×
سیاسی
شناسه خبر : 126479
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/10/27 ساعت 22:15
خروج از روزمرگی‌های نبرد و ورود به درگیری در سطح راهبردی بخشی از مکتب شهید سردار سلیمانی بود

سید حسن نصرالله:

خروج از روزمرگی‌های نبرد و ورود به درگیری در سطح راهبردی بخشی از مکتب شهید سردار سلیمانی بود

دبیر کل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه شهید سلیمانی فرمانده بزرگی بود که با تروریست‌های داعش جنگید، اضافه کرد: جایی برای ترس در دل حاج قاسم سلیمانی وجود نداشت و روحیه، قدرت معنوی، شجاعت، فداکاری، ذهن راهبردی و خروج از روزمرگی‌های نبرد و ورود به درگیری در سطح راهبردی بخشی از مکتب ایشان بود.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله لبنان، در مراسم اعطای جایزه جهانی شهید سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای ادبیات مقاومت برگزار شد.

دبیر کل حزب‌الله لبنان در ابتدای اظهارات خود گفت: درباره مسائل لبنان در ۲ بخش صحبت خواهم کرد. بخش اول درباره انتخاب رئیس‌جمهور و بخش دوم درباره جلسه دولت پیرامون موضوع برق.

او در ادامه افزود: شهدای بدر در طول تاریخ تبدیل به الگو شده‌اند و هنگام ذکر سایر شهدا، می‌گوییم که این‌ها همانند شهدای بدر بودند، که بعدها نیز عنوان شهدای احد نیز به آنها اضافه شد. ویژگی رهبران شهید در طول تاریخ، جایگاه آنها در سرزمین و در میان ملتشان و توانایی آنها در الهام‌بخشی است. همه شهدای نبردهای اسلام و شهدای معاصر، باعث تحقق پیروزی شدند. شهدا در لبنان، غزه، فلسطین، عراق، یمن و سوریه پیروزی و دستاوردها را محقق می‌سازند.

سید حسن نصرالله ادامه داد: برخی شهدا هستند که از زمان و مکان خود فراتر می‌روند و بر تمام بشریت تا قیام قیامت تأثیر می‌گذارند، شهید سلیمانی همان کسی است که از مکان خود فراتر رفت و تبدیل به شهیدی در سطح امت اسلامی و جهان شد و تأثیرگذاری او بر نسل‌های بعدی ادامه خواهد داشت.

دبیر کل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه شهید سلیمانی فرمانده بزرگ محوری بود که با تروریست‌های داعش جنگید، اضافه کرد: وی فرماندهی بزرگ و اصلی در تحمیل شکست به داعش و «اسرائیل بزرگ» بود. جایی برای ترس در دل حاج قاسم سلیمانی وجود نداشت، با راه رفتن در میان گلوله‌ها و توپ‌ها به استقبال مرگ می‌رفت. روحیه، قدرت معنوی، شجاعت، فداکاری، ذهن راهبردی و خروج از روزمرگی‌های نبرد و ورود به درگیری در سطح راهبردی بخشی از مکتب ایشان بود. شهید سلیمانی قدرت معنوی محور مقاومت و فرماندهی بزرگ در نبرد با رژیم صهیونیستی بود.

سید حسن نصرالله تأکید کرد: وظیفه ما این است که الگوسازی کنیم و برای همه نسل‌ها الهام‌بخش باشیم و برای این مهم نیاز به یک چنین فرماندهانی داریم، در بسیاری از عرصه‌ها باید زندگینامه فرماندهان شهید در سطح ملی احیاء و یک ثروت معنوی و ملی بزرگ تشکیل شود و این ثروت نسل به نسل منتقل شود، البته ما این کار را به خاطر خود انجام می‌دهیم و نه به خاطر شهدا.

سید حسن نصرالله با تشکر از عوامل برگزاری مراسم اعطای جایزه جهانی شهید سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» و برندگان این مراسم، تصریح کرد: ما به تاکید بر الگوی فرمانده، الهام بخش، پرتلاش، اندیشمند و فداکار همچون حاج قاسم سلیمانی نیاز داریم و همچنان در قلب معرکه و نبرد هستیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
گزارش استهلال ماه رمضان المبارک 1447 ه.ق
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (0) + فیلم گل مردود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور