×
سیاسی
شناسه خبر : 126613
تاریخ انتشار : جمعه 1401/10/30 ساعت 21:51
بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات در خصوص مجازات جاسوس انگلیس

بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات در خصوص مجازات جاسوس انگلیس

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای درباره علیرضا اکبری تأکید کرد: انگلیس حریصانه از اکبری اطلاعات پروژه‌های سری نظامی و موشکی، روش‌های دور زدن تحریم‌ها، اطلاعات برخی نهادهای امنیتی، دفاعی و سیاسی و دانشمندان بزرگی همچون شهید فخری‌زاده را درخواست می‌کرد و او فارغ از میزان موفقیت، نهایت تلاشش را کرد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: در بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات درباره علیرضا اکبری آمده است: درپی موفقیت سربازان گمنام امام زمان (عج) در شناسایی و دستگیری یکی از مهم‌ترین جواسیس و عناصر نفوذی رژیم انگلیس خبیث، و سپس محاکمه و اجرای حکم قانونی وی توسط دستگاه محترم قضایی کشور، شاهد واکنش عصبی و دیوانه‌وار دولت انگلیس بودیم. این واکنشِ مهارگسیخته و خارج از عرف توسط دولت‌مردان انگلیسی، ناشی از دلایل روشنی است که بر صاحب‌نظران حوزه‌های سیاسی و امنیتی پوشیده نیست. 

با این ضربه حیثیت و اعتبار مدعی قدیمی‌ترین سرویس جاسوسی نزد افکار عمومی و سازمان‌های اطلاعاتی جهان و برای سایر جواسیس آن دستگاه اطلاعاتی؛ فرو ریخته و سبب بروز چالش‌های اساسی در انگیزه افسران اطلاعاتی و جواسیس آنان شده است. از سوی دیگر، ابهت دستگاه اطلاعاتی انگلیس و حاشیه‌ی امنِ جواسیس آن شکسته شد و افسران اطلاعاتی آن سازمان با این چالش مواجه‌اند که از این پس، چگونه باید آبرو و اعتبار خود را نزد عوامل خویش، ترمیم نمایند؟ آیا انگلیس چنان که ادعا می‌کند صاحب امن‌ترین شبکه‌ی جواسیس است که هیچ وقت شناسایی و مجازات نخواهند شد؟ اطلاعات واصله از درون سرویس جاسوسی انگلیس نشان می‌دهد، این بحران؛ ماهیت وجودی و کارکردی دستگاه اطلاعاتی انگلیس را زیر سوال برده‌است. این پیروزی به قدری بی‌سابقه است که مایه‌ی حیرت آگاهان و صاحب‌نظران امور اطلاعاتی شده و در همین مدت کوتاه از رسانه‌ای شدن موضوع، درخواست‌های متعددی برای تشریح تجارب این پرونده از سوی برخی سرویس‌های اطلاعاتی دریافت شده است.

رژیم انگلیس خبیث که با فشار فزاینده افکار عمومی در مورد مشکلات داخلی خود مواجه است راه‌کارهایی را اتخاذ کرده است که جملگی ریشه در استیصال دارند؛ از جمله همراه‌سازی آمریکا، فرانسه و آلمان در جنگ رسانه‌ای علیه ایران. اشک تمساح غربی‌ها برای اکبری در شرایطی است که نهادهای نظامی ایران همواره هدف تهاجم رسانه‌ای و اطلاعاتی کشورهای غربی بوده است. پس چگونه و با چه توجیهی به یکی از مقامات آن به راحتی و سرعت اقامت و تابعیت دادند؟ 

انگلیسی‌ها زمانی که اکبری را طی دو مرحله به جاسوسی کشاندند، برای فرارش از ایران نقشه کشیدند، بیش از دو میلیون یورو به او دستمزد پرداخت کردند، خانه‌های اشرافی در وین و لندن و جنوب اسپانیا برایش تهیه کردند و خارج از روال عادی به وی کارت اقامت، سپس تابعیت و گذرنامه انگلیسی دادند؛ خوب می‌دانستند که او را به سوی چه سرنوشتی سوق می‌دهند. آیا حضور یکی از مدیران SIS و یک نماینده‌ی پارلمان انگلیس در دادگاه لندن برای تسریع در اخذ تابعیت برای اکبری، ناشی از نوع دوستی انگلیسی‌ها و کمک به مهاجران بوده است؟ اجرای این حکم نتیجه مستقیم جنایت دستگاه اطلاعاتی انگلیس است.

رژیم انگلیس حریصانه از علیرضا اکبری اطلاعات مربوط به پروژه‌های سری نظامی و موشکی ایران، روش‌های دور زدن تحریم‌ها، اطلاعات مربوط به برخی نهادهای امنیتی، دفاعی و سیاسی کشور و دانشمندان بزرگی همچون شهید فخری‌زاده را درخواست می‌کردند و آن جاسوس وطن‌فروش، فارغ از میزان موفقیت، نهایت تلاش خود را برای ایفای آن نقش خائنانه به‌عمل می‌آورد. خیانت علیرضا اکبری به کشورش محصول بازی کثیف رژیم انگلیس، بهره‌گیری از نقاط ضعفش، و کشاندن او به مسیر وطن‌فروشی بود و عملاً همان رژیم خبیث باید پاسخگوی انحراف، خیانت و مجازات جاسوس اکبری باشد، نه آن‌که مزورانه لباس عزا به‌تن کند و بانگ خون‌خواهی وی را سر دهد.

وزارت اطلاعات با قاطعیت اعلام می‌نماید که از این پس، بازی با ابزارهای کثیفی چون ویزا و اقامت برای آلوده‌سازی و یا اعطای تابعیت برای رهاندن جواسیس از مجازات ثمری نخواهد داشت و اکنون خط بطلان دائمی بر مصونیت کاذبِ ایجاد شده از سوی سرویس اطلاعاتی انگلیس کشیده شده است.

انگلیسی‌های حیله‌گر که هنوز در توهم قرن نوزدهمی «تفرقه بیانداز و حکومت کن» به‌سر می‌برند، القای خطوط شیطانی اختلاف افکنی بین دستگاه‌های مختلف و سلایق کشور را در پیش گرفتند. در همین راستا مجازات قانونی این عنصر خائن را به تعارض سلایق سیاسی و مقامات کشور؛ منتسب و هر یک از مقامات و رسانه‌های انگلیسی، بخشی از این سناریو را اجرا کردند. از یک سو اتهاماتی را متوجه برخی دستگاه‌های دفاعی و امنیتی و مسئولین شناخته شده‌ی کشور کردند و در عین حال مزورانه خط‌کشی‌های جعلی «میانه‌رو- تندرو» را برجسته نمودند. 

وزارت اطلاعات قاطعانه اعلام می‌کند که اگر مسئولین کشور و سلایق مختلف سیاسیِ وفادار به جمهوری اسلامی، نسبت به برخی موضوعات داخلی نظرات متفاوتی داشته باشند (که کاملاً طبیعی است) اما نسبت به خباثت رژیم انگلیس و دشمنی‌هایش علیه این ملک و ملّت، اتفاق نظر کامل دارند. رویکرد مقامات کشور، رسانه‌ها و جریانات سیاسی نسبت به مجازات جاسوس اکبری مؤید این مدعاست.

روشن است که این ضربه سخت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بر پیکره سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (SIS) اولین اقدام ضداطلاعاتی ایران علیه انگلیس نیست و آخرین آن هم نخواهد بود. اما قطعاً نقطه‌ی عطفی در شناسایی و برخورد جدی با جاسوسی از ایران اسلامی توسط عناصر خبیث انگلیسی است که با قوت و جدیت بیش از پیش ادامه خواهد یافت. از همین رو به افرادی که به هر نحو در دام سرویس‌های جاسوسی افتاده‌اند توصیه می‌گردد با معرفی خود به وزارت اطلاعات از تخفیف در مجازات و رأفت اسلامی بهره‌مند گردند؛ در غیر این‌صورت از تعقیب و مجازات در امان نخواهند بود.

در پایان لازم است از همکاری مجدانه مسئولین محترم قوه قضاییه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و به‌ویژه دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملّی که با همکاری خود در جریان تحقیقات، تعقیب و مجازات این جاسوس انگلیس نقش مؤثری ایفا کردند، قدردانی نماییم.


