×
سیاسی
شناسه خبر : 125195
تاریخ انتشار : جمعه 1401/10/23 ساعت 15:52
دولت در برخورد با فساد به اعتراض‌های خواص اهمیت نمی‌دهد

رئیس جمهور در اجتماع مردم خاتم یزد:

دولت در برخورد با فساد به اعتراض‌های خواص اهمیت نمی‌دهد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم شاید مشکلات را تحمل کنند، اما فساد و تبعیض را تحمل نخواهند کرد، گفت:‌ در برخورد با فساد اگر جیغ عده‌ای هم بلند شود برای ما اهمیت ندارد، چون برای ما مهم منافع عموم مردم است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در دومین روز از سفر دولت مردمی به استان یزد به شهرستان خاتم رفت و در اجتماع پرشور مردم این شهرستان ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و گرامیداشت یاد شهدای یزد به‌ویژه شهرستان خاتم و همچنین تشکر صمیمانه از استقبال گرم و پرشور مردم این شهرستان از کاروان دولت مردمی، گفت: این استقبال و تجلیل شما مردم عزیز از کاروان دولت مردمی به منزله اعلام آمادگی برای حضور در صحنه‌های مختلف است و معنای آن این است که مردم شهرستان خاتم همچنان که از ابتدای انقلاب مدافع نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی بوده‌اند، در این مسیر ثابت قدم هستند.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: این حضور پرشور شما به دوستان انقلاب پیام امیدواری و به دشمنان پیام یأس و ناامیدی می‌دهد که بارها نسبت به ملت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه شهرستان خاتم مشکلاتی دارد، اما این مشکلات باعث ایجاد سستی در دفاع از انقلاب و ارزش‌های نظام اسلامی در میان مردم آن نشده است، تصریح کرد: امروز در کشور ما آنچه مشاهده می‌شود، اتکال به خدای متعال و اعتماد به نفس و همچنین ظرفیت‌های عظیمی است که کشورمان از آن برخوردار است.

رئیس‌جمهور گفت: دشمن تصور می‌کرد با فشار حداکثری می‌تواند ملت ما را متوقف کند اما دید که مردم متدین، مصمم و استوار ایران اسلامی متوقف نشده و هرگز متوقف نخواهند شد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه افزود: دشمنان این ملت دیدند که مردم ایران مصمم‌اند ظرفیت‌های بزرگ کشور را احیا کنند و به پیشرفت‌های بزرگی نیز برسند که این مسیر با قدرت و قوت ادامه خواهد داشت.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اهمال‌کاری در استفاده از ظرفیت‌های بزرگ کشور همچون نیروی جوان کارآمد و ذخایر و منابع بسیار غنی برای حل مشکلات مردم، افزود: هر جا به رهنمودهای رهبری عمل کرده‌ایم، حوزه موفقیت ما بوده و هر جا نگاهمان به دستان بیگانه برای حل مشکلات کشور بوده است، متوقف شده‌ایم.

رئیسی اظهار داشت: کشورهای غربی در کجای دنیا مشکل کشوری را حل کرده‌اند که کشور ما دومین آن باشد؟ آنها هر جا که حضور پیدا کرده‌اند برای منافع خود و غارت منابع کشورها همچون کشورهای آفریقایی بوده است. شاید در گذشته با ادعای آزادی و آبادانی کشورها را استعمار می‌کردند، اما امروز که دست‌شان رو شده است، دیگر رسماً می‌گویند که ما برای منافع خود در دیگر کشورها و مناطق دنیا حضور پیدا می‌کنیم و کار را به جایی رسانده‌اند که روسای جمهور آمریکا رسماً به دیگر ملت‌ها توهین می‌کنند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه خداوند به ملت ایران سرمایه‌های بزرگی عطا کرده است یکی از این سرمایه‌ها را هویت تمدنی و فرهنگی منبعث از اسلام دانست و تصریح کرد: عشق و دلدادگی مردم ایران و از جمله مردم شهرستان خاتم به خداوند و اهل بیت (ع) یکی از سرمایه‌های بزرگ ملت ایران است که از آنها در برابر هجوم فرهنگی صیانت می‌کند.

رئیسی راه ساختن و آبادانی کشور را که در مرام و مسلک شهدا تجلی یافته است، توکل به خدا، ایستادگی، تلاش و اعتماد به داشته‌های کشور با اتکا به پشتوانه مردمی معرفی کرد و افزود: دولت مصم است با این ظرفیت‌ها را مشارکت مردم و بهره گرفتن از نیروی انسانی کارآمد کشور در جهت متحول کردن زندگی مردم به کار بگیرد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مکرر به همکارانم در دولت گفته‌ام که امروز به یک نگاه تحولی در نظام اداره کشور نیاز داریم، اظهار داشت: در منطقه یزد و شهرستان خاتم کارهای خوبی به برکت انقلاب اسلامی انجام شده اما وضعیت همچنان با شرایط مطلوب فاصله دارد.

آیت‌الله رئیسی تامین مسکن، ایجاد اشتغال، تامین امکانات درمانی و ساخت بیمارستان در خاتم، اصلاح نقاط حادثه‌خیز راه‌های ارتباطی منطقه و به سرانجام رساندن پروژه احداث واحد پتروشیمی در شهرستان خاتم را از اولویت‌های این شهرستان عنوان و تصریح کرد: متاسفانه در ۴۰ سال گذشته با وجود کارهای خوب انجام شده اما برخی زیرساخت‌های لازم برای مناطق مختلف نیز ایجاد نشده و احداث مجتمع پتروشیمی در شهرستان خاتم نیز به دلیل مشکل در تامین خوراک بیش از ۱۳ سال معطل مانده است، اما به زودی و با رفع این مشکل از سوی وزارت نفت احداث این مجتمع به سرانجام خواهد رسید.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه درخواست کشاورزان خسارت‌دیده از سرمازدگی برای استمهال بازپرداخت تسهیلات حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: همکاران ما در این سفر حتما همه درخواست‌ها و مطالبات مردم را پیگیری خواهند کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه در ابتدای دولت با مشکلات بزرگی مواجه بودیم که برخی می‌گفتند چگونه می‌خواهید کشور را اداره کنید، گفت: همواره معتقد بوده‌ام که این کشور با توجه به ظرفیت‌های عظیم، برخورداری از مردم صبور و رهبری حکیم هیچگاه با بن‌بست مواجه نخواهد شد و لذا کار را با وجود مشکلات فراوان آغاز کردیم و به رغم موانع داخلی و فشارهای خارجی تاکنون دستاوردهای بسیار خوبی نیز داشته‌ایم که اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان، تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان و اقدامات بیشمار دیگر بخشی از این دستاوردها است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت رفع مشکلات معیشتی، کاهش نرخ تورم و رونق اقتصادی را با اتکا به دستان توانای مردم کشور و نه دستان بیگانه برنامه اصلی کاری خود می‌داند، افزود: یکی از انتظارات به حق مردم از دولت، ایجاد نظام اداری سالم، بدون فساد و روابط ناسالم اداری است؛ مردم ممکن است مشکلات را تحمل کنند، اما تبعیض به هیچ وجه برای مردم قابل تحمل نیست.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت که همه تلاش و فداکاری حضرت فاطمه برای اجرای عدالت بود و اظهار داشت: ما نیز به پیروی از دخت گرامی نبی مکرم اسلام، این کسوت خدمتگزاری را بهانه‌ای برای تلاش در مسیر اجرای عدالت می‌دانیم و تاکید می‌کنم که هیچ‌گونه فساد و رابطه ناسالم اداری در این دولت قابل پذیرش نیست.

رئیس‌جمهور تصریح کرد:‌ مردم اگر هر گونه رابطه ناسالم اداری، فساد و تبعیضی در ادارات مشاهده کردند، به هیچ وجه آن را تحمل نکرده و موضوع را به طور جدی پیگیری کنند؛ امروز انتظار مردم از ما مبارزه با فساد و نظام اداری عادلانه است.

رئیسی خاطرنشان کرد: چنانچه از هر بخشی خبری از فساد و یا زمینه بروز روابط ناسالم اداری به اطلاع بنده برسد، یقین بدانید با همه توان با آن برخورد خواهم کرد. به طور طبیعی ممکن است که در اثر برخورد با فساد جیغ عده‌ای که خود را خواص می‌پندارند بلند شود، اما این مسئله به هیچ وجه برای ما اهمیت ندارد، چرا که هم برای ما منافع عموم مردم است و نه عده‌ای که خود را خواص می‌پندارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کرملین: توقف جنگ در اوکراین به اراده زلنسکی بستگی دارد
ادعاهای نمایشی جدید ترامپ برای تهران
غرق شدن مشکوک کشتی اتمی روسیه در نزدیکی اسپانیا
ضربه اطلاعاتی به شبکه منافقین در ازنا
لبخند در پکن، زلزله در نظم جهانی
عدم تمایل پکن به میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن
پخش زنده تقابل جذاب سفید و قرمزهای تیم ملی از شبکه سوم
آمریکا به دنبال ایجاد پایگاه نظامی در جزیره گرینلند
مهلت AFC و بن‌بست فدراسیون برای تعیین سرنوشت لیگ نیمه‌تمام
ترامپ کوبا را «کشوری شکست‌خورده» نامید/ احتمال حمله قریب‌الوقوع نظامی آمریکا
گزارش گوگل از تهدید تازه هوش مصنوعی برای امنیت سایبری جهان
چرا کشورهای بزرگ روی الیاف طبیعی سرمایه‌گذاری می‌کنند؟
دستورالعمل اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره مهار هانتاویروس
تاثیر غیرمنتظره قهوه بر واکنش قشر حرکتی مغز
شکایت رسمی ایران از آمریکا در دیوان داوری لاهه
امکان بخشودگی 100 درصدی برخی جرایم مالیاتی برای فعالان بازار طلا
تعیین تکلیف ساعات کاری بر اساس مصوبه هیئت وزیران
جزئیات تمدید بخشودگی جرایم مالیاتی در سال 1405
ادامه حاشیه در پرونده فساد نتانیاهو با ترک ناگهانی جلسه دادگاه
شوک به رئال مادرید ؛ امباپه در آستانه جدایی
تشکیل قرارگاه مشترک پلیس و تعزیرات برای کنترل بازار
تحلیل نخست‌وزیر اسبق عراق از اقتصاد مقاومتی ایران
بحرین 3 نفر را به اتهام همکاری با ایران به حبس ابد محکوم کرد
ادعای سفیر آمریکا: امارات به «گنبد آهنین» مجهز شد
آلن ایر: ادعای ترامپ درباره ایران یا سوءتفاهم است یا دروغ
والدین مهم‌ترین عامل اضطراب کودکان هستند
ترس عجیب رئیس جمهور آمریکا ؛ ترامپ پرندگان را با پهپاد اشتباه گرفت
هشدار درباره پیامدهای ادامه بسته ماندن بورس
انتقاد بولتون از مدیریت ترامپ در بحران ایران و تنگه هرمز
وزیر کار: عدالت در دسترسی، شرط رونق مشاغل خانگی است
قطع انگشت به بهانه چشم چرانی در مهمانی خانوادگی
نابودی ویروس کرونا و آنفلوانزا با امواج صوتی
واگذاری 4500 کودک بی‌سرپرست در جنگ به خانواده‌ها
ثبت‌نام بیش از 500 هزار داوطلب در آزمون سمپاد 1405
گزارش وزارت کشور از حادثه اصفهان و تدابیر امنیتی در جلسه کمیسیون امنیت ملی
هشدار هواشناسی برای 27 استان
توقف موقت انتقال قطارهای چینی به ایران
قیمت گوشت ، مرغ و تخم مرغ امروز 22 اردیبهشت 1405 + جدول نرخ‌ها
تیم ملی وزنه‌برداری ایران راهی قهرمانی آسیا شد
بازیگر نامدار آثار شکسپیر و «جنگ ستارگان» درگذشت
بقایی: ایران بر مذاکرات با محوریت «پایان جنگ» تاکید دارد
تمدید خدمات رایگان مترو و اتوبوسرانی پایتخت تا 27 اردیبهشت‌
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 22 اردیبهشت 1405+ جدول
انتقاد نمایندگان از موج گرانی؛ مطالبه ورود قاطع دیوان محاسبات
جزئیات پرونده جنجالی همکاری شهردار کالیفرنیا با چین
کریدورهای جدید ایران در مسیر ارزآوری منطقه‌ای
حبس ابد برای شهروند شیعه در بحرین
قیمت نقره امروز 22 اردیبهشت 1405 / نقره گران شد + جدول
بازار کتاب، طرح نجات ملی می‌خواهد نه نمایشگاه مجازی!
ترامپ از پایان آتش‌بس هراس دارد