×
اقتصادی
شناسه خبر : 125407
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/10/26 ساعت 19:57
حضور و مشارکت همراه اول در نمایشگاه تراکنش ایران

حضور و مشارکت همراه اول در نمایشگاه تراکنش ایران

بخش کسب‌وکارهای سازمانی همراه اول ضمن مشارکت در برگزاری هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران به ارائه آخرین دستاوردهای خود در حوزه پرداخت و مالی می‎‌پردازد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران از امروز دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱، به مدت سه روز در مرکز آفرینش‌های کانون و هتل لاله با مشارکت و حمایت همراه اول کسب و کار و با محوریت اقتصاد دیجیتالی - کسب و کار دانش‌بنیان آغاز به کار کرد.

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور که طی سال‌های اخیر فعالیت و نوآوری‌های ویژه‌ای در حوزه «تلکوبانک» و «خدمات پرداخت» داشته است در بزرگترین رویداد فناوری‌های مالی حضور می‌یابد تا تجارب حاصل از توسعه محصولات و خدمات مالی و پرداختی خود را با اهالی این حوزه به اشتراک بگذارد و باب همکاری‌های فناورانه و نوآورانه بگشاید.

در این رویداد بزرگ فناوری‌های مالی، «کیف پول فراگیر همراه اول» و «اوانو» که در آینده‌ای نزدیک خدمات مالی‌اش را بر بستر بلاکچین عرضه خواهد کرد در برابر جوانان و نوآوران، فعالان بخش خصوصی، مدیران سازمان‌ها و دستگاه‌ها، ارائه دهندگان محصولات و خدمات در حوزه فناوری‌های مالی که تشکیل دهنده اضلاع و ابعاد این اکوسیستم هستند، ارائه می‌شود.

اپلیکیشن اوانو با محوریت ارائه خدمات پرداخت‌های خرد و بیرون شبکه پرداخت توسط شرکت همراه کسب و کارهای هوشمند توسعه و تجاری سازی شده است.

این اپ با درک نیازهای جامعه به خدمات مالی بانکی در تلاش بوده با ایجاد نقاط تمایز و ارائه سطح خدمت عالی رضایت حداکثری کاربران خود را جلب کند؛ لذا بر همین اساس روز به روز همکاری خود با بانک‌های فعال در کشور را توسعه داده و هم اکنون بخش قابل توجهی از بانک‌های کشور با این اپلیکیشن همکاری می‌کنند.

خدمات مالی و بانکی اوانو در حوزه‌های متعددی از جمله «روش‌های پرداخت متنوع»، «خرید اعتباری»، «اتصال به حساب بانکی»، «کارت به کارت»، «دریافت موجودی» و «پرداخت انواع قبض» تعریف شده و علاوه بر توسعه روزانه این خدمات، چشم انداز اوانو، تبدیل شدن به نخستین یونیکورن ایرانی در حوزه فینتک است.

به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران، ضمن اینکه همراه اول کسب و کار فرصت تعامل سه نسل جوانان، مدیران میانی و پیشکسوتان را غنیمت شمرده و علاوه بر برگزاری کارگاه های تخصصی با موضوعات «اپراتور خدمات بانکی» روز سه شنبه ۲۷ دی در ساعت ۱۲:۴۰ و «معرفی راهکارهای جامع سازمانی» روز چهارشنبه ۲۸ دی در ساعت ۹:۴۰، اقدام به طراحی نشست و میزگرد «مکانیزم های اعتباردهی در BNPL» برای روز سوم (۲۸ دی) این رویداد کرده که مصطفی درجزی، مدیرعامل و امین هاشمی، معاون محصول شرکت همراه کسب و کارهای هوشمند همراه اول از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳ در کنار سایر اعضاء در آن حضور خواهند داشت.

در نمایشگاه تراکنش ایران که نمایشگاهی تخصصی در حوزه‌های مالی B2B و B2G است، کارگروه‌های دوازده گانه تحول دیجیتال در صنایع مالی، آینده صنعت پرداخت، تلکو بانک‌ها و فین تک‌ها، تأمین مالی زنجیره تأمین، بیمه‌گری دیجیتال و تلکو بیمه‌ها، نئوبانک‌ها و خدمات اعتباری، بلاکچین و رمزارزها، آینده کسب و کارهای اینترنتی در ایران، پیام رسان‌ها و چالش‌های کسب و کاری، متاورس و شهر هوشمند، امنیت سایبری و روندهای صنعت بورس و بازار سرمایه فعال هستند.


شرکت ارتباطات سیار ایران
نظرات

آخرین اخبار
موج سی و هفتم عملیات وعده صادق4/ حمله به قلب تل آویو با موشک های خرمشهر و خیبر شکن
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید
درخواست آمریکا از اسرائیل: به زیرساخت انرژی ایران حمله نکن
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش