×
اقتصادی
شناسه خبر : 126519
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/10/28 ساعت 16:37
کالابرگ جایگزین یارانه نقدی می‌شود؟

وزیر رفاه در حاشیه جلسه دولت:

کالابرگ جایگزین یارانه نقدی می‌شود؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قبل از پرداخت یارانه به مردم، یارانه آن‌ها به یک حساب پشتیبان واریز می‌شود و کسانی که احساس می‌کنند به جای یارانه نقدی باید کالا دریافت کنند، قبل از موعد یارانه می‌توانند از طریق آن حساب پشتیبان 11 قلم کالای اساسی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

نورنیوز - گروه اقتصاد: به گفته سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک شبکه ملی اطلاعات ایجاد و طرح کالابرگ الکترونیکی به صورت نمونه و آزمایشی در برخی استان‌ها اجرا شده است که قبل از پرداخت یارانه به مردم، یارانه آن‌ها به یک حساب پشتیبان واریز می‌شود و کسانی که احساس می‌کنند به جای یارانه نقدی باید کالا دریافت کنند، قبل از موعد یارانه می‌توانند از طریق آن حساب پشتیبان ۱۱ قلم کالای اساسی مورد نیاز خود را دریافت کنند. 

سید صولت مرتضوی امروز چهارشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره امکان حذف یارانه نقدی خانوار‌ها گفت: این طرح در استان هرمزگان به صورت آزمایشی در حال اجراست و حدود هزار فروشگاه در این استان به سیستم کالابرگ الکترونیکی مجهز شده اند.

او با بیان اینکه تعداد فراوانی فروشگاه و خواربار فروشی در هر استان برای اجرای این طرح تعریف شده است، افزود: در حال ارزیابی استقبال مردم از این طرح در کل کشور هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابراز امیدواری کرد که با استقبال خوب مردم این طرح اجرایی شود، زیرا بستر کار فراهم شده است.

مرتضوی در ادامه با یادآوری اینکه پس از موفقیت در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در استان هرمزگان، اجرای آن به پنج استان دیگر تسری می‌یابد، ابزار امیدواری کرد که بتوان تا پایان امسال این طرح را در کل کشور اجرایی کرد.

وزیر رفاه درباره افرادی که مشمول دریافت یارانه نشده اند و متقاضی آن هستند، اظهار داشت: این افراد می‌توانند از طریق مراجعه حضوری و یا ثبت در سامانه، درخواست خود را مطرح کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

مرتضوی درباره اینکه آیا کارت یارانه تا سال آینده جایگزین یارانه نقدی می‌شود، گفت: این موضوع به میزان استقبال مردم بستگی دارد و کاملا اختیاری است؛ اگر استقبال خوب باشد این طرح جایگزین یارانه نقدی خواهد شد.

اطلاع از اعتبار با کد دستوری #۲۸*۷۸۸*

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اینکه سرپرستان خانوار چگونه می‌توانند اعتبار خود را بررسی کنند، اعلام کرد: سرپرستان خانوار با کد دستوری# ۲۸*۷۸۸* می‌توانند میزان اعتبار خود را مشاهده کنند و به هر مقداری که ضرورت دانستند، خرید کنند.

مرتضوی خاطر نشان کرد: در طرح کالابرگ الکترونیک خرید موادغذایی که حدود ۱۰ قلم کالا و مشمول ارز ۴۲۰۰ بودند را در سبد کالا قیمت گذاری کردیم که پایه قیمت گذاری آن شهریور ۱۴۰۰ بود.

او این توضیح را هم داد که کالابرگ اقلام مهمی، چون برنج و مرغ، لبنیات، ماکارانی و روغن را شامل می‌شود؛ انتخاب یک کالا در این مرحله کاملا اختیاری است و یک نفر می‌تواند اگر ضرورت داشت برنج خرید کند و کل مبلغ اعتباریش را در این مرحله مقدماتی یک قلم کالا بخرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جزییات جدیداز نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک فجرانه+عکس
شنبه 1403/03/05 ساعت 09:20
جزییات جدیداز نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک فجرانه+عکس
مصوبه جدید هیات وزیران در خصوص استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک فجرانه در سال 1403 مشخص و ابلاغ شد.
تکلیف  طرح کالا برگ الکترونیک چه زمانی مشخص  می شود؟
دوشنبه 1403/02/17 ساعت 08:24
تکلیف طرح کالا برگ الکترونیک چه زمانی مشخص می شود؟
اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک که از 17 بهمن ماه سال گذشته آغاز شده است تا 21 اردیبهشت ماه امسال تمدید شده و ادامه آن منوط به تصمیم گیری دولت خواهد بود.
اسامی فروشگاه‌های متصل به طرح «کالابرگ»
شنبه 1402/03/20 ساعت 10:18
اسامی فروشگاه‌های متصل به طرح «کالابرگ»
به دنبال اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک به صورت سراسری در کشور، از جمله مهمترین سوالات مردمی درباره نحوه اجرای طرح مذکور، چگونگی استفاده از اعتبار، فروشگاه‌هایی که در طرح کالابرگ الکترونیک امکان خرید از آنها وجود دارد، فروشگاه‌های زنجیره‌ای متصل به طرح و... است که وزارت رفاه به برخی از مهمترین آنها پاسخ داد.
اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک از 13 خرداد برای اقشار کم‌درآمد
جمعه 1402/03/12 ساعت 10:33
اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک از 13 خرداد برای اقشار کم‌درآمد
مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک از 13 خرداد برای خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در دهک‌های اول تا سوم اجرایی می‌شود.
چگونه با کالابرگ خرید کنیم؟
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 16:14
چگونه با کالابرگ خرید کنیم؟
طرح کالابرگ از امروز در سه استان دیگر و به زودی در سراسر کشور اجرا می‌شود.
کالابرگ الکترونیک؛ فرصتی برای تقویت اقتصاد خانوار
دوشنبه 1401/09/07 ساعت 12:19
کالابرگ الکترونیک؛ فرصتی برای تقویت اقتصاد خانوار
استفاده از کالابرگ را می‌توان فرصتی برای بازسازی و ترمیم معیشت خانوار دانست که در خلال آن دولت و بانک مرکزی می‌توانند با استقرار فرآیندهای مالی نسبت به بهبود وضعیت اقتصادی کشور اقدام کنند.
نظرات

آخرین اخبار
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا