×
فرهنگی
شناسه خبر : 125280
تاریخ انتشار : شنبه 1401/10/24 ساعت 21:56
جلال از پاسداران صیانت از مرزهای هویت ایران اسلامی بود

وزیر ارشاد در اختتامیه جایزه جلال؛

جلال از پاسداران صیانت از مرزهای هویت ایران اسلامی بود

وزیر فرهنگ گفت: جلال را در حوزه نویسندگی به عنوان نماد مطرح می‌کنیم، صرفا تجلیل از شخص جلال نیست،‌ بلکه پاسداشت یک مبارزه طولانی با جریان فکری مهاجم است، جلال از پاسداران صیانت از مرزهای هویت ایران اسلامی ما بوده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد عصر امروز شنبه ۲۴ دی با حضور محد‌مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ  و ارشاد اسلامی، غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان  ادبیات فارسی‌، میثم نیلی مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی،‌ مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور،‌ یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد در تالار وحدت برگزار شد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم در سخنانی ضمن اشاره به دبیری وجیهه سامانی به عنوان دبیر این دوره از جایزه ادبی جلال خاطرنشان کرد:افتخار ماست که دبیرجشنواره یک بانوی نویسنده است، ما سال اول پیروزی انقلاب ۱۱ نویسنده داشتیم در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۲۸ هزار عدد رسیده و این معجزه انقلاب اسلامی است امروز عدد زیادی از منتخبان این جشنواره داوران برگزارکنندگان از بانوان سرافراز ایرانی هستند.

وی ضمن بیان اینکه ما دو سال گذشته گرفتار کرونا بودیم، یاد مدافعان سلامت را گرامی می‌داریم، افزود:فصل جشنواره‌های بزرگ در نظام جمهوری اسلامی و روزهای به یاد ماندنی برای فرهنگ، هنر و ادب می‌شویم، این جشنواره که سرآغازش با موضوع کتاب است، شروع خوبی است و با جشنواره‌های هنری فجر که اوج فرهیختگی و نخبگی جوانان ایران زمین را به رخ همه جهانیان خواهد کشید.

به گفته وی، جلال یک مسئله مهم را برای ما روایت می‌کند و از این حیث جای تقدیر ویژه دارد، جلال برای ما نماد تمدنی دارد، تمدن ایرانی اسلامی در برابر هجمه‌ای که با ورود مدرنیته و تمدن غربی اتفاق افتاده است،‌ جلال این را روایت می‌کند، اینکه ما در دوره انقلاب اسلامی از میان نویسندگان بسیاری که فعال هستند و فعال بودند، جلال را در حوزه نویسندگی به عنوان نماد مطرح می‌کنیم، صرفا تجلیل از شخص جلال نیست،‌ بلکه پاسداشت یک مبارزه طولانی با جریان فکری مهاجم است، جلال از پاسداران صیانت از مرزهای هویت ایران اسلامی ما بوده است.

وزیر ارشاد ضمن بیان اینکه جلال آل احمد روزگاری این پرچم را بلند کرده است که روزگار غربت این تفکر بود، روزگاری که به سختی می‌شود، افرادی مثل جلال را پیدا کرد؛ گفت: دوستان ما باید تلاش کنند، هر سال این جایزه با رونق بیشتری برگزار شود، تا جایزه نیز با رویکرد جلال ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه به آموزش نیز ر ای عرصه نیازمندیم،‌ گفت:‌ همزمان با این برنامه دوره آموزشی آل جلال نیز برگزار شد، در ۳۱ استان دروه آموزشی جلال را برگزار کردیم و به تربیت نویسندگان فعال در این عرصه پرداختیم،‌ تا با حضور و استفاده از نخبگانی که امروز تجلیل شدند و دیگر نخبگان عرصه ادبیات بتوانیم این کار مهم را به سرانجام برسانیم.


نورنیوز
کلید واژگان
جلال آل احمد
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آیین آزادی 14 زندانی محکوم به قصاص برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 12 آبان 1404
یزدانی و موحد کبیر در میان غول‌های کشتی آزاد جهان
مشارکت بیش از 4 هزار خیر در طرح «بساز مدرسه»
آمریکا برای چین شرط گذاشت
مرگ 20 نفر در تصادف اتوبوس مسافربری با کامیون در هند
افزایش مجدد قیمت بلیت هواپیما + جدول قیمت
سینماها فردا تا ساعت 17 تعطیل هستند
اجرای حکم اعدام عامل ربایش و تجاوز در میناب
جزئیات جدید جرایم رانندگی/ نمره منفی دوبرابری برای رانندگان ناوگان عمومی
تداوم پرواز پهپادهای ناشناس بر فراز بلژیک
جزییات قتل مربی بدنساز در درکه + عکس قاتل فراری
گارانتی خودرو و موتورسیکلت افزایش یافت؛ حداقل 3 سال
دوفوریتی | پیری و معرکه‌گیری با طلاق
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 12 آبان1404+ جدول
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (118) « پلدشت »
ترامپ: نتانیاهو را متقاعد می کنم تا فلسطین را به رسمیت بشناسد
ورود هیات نظامی ایران به کراچی
تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری سال 1405/ ثبت نام 98 هزار نفر
9 زخمی در تیراندازی شمال شرقی اوهایو
حادثه برای تیم ملی فوتسال در ریاض
تفهیم اتهام برخی مسئولان حوزه واردات نهاده‌های دامی
تصویب تشکیل سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون مشترک مجلس
تسخیر لانه جاسوسی، نقطه عطفی در تثبیت استقلال سیاسی ایران
بقایی: کنسولگری ما در «بن» مجددا فعال می‌شود
دومینوی استعفا در ارتش اسرائیل
اختلاف پرسپولیس و هاشمیان: 10 میلیارد تومان هنوز تسویه نشده است
جزئیات ثبت‌نام کارت رفاهی ازدواج اعلام شد
جهان، قربانی منفعت خانوادگی ترامپ
خداحافظی با دستگاه‌های معیوب فروش بلیت مترو
سفر قریب الوقوع جولانی به آمریکا
بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس‌ها در بازرسی مدارس
آمریکا در حال به روز رسانی یک پایگاه در نزدیکی ونزوئلا است
پرواز پهپاد ناشناس فرودگاه دیگری در آلمان را تعطیل کرد
حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری سال 1405 اعلام شد
وزیر انرژی آمریکا: قصدی برای انفجار هسته‌ای نداریم
وام نقدی ازدواج حذف نمی‌شود
اخبار ضدونقیض از خودکشی دادستان نظامی اسرائیل
عید فطر و قربان در یونسکو به ثبت رسید
ایران در گفت‌وگوی منطقه‌ای
سیاست خارجی و دنیای مارپیچ روابط آمریکا و چین
سیاست زرگری
خودکشی افسر ارشد ارتش اسرائیل به‌دلیل عذاب وجدان
ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است
مست بوی نفت
افشای دروغ بزرگ «تهدید اتمی»
موضع ترامپ درباره جنگ و احتمال حمله به ونزوئلا
غنی‌سازی صفر هرگز شدنی نیست؛ دنیا بخشی از قدرت ایران را در جنگ 12 روزه دید
هشدار به بازنشستگان درباره پیامک وام 50 میلیون تومانی تامین اجتماعی
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 12 آبان1404 + ساعت بازی تراکتور
X
آگهی تبلیغاتی