×
سیاسی
شناسه خبر : 125322
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/10/25 ساعت 14:51
اراده جمهوری اسلامی

اراده جمهوری اسلامی

جمعیت عظیم مردم یزد در میدان امیر چخماق و استقبال پرشور و حماسی خطه قنوت، قنات و قناعت از رئیس‌جمهور، بخشی از اراده جمهوری اسلامی را در غلبه بر نقشه‌های شوم و پی‌درپی دشمن طی سه ماهه گذشته نشان داد.

سایر رسانه‌ها: محمدکاظم انبارلویی، جمعیت عظیم مردم یزد در میدان امیر چخماق و استقبال پرشور و حماسی خطه قنوت، قنات و قناعت از رئیس‌جمهور، بخشی از اراده جمهوری اسلامی را در غلبه بر نقشه‌های شوم و پی‌درپی دشمن طی سه ماهه گذشته نشان داد. رئیس‌جمهور در این دیدار تأکید کرد: این استقبال از او نیست بلکه نشان وفاداری ملت به آرمان‌های اسلام ، ایران و انقلاب است. این تصویر یک قاب کامل از ایران قوی است. امید و وحدت برای پیشرفت ایران پررنگ‌تر از همیشه است.

رئیسی مزد مردم‌داری، صداقت و تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکلات مردم را گرفت. او مصمم است شکاف دولت – ملت را به تدبیر و تلاش همکاران خود به حداقل کاهش دهد.

رهبر معظم انقلاب در دیدار شاعران و مداحان فرمودند : «اراده جمهوری اسلامی بر نقشه جامع دشمن پیروز شد.» پشت این اراده یک درک عمیق و فهم جامع تاریخی وجود دارد. این فهم آن است که ما درون یک پیچ تاریخی مهم قرار داریم اگر هوشمندی به خرج ندهیم مثل دوران قاجار و پهلوی کشور رو به انحطاط و تجزیه پیش می رود و انتهای این پیچ پرت شدن به دره نابودی و محو نقشه ایران از منطقه و جهان است.سابقه ندارد در تاریخ ایران این‌قدر مردم هوشیاری و هوشمندی در درک حقایق تاریخی از خود نشان داده باشند.

دشمن حداقل ۳۰ محاسبه غلط در یورش سخت و نرم در سه ماهه اخیر نشان داد با آنکه نقشه آن‌ها جامع بود، اما به فضل الهی و مدیریت بحران توسط رهبری و همراهی مردم همه نقشه‌های دشمن نقش بر‌آب شد. برجسته‌ترین محاسبه غلط آنها این بود که فکر می‌کردند مردم با مشکلات موجود به انقلاب پشت خواهند کرد و به تجزیه‌طلبی و خاک‌فروشی روی می‌آورند. هتک حرمت و حریم ارزش‌های الهی و احکام قرآنی اشتباه دیگرآن‌ها بود که هنوز هم بر آن اصرار دارند و طراحی پیام‌های مزورانه خود را بر آن استوار می‌کنند.

سلبریتی خریدن آن‌ها با دلارهای نفتی عربستان در سعودی اینترنشنال جواب نداد. هنرمندان و ورزشکاران و … به آن جواب مثبت ندادند. بخشی از اراده قوی ملت ایران متکی بر همین نخبگان جامعه ورزشی و هنری و … است.

تکیه آنها بر چهره‌های روسیاه تاریخ معاصر ایران اعم از منافقین، سلطنت‌طلب‌ها، فاسدان و مفسدان اقتصادی و ورشکسته‌های سیاسی در داخل و خارج از دیگر محاسبات غلط دشمن بود که مدام در نقشه‌های آن‌ها تکرار می‌شود.

