×
سیاسی
شناسه خبر : 126555
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/10/29 ساعت 13:48
شورای امنیت فوری و قاطعانه برای حمایت از فلسطینیان اقدام کند

نماینده دائم ایران در سازمان ملل:

شورای امنیت فوری و قاطعانه برای حمایت از فلسطینیان اقدام کند

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با انتقاد از سکوت شورای امنیت در قبال تجاوزات مدام رژیم صهیونیستی گفت: شورای امنیت سازمان ملل باید فوری و قاطعانه برای حمایت از مردم فلسطین اقدام کند، همدردی به تنهایی کافی نیست.

نورنیوز - گروه سیاست: «امیرسعید ایروانی» در نشست روز چهارشنبه ۲۸ دی‌ ماه به وقت محلی شورای امنیت در مورد فلسطین، اظهار کرد: سال گذشته سالی مرگبار در اراضی اشغالی فلسطین بود، زیرا اقدامات ظالمانه، توسعه‌طلبانه و نژادپرستی رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان بی‌وقفه ادامه یافت.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: مردم فلسطین، به‌ویژه زنان و کودکان، دچار محرومیت شدید و نقض حقوق اساسی خود شده‌اند. غزه به دلیل محاصره‌های غیرانسانی به بزرگترین زندان روباز جهان تبدیل شده است.

سفیر ایران در سازمان ملل گفت: تهاجم اخیر رژیم اسرائیل به مسجدالاقصی در سوم ژانویه، نقض حرمت و مراسم عبادی مسجدالاقصی و تحریک وقیحانه احساسات مسلمانان بود. این اقدام غیرقانونی و بی‌تدبیری عواقب جدی دارد که نباید آن را دست‌کم گرفت. بنابراین، اگر به درستی با آن برخورد نشود، صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به خطر می‌اندازد.

ایروانی تأکید کرد: رژیم اسرائیل بیش از ۷۰ سال است که این جنایات را بدون پاسخگویی یا مواجهه با عواقبی مرتکب شده است. آپارتاید هنوز پابرجا است و اشغال پایان نیافته است. به دلیل فعالیت‌های مستمر شهرک‌سازی رژیم اسرائیل که توسط قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل ممنوع است، امکان ایجاد یک کشور فلسطینی دشوار و حتی بی‌معنی است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: ما بر این باوریم که منازعه در اراضی اشغالی فلسطین تنها در صورتی قابل حل است که به اشغال پایان داده شود و حقوق مسلم مردم فلسطین در تعیین سرنوشت به طور کامل به رسمیت شناخته، حمایت و محافظت شود.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: این امر منجر به بازیابی کامل حاکمیت فلسطین بر کل سرزمین فلسطین خواهد شد. اما تا زمانی که شورای امنیت سکوت اختیار کند، انجام این کار غیرممکن است.

سفیر ایران در سازمان ملل، تاکید کرد: موضع کنونی شورای امنیت هیچ کاری جز تقویت و ترغیب رژیم اسرائیل برای تداوم اشغالگری و جنایات وحشیانه خود علیه مردم فلسطین نداشته است.

او با اشاره به اظهارات نماینده دائم فلسطین گفت: رژیم اسرائیل باید از چه آستانه‌ای عبور کند تا شورای امنیت از خواب زمستانی خارج شود و وظایف خود را طبق منشور سازمان ملل انجام دهد؟

ایروانی افزود: همانطور که بارها اعلام کرده‌ایم، اگر جامعه بین‌المللی، به‌ویژه شورای امنیت در قبال تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل سکوت کند، رژیم اسرائیل به ارتکاب جنایات و تجاوزات بیشتر تشویق خواهد شد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل تأکید کرد: شورای امنیت سازمان ملل باید فوری و قاطعانه برای حمایت از مردم فلسطین اقدام کند. همدردی به‌تنهایی کافی نیست. شورای امنیت موظف است به دستور منشور برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی پایبند باشد و رژیم اسرائیل را با استفاده از تمام ابزارهای قانونی در اختیارش برای جنایات خود مسئول بداند.

ایروانی گفت: جمهوری اسلامی ایران از درخواست مجمع عمومی از دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) در قطعنامه مصوب سی‌ام دسامبر ۲۰۲۲ (A/RES/۷۷/۲۴۷) برای نظر مشورتی درباره عواقب حقوقی نقض مداوم رژیم اسرائیل علیه حقوق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود و همچنین اشغال طولانی‌مدت، شهرک‌سازی و الحاق سرزمین فلسطین به آن استقبال می‌کند. ما معتقدیم که این اقدام می‌تواند به آزادی کل سرزمین‌های فلسطین کمک کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند که از حقوق مشروع مردم فلسطین برای مقاومت در برابر ظلم و خشونت رژیم نژادپرست اسرائیل مطابق با حق تعیین سرنوشت خود حمایت کند. این موضع ثابت ما تا پایان اشغال خواهد بود.

ایروانی در پاسخ به لفاظی‌ها و یاوه‌گویی‌های سفیر رژیم صهیونیسیت، تصریح کرد: طبق عادت و رفتار همیشگی رژیم اسرائیل، نماینده این رژیم به‌طور مجدد از تریبون شورای امنیت سوءاستفاده می‌کند و با انحراف از دستور کار شورا، با توسل به جعلیات و دروغگویی، ادعاها و فعالیت‌های پلید و ناپسندی را که این رژیم در منطقه و مکان‌های دیگر در حال ارتکاب است و باید در قبال آن پاسخگو باشد، علیه ایران مطرح کرد.

سفیر ایران در سازمان ملل اظهار کرد: ایران قاطعانه تمام این ادعاهای بی‌پایه را رد می‌کند. این ادعاهای بی‌اساس یک هدف روشن دارد؛ منحرف کردن توجه از موضوع اصلی، یعنی جنایات رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین و نقض سیستماتیک و عمدی حقوق بشر و قوانین بین‌المللی بشردوستانه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین.


ایرنا
اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
6 دلیل علمی برای اینکه همین امروز باغبانی را شروع کنید
پایان وابستگی پیل‌های سوختی به آب
دنیای VR چگونه درک مغز از «بدن» را دگرگون می‌کند؟
زنگ خطر برای جوانان/چرا ایست قلبی در بازه 25 تا 44 سال افزایش یافت؟
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری