشته‌اند و علی رغم همه هجمه‌ها فعالیتشان را ادامه داده و تصمیم به اجرای کنسرت هم گرفته‌اند. از جمله این هنرمندان «امید جهان» خواننده پاپ کشور و «پرواز همای» که مدتی پیش در تالار وحدت به صحنه رفتند و همینطور «میثم ابراهیمی» که گویا اجرایش نیز با اقبال زیادی روبه رو شده بود.

اما برخی دیگر از هنرمندان نیز تصمیم به اجرای کنسرت دارند ، شنیده‌ها حاکی از آن است که «زانکو» نیز خودش را برای اجرایی در تاریخ ششم بهمن ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی آماده می‌کند. زانکو خواننده و موسیقیدان تهرانی تا به حال موزیک‌هایش مورد اقبال در بازار موسیقی قرار گرفته و همکاری‌هایی با مسعود جهانی، مهدی آذر، میثم  ابراهیمی و ... داشته است. این نخستین کنسرت زانکو خواهد بود.

او با آهنگ‌هایی چون «مثلا»، «چقدر جالبه»، «رد پا»، «برو سمت علی»، «چشمات رنگیه»‌ و ... شناخته می‌شود.

شنیده‌های حاکیست که تمامی بلیت‌های کنسرت این خواننده به فروش رفته و ممکن است اجرایش تمدید هم بشود. این کنسرت در دو سانس و در ساعت‌های ۱۹ و ۲۲ برگزار خواهد شد.علی حسینی(ساکسوفون، ویولون و کلارینت)، سروش بیغشدل(درامر)، مهرداد محمدیان(گیتار)، پوریا شکوری( گیتارالکتریک)، نیما سلیمانی(گیتار باس) و آرن خاچاتوریان(پرکاشن) حضور دارند.

علاوه بر این «زانکو» قرار است در جشنواره موسیقی فجر بخش پاپ نیز حضور داشته باشد که البته شنیده شده میثم ابراهیمی، امید جهان و چند نفر دیگر از هنرمندان پاپ کشور در این بخش جشنواره شرکت خواهند کرد.

و در نهایت باید منتظر ماند و دید که جدول اجراهای بخش پاپ جشنواره موسیقی فجر با چه هنرمندانی پُر خواهد شد.


آنا
کلید واژگان
موسیقی فجر
اخبار مرتبط
قیمت بلیت‌ کنسرت‌های موسیقی فجر اعلام شد
چهارشنبه 1401/11/26 ساعت 15:03
قیمت بلیت‌ کنسرت‌های موسیقی فجر اعلام شد
سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر امسال در حالی از بیست و هشتم بهمن ماه به دبیری بهزاد عبدی برگزار می‌شود که جدول اجراهای جشنواره ساعتی پیش منتشر و سایت خرید بلیت قرار است تا عصر باز شود.
موسیقی مقامی، نواحی و پاپ در جدول اجراهای جشنواره موسیقی فجر قرار دارد
جمعه 1401/11/07 ساعت 19:00
موسیقی مقامی، نواحی و پاپ در جدول اجراهای جشنواره موسیقی فجر قرار دارد
محمود سالاری گفت: متأسفانه یک عده در فضای مجازی اخلاق را رعایت نمی‌کنند باعث بی‌ادبی و بی‌حرمتی به هنرمندان می‌شوند طبیعتاً ما برای حفظ حرمت هنرمندان جدول را تابه‌حال اعلام نکردیم، اما امسال در جشنواره شاهد حضور هنرمندان انواع موسیقی مخاطبان خواهند بود.
استقبال گرم دوستداران موسیقی از نخستین کنسرت بزرگ زانکو + فیلم
جمعه 1401/11/07 ساعت 17:10
استقبال گرم دوستداران موسیقی از نخستین کنسرت بزرگ زانکو + فیلم
نخستین کنسرت زانکو خواننده پاپ کشورمان شب گذشته در حالی در سالن نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد که صندلی ها مملو از جمعیت بود.
برندسازی «موسیقی فجر» در حوزه بین‌الملل/ چه آثاری می‌آیند؟
یکشنبه 1398/10/08 ساعت 10:50
موسیقی فجر 35 در آینه مهر؛
برندسازی «موسیقی فجر» در حوزه بین‌الملل/ چه آثاری می‌آیند؟
مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های انجام گرفته این بخش از تلاش برای برندسازی «موسیقی فجر» در رویدادهای جهانی سخن گفت.
نظرات

آخرین اخبار
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟
جزئیات جدید از پرونده 2 دختر سنندجی؛ روایت تکان‌دهنده مادر نارین و آیلین
از همسایگی تا قدرت‌سازی؛ نقشه جدید ایران در آسیا
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به سمت ناوشکن‌های متجاوز و مزاحم آمریکایی
برنامه های جدید رادیو و تلویزیون در تابستان + جزئیات
غیبت 4بازیکن تیم ملی در دیدار مقابل مالی
مرگ 4نفر در بنگلادش در اثر گرمازدگی