اگر بخواهیم یک تحلیل درست از اتفاقات اخیر و بربادرفتن نقشه‌های شوم دشمن علیه ملت ایران بدهیم نقش پیروز زنان آگاه ایران در این کودتای کثیف علیه عزت و شرافت، پاکی، پاکدامنی و عفاف بود. زنان پیشاپیش مردان در این پیچ تاریخی به نقش مهم و تعیین‌کننده خود آگاه هستند و به آزادی حقیقی خود و زندگی پرافتخار در سایه جمهوری اسلامی فکر می‌کنند آن‌ها حاضر نیستند حتی یک لحظه به توهم باغ رویایی اروپا فکر کنند. آن‌ها حجاب را پرچم عزت و شرف و وفاداری به احکام خدا می‌دانند . آن‌ها ترفند «به نام زن و علیه زن» را خوب شناختند و از آن فاصله گرفتند.

همه شرارتی که طی سه ماهه گذشته شاهد بودیم تلاشی مذبوحانه برای مهار پیشرفت‌های علمی ایران بود. نخبگان علمی، دانشمندان ، اساتید مبرز دانشگاه‌ها شبانه‌روز تلاش می‌کنند عقب ماندگی‌های تاریخی را جبران کنند. آن‌ها مانده‌اند که ایران را بسازند. این واقعیت را دشمن خوب می‌فهمد.

جامعه نخبگی کشور خوب می‌داند «علم برای اقتدار ملی»، «علم برای اقتصاد» و «علم برای امنیت» چه نقشی دارد. آن‌ها پای پرچم ایران قوی با نگاهی دقیق به نقش علم ایستاده‌اند. به همین دلیل دانشمندان و بزرگان علمی ما در لیست ترور دشمنان ایران قرار دارند و تاکنون شهدایی تقدیم کرده‌اند که فخر شهدای انقلاب هستند. اراده دانشمندان ایران بخش عظیمی از اراده جمهوری اسلامی است.


روزنامه رسالت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
پسکوف: فقدان اعتماد میان روسیه و اوکراین کاملاً مشهود است
ترفند جدید سارقان برای فرار از مجازات‌های سنگین
خشکسالی بی‌سابقه تهران؛ ذخایر سدها به کمتر از 11 درصد رسید
رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران را تمدید کرد
ترامپ: حماس در صورت عدم ایفای نقش خود، با عواقب روبه‌رو خواهد شد
دبیرکل کنگره ملی عربی: روز آزادی فلسطین نزدیک است
نواف سلام: لبنان بخشی از جهان عرب است و قصد دارد نقش کارآمدی در منطقه ایفا کند
گروسی: راه‌حل فوری یا جادویی درباره ایران وجود ندارد
خطیب موقت نماز جمعه: ماجرای بانک آینده بسیار تاسف‌بار است
یکطرف شدن جاده چالوس امروز از ساعت 15
فدراسیون جهانی والیبال بیش از 251 هزار دلار به ایران اختصاص داد
دبیرکل جهاد اسلامی: سلاح مقاومت فلسطین را زمین نمی‌گذاریم
لغو گسترده پروازها در آمریکا همزمان با ادامه تعطیلی دولت فدرال
تصادف مرگبار امروز در صالح‌آباد تهران+ آمار فوتی‌ها
انفجار در مسجد جاکارتا ده‌ها نمازگزار را مجروح کرد
الحیه: «طوفان الاقصی» پاسخ به تلاش برای محو مسئله فلسطین بود
چین خواستار کاهش چشمگیر زرادخانه هسته‌ای آمریکا شد
پایان انتظار خودروهای بلاصاحب در پارکینگ‌های بندرعباس
تأکید شهباز شریف بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با ایران
آتش سوزی خط انتقال آب بندر لنگه
نقش فعال ایران در مباحث جهانی مرتبط با تغییر اقلیم
7 تصادف مرگبار تهران در هفته دوم آبان ماه +تعداد کشته‌ها
گروسی: ایران قانونی داخلی تصویب کرده که می‌گوید باید همکاری خود با ما را محدود کند
زویا امامی بازیگر تلویزیون درگذشت
انتظار طولانی کامیون‌های ایران پشت مرزها
X
آگهی تبلیغاتی