×
فرهنگی
شناسه خبر : 126712
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/11/02 ساعت 15:17
تدبیر اهالی فرهنگ برای خنثی کردن توطئه معاندین

علی کلانتری

تدبیر اهالی فرهنگ برای خنثی کردن توطئه معاندین

منتشر نکردن پست در صفحات مجازی ، تعطیلی کسب و کارهای آنلاین، تعطیلی کامل کنسرت و تئاتر، تحریم سینما و موزه‌ها و هر آنچه که بشود نامش را تفریح نامید، هدف دشمنان برای دوری مردم از زندگی عادی است و قصد دارند با به راه‌اندازی کمپین هایی مانند «ما عزاداریم» جامعه را به سمت رخوت و غم بکشانند.

نورنیوز - گروه سیاست: در شرایطی که کشور چند ماهی است درگیر ناآرامی‌های ناشی از اغتشاشات است برخی از سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرها در فضای مجازی آتش‌بیار معرکه شدند و پا را از گلیم‌شان درازتر کرده و حکم به سکوت دادند.

مارپیچ سکوت ، پدیده‌ای که همزمان با شروع نا آرامی ها، اکثر مردم و جامعه را به خود مبتلا کرد و همانطور که شاهد هستیم همچنان آثار ابتلای مردم به این پدیده اجتماعی در فضای مجازی دیده می‌شود.

منتشر نکردن پست در صفحات مجازی ، تعطیلی کسب و کارهای آنلاین، تعطیلی کامل کنسرت و تئاتر، تحریم سینما و موزه‌ها و هر آنچه که بشود نامش را تفریح نامید، هدف دشمنان برای دوری مردم از زندگی عادی است و قصد دارند با به راه‌اندازی کمپین‌هایی مانند «ما عزاداریم» جامعه را به سمت رخوت و غم بکشانند. این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که لیدرها و سردسته‌های اغتشاشات در دنیای واقعی چه در داخل و چه در خارج از ایران زندگی نرمال خود را دارند و هر آنچه که دیگران را از انجام آن منع می‌کنند به راحتی انجام می‌دهند.

کمتر از پانزده روز دیگر تا شروع مهم ترین جشنواره فرهنگی کشور فرصت باقی است. جشنواره بین المللی فیلم فجر که از دوازدهم تا بیست و دوم بهمن ماه آغاز می شود به هدف معاندین تبدیل شده است.

از زمان شروع اغتشاشات جمعی از سینماگران با تحریک عوامل خارجی، حکم به تحریم این جشنواره فرهنگی دادند و اعلام کردند که در این فستیوال شرکت نخواهند کرد و هرآنکس هم در این جشنواره حضور داشته باشد، خائن اعلام کردند.

حال در فاصله کمی که به شروع جشنواره باقی مانده، اسامی فیلم‌های حاضر همچنان مشخص نیست. با شناختی که از معاندین و مخالفین جمهوری اسلامی ایران داریم در صورت اعلام اسامی فیلم‌ها و متعاقباً اشخاص حاضر در پروژه‌ها موجی از فحاشی و انتقاد به سمت این افراد می‌رفت و جشنواره امسال به حاشیه کشانده می‌شد. حال و با تدابیر اهالی فرهنگ و خصوصاً وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار شده که اسامی فیلم ها فعلاً پنهان بماند تا عوامل سازنده از گزند وطن فروشان و اغتشاشگران داخلی و خارجی در امان باشند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نقش گسترش جرایم یقه قرمزها در سلب امنیت عمومی
شنبه 1401/11/15 ساعت 18:51
مرتضی دوران
نقش گسترش جرایم یقه قرمزها در سلب امنیت عمومی
عوامل متعدد محیطی و زیستی در بروز و ظهور خشونت موثر بوده و شیوه مدیریت آن نیز در شاخه‌های مختلف علوم انسانی نظیر اخلاق، فقه، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، جرم‌شناسی و حقوق کیفری به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.
تحلیل الگوی عمل نظام قضائی آمریکا در جرائم سلبریتی‌ها
چهارشنبه 1401/10/07 ساعت 19:05
مرتضی دوران
تحلیل الگوی عمل نظام قضائی آمریکا در جرائم سلبریتی‌ها
صدور آرای قضائی بر مبنای ایجاد نسبت منطقی میان فعل ارتکابی و میزان مجازات مندرج در رای از شاخصهای فنی جهت ارزیابی میزان عدالت محور بودن هر نظام قضائی محسوب می شود.
«کمیته‌های جوانان محلات» رمز مشترک اتاق عملیات سعودی، صهیونیستی و منافقین
دوشنبه 1401/09/21 ساعت 12:13
محمدمهدی میرزایی
«کمیته‌های جوانان محلات» رمز مشترک اتاق عملیات سعودی، صهیونیستی و منافقین
در غائله اخیر و از زمان آغاز آن تا حدود 1 ماه هنوز ذهن بسیاری از مردم درگیر کشف واقعیت بود و رفته‌رفته با مشاهده وقایع کف میدان دریافتند که ماجرا فراتر از یک اعتراض ساده مدنی است و شکل یک آشوب اجباری سازمان یافته توسط تروریست‌ها را به خود گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
درخواست ترامپ برای لغو حق شهروندی آمریکا بر اساس تولد
تا آزادی قدس شریف به حمایت از مقاومت ادامه می‌دهیم
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
X
آگهی تبلیغاتی