×
اقتصادی
شناسه خبر : 126519
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/10/28 ساعت 16:37
کالابرگ جایگزین یارانه نقدی می‌شود؟

وزیر رفاه در حاشیه جلسه دولت:

کالابرگ جایگزین یارانه نقدی می‌شود؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قبل از پرداخت یارانه به مردم، یارانه آن‌ها به یک حساب پشتیبان واریز می‌شود و کسانی که احساس می‌کنند به جای یارانه نقدی باید کالا دریافت کنند، قبل از موعد یارانه می‌توانند از طریق آن حساب پشتیبان 11 قلم کالای اساسی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

نورنیوز - گروه اقتصاد: به گفته سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک شبکه ملی اطلاعات ایجاد و طرح کالابرگ الکترونیکی به صورت نمونه و آزمایشی در برخی استان‌ها اجرا شده است که قبل از پرداخت یارانه به مردم، یارانه آن‌ها به یک حساب پشتیبان واریز می‌شود و کسانی که احساس می‌کنند به جای یارانه نقدی باید کالا دریافت کنند، قبل از موعد یارانه می‌توانند از طریق آن حساب پشتیبان ۱۱ قلم کالای اساسی مورد نیاز خود را دریافت کنند. 

سید صولت مرتضوی امروز چهارشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره امکان حذف یارانه نقدی خانوار‌ها گفت: این طرح در استان هرمزگان به صورت آزمایشی در حال اجراست و حدود هزار فروشگاه در این استان به سیستم کالابرگ الکترونیکی مجهز شده اند.

او با بیان اینکه تعداد فراوانی فروشگاه و خواربار فروشی در هر استان برای اجرای این طرح تعریف شده است، افزود: در حال ارزیابی استقبال مردم از این طرح در کل کشور هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابراز امیدواری کرد که با استقبال خوب مردم این طرح اجرایی شود، زیرا بستر کار فراهم شده است.

مرتضوی در ادامه با یادآوری اینکه پس از موفقیت در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در استان هرمزگان، اجرای آن به پنج استان دیگر تسری می‌یابد، ابزار امیدواری کرد که بتوان تا پایان امسال این طرح را در کل کشور اجرایی کرد.

وزیر رفاه درباره افرادی که مشمول دریافت یارانه نشده اند و متقاضی آن هستند، اظهار داشت: این افراد می‌توانند از طریق مراجعه حضوری و یا ثبت در سامانه، درخواست خود را مطرح کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

مرتضوی درباره اینکه آیا کارت یارانه تا سال آینده جایگزین یارانه نقدی می‌شود، گفت: این موضوع به میزان استقبال مردم بستگی دارد و کاملا اختیاری است؛ اگر استقبال خوب باشد این طرح جایگزین یارانه نقدی خواهد شد.

اطلاع از اعتبار با کد دستوری #۲۸*۷۸۸*

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اینکه سرپرستان خانوار چگونه می‌توانند اعتبار خود را بررسی کنند، اعلام کرد: سرپرستان خانوار با کد دستوری# ۲۸*۷۸۸* می‌توانند میزان اعتبار خود را مشاهده کنند و به هر مقداری که ضرورت دانستند، خرید کنند.

مرتضوی خاطر نشان کرد: در طرح کالابرگ الکترونیک خرید موادغذایی که حدود ۱۰ قلم کالا و مشمول ارز ۴۲۰۰ بودند را در سبد کالا قیمت گذاری کردیم که پایه قیمت گذاری آن شهریور ۱۴۰۰ بود.

او این توضیح را هم داد که کالابرگ اقلام مهمی، چون برنج و مرغ، لبنیات، ماکارانی و روغن را شامل می‌شود؛ انتخاب یک کالا در این مرحله کاملا اختیاری است و یک نفر می‌تواند اگر ضرورت داشت برنج خرید کند و کل مبلغ اعتباریش را در این مرحله مقدماتی یک قلم کالا بخرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جزییات جدیداز نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک فجرانه+عکس
شنبه 1403/03/05 ساعت 09:20
جزییات جدیداز نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک فجرانه+عکس
مصوبه جدید هیات وزیران در خصوص استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک فجرانه در سال 1403 مشخص و ابلاغ شد.
تکلیف  طرح کالا برگ الکترونیک چه زمانی مشخص  می شود؟
دوشنبه 1403/02/17 ساعت 08:24
تکلیف طرح کالا برگ الکترونیک چه زمانی مشخص می شود؟
اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک که از 17 بهمن ماه سال گذشته آغاز شده است تا 21 اردیبهشت ماه امسال تمدید شده و ادامه آن منوط به تصمیم گیری دولت خواهد بود.
اسامی فروشگاه‌های متصل به طرح «کالابرگ»
شنبه 1402/03/20 ساعت 10:18
اسامی فروشگاه‌های متصل به طرح «کالابرگ»
به دنبال اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک به صورت سراسری در کشور، از جمله مهمترین سوالات مردمی درباره نحوه اجرای طرح مذکور، چگونگی استفاده از اعتبار، فروشگاه‌هایی که در طرح کالابرگ الکترونیک امکان خرید از آنها وجود دارد، فروشگاه‌های زنجیره‌ای متصل به طرح و... است که وزارت رفاه به برخی از مهمترین آنها پاسخ داد.
اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک از 13 خرداد برای اقشار کم‌درآمد
جمعه 1402/03/12 ساعت 10:33
اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک از 13 خرداد برای اقشار کم‌درآمد
مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک از 13 خرداد برای خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در دهک‌های اول تا سوم اجرایی می‌شود.
چگونه با کالابرگ خرید کنیم؟
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 16:14
چگونه با کالابرگ خرید کنیم؟
طرح کالابرگ از امروز در سه استان دیگر و به زودی در سراسر کشور اجرا می‌شود.
کالابرگ الکترونیک؛ فرصتی برای تقویت اقتصاد خانوار
دوشنبه 1401/09/07 ساعت 12:19
کالابرگ الکترونیک؛ فرصتی برای تقویت اقتصاد خانوار
استفاده از کالابرگ را می‌توان فرصتی برای بازسازی و ترمیم معیشت خانوار دانست که در خلال آن دولت و بانک مرکزی می‌توانند با استقرار فرآیندهای مالی نسبت به بهبود وضعیت اقتصادی کشور اقدام کنند.
نظرات

آخرین اخبار
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