×
اقتصادی
شناسه خبر : 126643
تاریخ انتشار :

وزیر ارتباطات خبر داد؛

رفع فیلتر برخی سرویس‌ها در روزهای آینده

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تلاشمان این است محدودیت‌هایی که قابلیت برطرف شدن دارند، برداشته شود و ان‌شاالله طی دو روز آینده، خبرهای خوشی در این زمینه خواهید شنید.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «عیسی زارع‌پور» امروز در حاشیه مراسم رونمایی از ناوگان موتوری برقی شرکت ملی پست کشور در جمع خبرنگاران درباره دلیل اختلال ایجاد شده در زمینه اینترنت طی چند روز اخیر اظهار کرد: روز چهارشنبه و پنج شنبه در مرکز تبادل ترافیک تهران مشکلی را طی یک الی دو ساعت داشتیم که با همت دوستان برطرف شد و الان هیچ مشکلی در مرکز تبادل ترافیک وجود ندارد.

او درباره رفع فیلتر بعضی از پلت‌فرم‌های خارجی به صورت کامل اظهار کرد: من قبلاً اعلام کرده‌ام که کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، متولی فیلترینگ است و حدود ۱۳عضو دارد که دولت یکی از اعضای آن است‌. تلاشمان این است محدودیت‌هایی که قابلیت برطرف شدن دارند، برداریم و ان‌شاالله طی دو روز آینده خبرهای خوشی در این زمینه خواهید شنید.

او ادامه داد: البته دو پلت‌فرم اینستاگرام و واتس اپ که با مصوبه نهادهای امنیتی مسدود شدند، فعلا مشمول این اتفاق نیستند و در این زمینه نهادهای امنیتی تصمیم گرفتند اما سرویس ها و خدماتی هستند که از نظر ما قابلیت بازنگری دارند و اکنون مسیری را دنبال می‌کنیم که این اتفاق رخ دهد. مشخصا کلاب هاوس طی روزهای آینده رفع فیلتر می شود.

او با عذرخواهی از هموطنان بابت مشکلاتی که در محدوده  BTSهای حوزه‌های امتحانی پیش آمده بود، گفت: ما به سازمان سنجش اعلام کردیم این بار آخری است که اینترنت به خاطر کنکور قطع می‌شود و حتما باید برای دور بعدی کنکور به فکر راهکاری جایگزین باشند و به هیچ وجه دیگر اینترنت را به خاطر کنکور قطع نمی‌کنیم.

زارع پور در ادامه سخنانش گفت: همانگونه که اعلام شد، بیش از ۹۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به پنجره ملی خدمات هوشمند متصل شدند و امیدوارم تا دهه فجر بقیه دستگاه‌ها هم خود را برسانند. اتفاق بزرگی است که تمام دستگاه‌های اجرایی خدمات خود را از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند ارایه می‌کنند و تا پایان امسال حدود ۵۰ درصد خدمات و امیدواریم در سال آینده شاهد ارایه صد در صدی خدمات همه دستگاه‌های اجرایی کشور از طریق این پنجره باشیم.

او ادامه داد: فاز اول این موضوع را در دهه فجر افتتاح خواهیم کرد و امیدوارم اقدامی در جهت رفاه عمومی و کاهش مراجعات مردم به دستگاه‌های اجرایی باشد. همچنین پلیس هم به این دستگاه متصل شده و بخشی از خدمات عمومی خود مانند گرفتن خلافی خودرو، کارت پایان خدمت و گواهی نامه را که خودم بررسی  کردم، در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند آورده است. امسال قانون تکلیف کرده بود ۳۰ درصد خدمات تا شهریورماه و ۵۰ درصد تا پایان سال باید از این طریق ارایه شود، طبیعی است که بخشی از خدمات در سال آینده ارائه خواهند شد و اولین گام انجام شده است.