روابط عمومی وزارت اطلاعات
اخبار مرتبط
ضربه به انسجام ملی؛ مشی ثابت افراط‌گرایان
دوشنبه 1401/10/26 ساعت 21:50
نور ویدئو؛
ضربه به انسجام ملی؛ مشی ثابت افراط‌گرایان
معدود افرادی که همواره با رفتار و گفتارهای افراطی خود در موضوعات مختلف هزینه‌های زیادی را برای نظام ایجاد کرده‌اند به بهانه دستگیری اَبَر جاسوس انگلیس، با انتشار برخی اخبار کذب و جهت‌دار، مسیری را انتخاب کردند که مصداق پیگیری خط ضربه به انسجام ملی است.
وزارت دفاع: اکبری هیچگاه معاون وزیر دفاع نبوده است
دوشنبه 1401/10/26 ساعت 14:39
وزارت دفاع: اکبری هیچگاه معاون وزیر دفاع نبوده است
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور اطلاعیه‌ای به ابهامات منتشر شده از سوی برخی افراد و رسانه‌ها در مورد مسئولیت سابق علیرضا اکبری در آن وزارتخانه و همچنین زمان ارتباط او با سرویس جاسوسی انگلیس واکنش نشان داد.
جاسوس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس به دار مجازات آویخته شد
شنبه 1401/10/24 ساعت 13:55
جاسوس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس به دار مجازات آویخته شد
علیرضا اکبری، جاسوس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس به دار مجازات آویخته شد.
اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد دستگیری جاسوس برجسته انگلیس
چهارشنبه 1401/10/21 ساعت 23:25
اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد دستگیری جاسوس برجسته انگلیس
علیرضا اکبری به جرم افساد فی الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق انتقال اطلاعات به اعدام محکوم شد.
نظرات

آخرین اخبار
آیا آبراهام لینکلن راز شکست محاسبات ترامپ را فاش کرد؟
روسیه منتظر پاسخ آمریکا درباره حملات اوکراین و ازسرگیری مذاکرات است
حادثه دریایی نزدیکی تنگه هرمز
ترکیب احتمالی پرسپولیس در بازی با شمس‌آذر
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون ارزشیابی مدارک دانش‌آموختگان خارج از کشور
قطر به خاطر اینفانتینو با AFC در افتاد
قیمت گوشت قرمز امروز 24 مرداد 1405 + جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
مشکل برق و بنزین یکی است
چرا مصر به توافق مکه نپیوست؟
نسخه 87 هزار تومانی را چه کسی پیچید؟!
سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
معمای امنیت منطقه‌ای و رژیم حقوقی دریای خزر
قیمت خودرو امروز 24 مرداد 1405 / کدام خودروها در یک ماه گران و ارزان شدند؟ + جدول
پیمان مکه هراس از ایران؟!
قیمت طلا و سکه امروز 24 مرداد 1405؛ نفت و تنگه هرمز معادله بازار را تغییر دادند
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 24 مرداد 1405؛ دلار توافقی گران شد
پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 24 مرداد 1405؛ دلار به 190 هزار تومان می‌رسد؟
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 24 مرداد 1405 + جدول قیمت بازار و نمایندگی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 24 مرداد 1405 / کدام خودرو ها گران‌تر شدند؟
جزئیات فراخوان جدید جذب هیأت علمی علوم پزشکی اعلام شد
قیمت لیر ترکیه امروز شنبه 24 مرداد چقدر شد؟ + جدول
جدول قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 24 مرداد
عقب‌نشینی خزر چگونه معادلات شمال ایران را تغییر می‌دهد؟
هشدار ایران به آمریکا درباره تنگه هرمز؛ تهران عقب‌نشینی نمی‌کند
چرا تهدید جدید ترامپ علیه ایران موجب هزینه بیشتر برای آمریکا می شود؟
آغاز انتخاب واحد دانشگاه آزاد از امروز+ جزئیات زمان‌بندی
وضعیت قابل قبول هوای تهران
جلسه محرمانه 27 خرداد؛ اجماع چهار ضلع پروژه تخریب تفاهم ایران و آمریکا
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج -قزوین
ایران مذاکره با آمریکا را از سر می‌گیرد؟
وضعیت آب و هوا امروزشنبه 24 مرداد1405+ وضعیت استانها
کالابرگ چهار گروه فردا شارژ می‌شود+ رقم کد ملی سرپرستان خانوار
قیمت طلا امروز شنبه 24 مرداد + قیمت طلا 18 عیار
برنامه قطعی برق تهران امروز شنبه 24 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمان امروز شنبه 24 مرداد + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
چند دقیقه آفتاب گرفتن در روز مفید است؟ | فواید و خطرات نور خورشید
هوش مصنوعی پزشک نیست؛ هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطاهای دارویی
هشدار سازمان غذا و دارو؛ 8 کرم آبرسان و مرطوب‌کننده غیرمجاز اعلام شد
راز مغزهای مقاوم در 90 سالگی؛ ژن‌ها چه نقشی در زوال عقل دارند؟
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق