در

وزیر کشور اوکراین در حادثه سقوط بالگرد کشته شد

مقام‌های اوکراین اعلام کردند که 18 نفر از جمله وزیر کشور اوکراین، برخی مقام‌های ارشد این وزارتخانه و سه کودک صبح چهارشنبه بر اثر سقوط یک هلی‌کوپتر در نزدیکی مهد کودکی در خارج از کی‌یف، کشته شدند.

وزیر کشور اوکراین در حادثه سقوط بالگرد کشته شد
0 دقیقه

نورنیوز - گروه بین‌الملل : فرماندار منطقه سقوط هلی‌کوپتر تاکید کرد که این حادثه در یک منطقه مسکونی در برواری، واقع در حومه شمال شرقی پایتخت، رخ داد. به گفته او، ۲۹ نفر از جمله ۱۵ کودک در این حادثه زخمی شدند.

تصاویر منتشرشده در خبرگزاری‌ها آوار در زمین بازی مهدکودک را نشان می‌دهد. چندین جسد پوشیده‌شده در پتوهای فویلی نیز در حیاطی در نزدیکی مهد کودک دیده می‌شوند.

ایهور کلیمنکو، رئیس پلیس ملی اوکراین، گفت: «دنیس موناستیرسکی، وزیر کشور، همراه با معاون اول و دیگر مقام‌ها با این هلی‌کوپتر متعلق به خدمات اضطراری دولتی پرواز می‌کردند.»

الکسی کولبا، فرماندار منطقه کی‌یف، نیز در تلگرام تایید کرد: «در زمان وقوع این فاجعه، کودکان و کارکنان در مهد کودک حضور داشتند.»

مقام‌های رسمی اوکراین هنوز در مورد علت سقوط این هلی‌کوپتر توضیحی ندادند. روسیه نیز هیچ اظهارنظری نکرده است. دنیس موناستیرسکی بالاترین مقام سیاسی اوکراین است که از زمان آغاز حمله نظامی مسکو به کی‌یف در روز ۲۴ فوریه تاکنون کشته شده است.


نورنیوز

ارسال نظر