زارع‌پور: درباره تأثیر  رونمایی از ناوگان موتورسیکلت برقی پست، در کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: امروز آغاز حرکت مهم در این زمینه بود و طبیعی است که شهردار محترم تهران اعلام کردند حدود دو و نیم میلیون موتورسیکلت وجود دارد و در شرکت ملی پست تهران حدود ۱۲۰۰ موتورسیکلت موجود است اما با اتفاق بزرگی که امروز رخ داد، شاهد خدمات رسانی یک موتور سیکلت ایرانی تولید شرکت‌های دانش بنیان بودیم که آلودگی صوتی نداشته و از استانداردهای لازم برخوردار است و در شرکت ملی پست به عنوان اولین ارگان دولتی به صورت گسترده از آن استفاده خواهیم کرد.

او تأکید کرد: پنجره واحد خدمات دولت هوشمند که دهه فجر با حضور حداکثری دستگاه‌ها رونمایی می‌شود تا تردد مردم در ادارات را کاهش دهد و امیدوارم تا پایان دولت سیزدهم شاهد ارائه تمام ۶۰۰۰ خدمت دولتی از طریق پنجره هوشمند دولت باشیم. تا پیش از این پست هوشمند مورد تاکید بود اما اکنون به پست هوشمند سبز نیاز داریم و باید در راستای آن قدم برداریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره تغییر تعرفه تلفن‌های ثابت هم اظهار کرد: نظر ما این است که نظر شورای رقابت نظر کارشناسی نیست و گروهی از دوستان سازمان تنظیم مقررات ارتباطات را مأمور کردیم تا پاسخ لازم را برای این مصوبه تهیه کنند و حتما به این مصوبه اعتراض خواهیم کرد و انحصاری وجود ندارد.

زارع‌پور درباره قطعی اینترنت در زمان کنکور هم تأکید کرد: همانگونه که در گذشته اعلام کردم، مخالف این اقدام بودیم؛ دوستان سازمان سنجش تقاضایشان بیش از این بود اما با مخالفتی که وزارت ارتباطات انجام داد، این میزان قطعی به حداقل ممکن رسید و تلاش شد فقط در حوزه برگزاری کنکور اینترنت قطع شوند اما همانگونه که می‌دانید سیگنال‌های بی‌سیم محدوده را پوشش می‌دهد و طبیعی است که فقط در همان نقطه نیست.

او تأکید کرد: ‌هیچ تعرفه‌ای افزایش پیدا نکرده است؛ تعرفه تعریفی دارد و این است که حداقل‌های هزینه کارکرد را برای تلفن ثابت پرداخت کنند.تعهدی که از شرکت مخابرات ایران گرفتیم و جزو الحاقیه پروانه آن شده این است که بخش قابل توجهی از این درآمد را به سمت توسعه زیرساخت ها ببرد و شبکه انتقال در استان ها را ارتقا دهد. 

عیسی زارع‌پور همچنین در آیین رونمایی از موتور سیکلت‌های برقی موزعین شرکت ملی پست کشور  که با حضور رییس سازمان محیط زیست و شهردار تهران برگزار شد، اظهار کرد: پیش از هر چیزی تشکر می کنم از همه عزیزانی که برای به ثمر رسیدن این پروژه تلاش کردند. اتفاقی که امروز رخ داد نزدیک به یک دهه برای آن زحمت کشیده شده و حاصل تلاش نخبگان کشور است تا این محصول داخلی را در کشور داشته باشیم و امروز به یک سرمایه برای کاهش آلایندگی کشور تبدیل شد. ان‌شاالله در همه حوزه هایی که کشور به آن نیاز دارد، شاهد واقفان باشیم و منابع خود را به این سمت هدایت کنند و این اقدام الگویی برای شهرداران سایر کلان شهرها باشد.

او درباره نقش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کاهش آلایندگی هوا اظهار کرد: حرکت به سمت هوشمندسازی و الکترونیکی کردن خدمات در راستای کاهش آلایندگی در سفرها در این دولت آغاز شده و هدفشان این است که با هوشمندسازی همه بخش‌های کشور آلایندگی را کاهش دهیم و این شدنی است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
X
آگهی تبلیغاتی