×
سیاسی
شناسه خبر : 126457
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/10/27 ساعت 16:37
شلیک موفق موشک‌های کروز دریایی سپاه به سمت اهداف مشخص

در رزمایش نیروی دریایی سپاه انجام شد؛

شلیک موفق موشک‌های کروز دریایی سپاه به سمت اهداف مشخص

رزمایش نیروی دریایی سپاه برای مقابله با تهدیدات متصور در خلیج فارس و عملکرد مطلوب سامانه موشک‌های کروز دریایی ، پهپادهای رزمی و نقطه زن با اهداف چندگانه مشخص و همزمان و سامانه های هوشمند بدون سرنشین زیر سطحی برگزار شد.

نورنیوز - گروه امنیتی - دفاعی: سردار دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه با اعلام برگزاری رزمایش نیروی دریایی سپاه مزین به نام شهید والامقام سردار «نصرالله شفیعی(ره)»،  گفت:  در این رزمایش ، سامانه موشک های کروز دریایی در کلاس های متفاوت ، پهپادهای بمب افکن و نقطه زن با اهداف چندگانه و همزمان ، سامانه های هوشمند بدون سرنشین زیرسطحی ، شلیک راکت بالگردها ، هلی برن تکاوران ویژه بر موقعیت های متحرک و شناور ، رژه اقتدار بسیج دریایی مردم پایه و دیگر مؤلفه های دفاعی قدرت در نیروی دریایی سپاه عملکرد بسیار مطلوبی داشتند.

وی با تاکید بر اینکه در این رزمایش تمامی مراحل عملیاتی پیش بینی شده با زمان بندی مشخص با موفقیت کامل انجام شد افزود: هندسه قدرت رزم  بر اساس تهدیدات و فعالیت های نظامی دشمن طراحی و ساخته شده است و به برکت انقلاب اسلامی توسط دانشمندان جوان و متعهد کشور تولید و تکثیر شده است و کاملأ بومی و ملی است و در این زمینه اصلأ نیازی به هیچ طرف خارجی نداریم و کاملأ مستقل و خودکفا هستیم .

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به نقاط تمایز این رزمایش در مقایسه با رزمایش‌های گذشته خاطرنشان کرد: رزم سطحی شناورهای هجومی و موشک انداز با شلیک موشک های کروز دریایی و انواع راکت ها و مین ریزی گسترده آفندی و پدافندی در محدوده رزمایش شلیک و اصابت همزمان موشک‌های کروز دریایی از دو جغرافیای متفاوت به یک هدف مشخص ،اصابت پهپادها به صورت همزمان به یک هدف مشخص از قرارگاه های متفاوت ،از جمله اقداماتی بود که در این رزمایش با موفقیت انجام پذیرفت.

دریادار تنگسیری تنوع و حجم زیاد آتش و انفجار در سواحل جزیره فارسی به منظور تمرین دفاع مستحکم استفاده از سلاح های هوشمند زیر سطحی جهت حمله و انهدام پایگاه ها و تاسیسات دریایی و ساحل دشمن ، سازماندهی کامل و به کار گیری نیروی نارنجی دشمن فرضی در کلاس دشمن واقعی را از دیگر برنامه‌های این رزمایش توصیف کرد که به نحو مناسبی به مرحله اجرا درآمد.

او حضور فعال و گسترده دریادلان بسیج دریایی و وابستگان نیروی دریایی سپاه در جغرافیای رزمایش به منظور مردمی نمودن امنیت سواحل و آبهای سرزمینی را در زمره ویژگی‌های دیگر رزمایش شهید شفیعی قلمداد و افزود: تمرین تاخت آبی خاکی علیه پایگاه و تاسیسات دریایی دشمن و هماهنگی و هم افزایی با به کارگیری شبکه یکپارچه پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در این رزمایش بود که با کیفیت و دقت بالا و مثال زدنی به منصه ظهور رسید .

دریادار تنگسیری در پایان، این رزمایش را در فهرست برنامه های آمادگی‌ یگانی و سالانه نیروی دریایی سپاه توصیف و تصریح کرد : به فضل الهی آمادگی‌های همه‌جانبه نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز هیچ گزندی متوجه امنیت پایدار جاری در این منطقه نخواهد بود و قدرت‌های فرامنطقه‌ای نیز به خوبی بر آمادگی های رزمندگان ما برای مقابله قاطع با هرگونه تهدید و ماجراجویی به عنوان یک حقیقت انکار ناپذیر ، آگاه هستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد