×
سیاسی
شناسه خبر : 125171
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/10/22 ساعت 21:24
ضربه به انسجام ملی؛ مشی ثابت افراط‌گرایان

نورنیوز بررسی کرد؛

ضربه به انسجام ملی؛ مشی ثابت افراط‌گرایان

معدود افرادی که همواره با رفتار و گفتارهای افراطی خود در موضوعات مختلف هزینه‌های زیادی را برای نظام ایجاد کرده‌اند به بهانه دستگیری اَبَر جاسوس انگلیس، با انتشار برخی اخبار کذب و جهت‌دار، مسیری را انتخاب کردند که مصداق پیگیری خط ضربه به انسجام ملی است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: روز گذشته وزارت اطلاعات و قوه قضاییه با صدور اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از دستگیری، محاکمه و صدور حکم اعدام برای علیرضا اکبری که برای سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس جاسوسی می‌کرده خبر دادند.

در اطلاعیه وزارت اطلاعات با اشاره به شناسایی اکبری در جریان مراجعه به سفارت انگلیس برای اخذ ویزا اعلام شده که او در خلال سفرهای شخصی خود به اروپا به استخدام تمام‌عیار سازمان جاسوسی انگلستان در آمده و به صورت کاملا آگاهانه و به دفعات متعدد اطلاعات مکتسبه را در اختیار سرویس جاسوسی دشمن قرار داده است.

در اطلاعیه قوه قضاییه نیز با اشاره به جلسات رسیدگی به پرونده علیرضا اکبری با حضور وکیل او، تاکید شد که بر اساس مستندات متقن موجود در پرونده و اثبات جاسوسی این فرد برای انگلیس، او در مرحله بدوی به اعدام محکوم شده و حکم صادره از سوی دیوان عالی کشور نیز تایید شده است.

هم‌زمان با اعلام خبر دستگیری و محکومیت علیرضا اکبری، با توجه به تابعیت دوگانه او مقامات ارشد انگلیسی ضمن فرافکنی و دروغ‌پردازی درباره این پرونده، شکست فاحش خود در جنگ اطلاعاتی با جمهوری اسلامی ایران را به مسئله رقابت‌ها و تسویه حساب‌های سیاسی و جناحی در داخل کشور مرتبط نمودند.

رسانه‌های فارسی‌زبان معاند نیز با پیگیری این خط انحرافی همه تلاش خود را برای به حاشیه بردن افکار عمومی و کم فروغ جلوه دادن این دستاورد بسیار مهم دستگاه اطلاعاتی ایران بسیج کردند.

در شرایطی که کشورمان به صورت مستمر از سوی سرویس‌های جاسوسی دشمنان قسم خورده در معرض تهدیدات بسیار پیچیده قرار دارد، قابلیت‌ها، دانش و توان تخصصی و فنی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران تکیه‌گاهی محکم و قابل اعتماد برای تقویت امنیت ملی و منافع حیاتی کشور محسوب می‌شود.

به‌طور قطع شناسایی و دستگیری علیرضا اکبری اولین مورد در نوع خود محسوب نمی‌شود و طبیعتا آخرین آن نیز نخواهد بود، لیکن هم‌زمان با تلاش شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان(عج) برای مصون‌سازی ساختارهای مختلف کشور در برابر تهدیدات امنیتی بیگانگان، نخبگان و رسانه‌های کشور نیز باید نسبت به تکالیف خود و الزامات قابل توجه به منظور پشتیبانی و حمایت مستقیم و غیر مستقیم از این تلاش‌های مجاهدانه وقوف کامل داشته باشند.

نکته آنکه؛ هر فرد نفوذی یا جاسوس بیگانه در مقطعی از فعالیت خود در یکی از دستگاه‌های نظام و در ارتباط کاری با افراد مختلف بوده و به طور طبیعی این مسئله نمی‌تواند دلیلی برای مرتبط نمودن اقدامات سوء او به آن دستگاه یا مسئولانش باشد.

متاسفانه اعلام خبر دستگیری و محکومیت علیرضا اکبری، فرصتی را برای برخی افراد غیر مسئول فراهم آورد که با انتشار خبرهای غیر واقعی و جهت‌دار سوژه‌های جدیدی برای ایجاد و تشدید اختلاف در داخل کشور بسازند و از این طریق اهداف غیر ملی خود را دنبال کنند.

 در این میان معدود افرادی که همواره با رفتار و گفتارهای افراطی خود در موضوعات مختلف هزینه‌های زیادی را برای نظام ایجاد کرده‌اند این بار هم بر مشی تفرقه‌افکنانه خود پایدار ماندند و با انتشار برخی اخبار کذب و جهت‌دار مسیری را انتخاب کردند که مصداق پیگیری خط ضربه به انسجام ملی است.

این افراد همواره در مقاطع مختلف و با سوء استفاده از توجه افکار عمومی به رخدادهای مهم سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی، بدون داشتن هرگونه مسئولیتی با عبور از مرزهای اخلاقی و قانونی تلاش می‌کنند با ایفای نقش «گروه فشار»، اهداف سیاسی و باندی خود را محقق کنند.

در این خصوص گفتنی‌های مهمی وجود دارد که در زمان مناسب به آن پرداخته خواهد شد.

به نظر می‌رسد دستگاه‌های امنیتی کشور که هوشیارانه و با اقتدار کامل در این پرونده و موارد مشابه، پیچیده‌ترین شبکه‌های جاسوسی و نفوذ را در کشور کشف و منهدم کرده‌اند، لازم است برای شناسایی و کشف پشت پرده و اهداف سوال برانگیز برخی افراد بی‌مسئولیت که با فضاسازی‌های رسانه‌ای به‌دنبال مصادره این موفقیت برای تحقق اهداف خود هستند نیز ورود کرده و اجازه ندهند اقدامات نابخردانه أنها موجب تخفیف دستاوردهای ارزنده سربازان گمنام امام زمان(عج) شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دست رد فرانسه به سینه ترامپ/ کار ناتو دخالت در تنگه هرمز نیست
هشدار سپاه فارس درباره خطر بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات شیراز
رسانه سعودی: ترامپ به ایران می‌بازد
نسبتاً سریع از جنگ با ایران کنار خواهیم کشید
تخلیه 7 بیمارستان و آسیب به 41 آمبولانس در جنگ رمضان
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده