×
فرهنگی
شناسه خبر : 123048
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/10/20 ساعت 16:22
قطار رادیو تئاتر صاحبدلان به راه افتاد

قطار رادیو تئاتر صاحبدلان به راه افتاد

بخش رادیو تئاتر دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره بین‌المللی تئاتر صاحبدلان در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر با نمایش رادیویی «رهایی» آغاز به کار کرد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: بخش رادیو تئاتر دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره بین‌المللی تئاتر صاحبدلان با حضور محمود فرهنگ، دبیر رویداد ، اسرافیل فرج‌اللهی ، مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی ایران، غلامرضا نعمتی، معاون اجرایی اداره کل هنر‌های نمایشی ، مهدی یوسفی‌کیا، مدیر روابط عمومی اداره کل هنر‌های نمایشی ، مهدی طهماسبی، مدیر بخش رادیوتئاتر صاحبدلان در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر با نمایش رادیویی «رهایی» آغاز به کار کرد.

محمود فرهنگ دبیر رویداد تئاتر صاحبدلان در حاشیه اجرای نمایش رادیویی «رهایی» و شروع به کار بخش رادیوتئاتر صاحبدلان گفت: دوازدهمین دوره تئاتر صاحبدلان از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد و هر ماه یک رویداد در قالب آن برگزار شده است. امروز هم برای اولین بار در تئاتر صاحبدلان بخش رادیوتئاتر به مدیریت مهدی طهماسبی آغاز به فعالیت کرد.

فرهنگ ادامه داد: از میان تمامی آثاری که به دبیرخانه تئاتر صاحبدلان رسید، ۱۰ اثر انتخاب شده که ۴ نمایش رادیویی در مجموعه تئاتر شهر تهران و ۶ اثر هم در استان‌ها و شهرستان‌ها اجرا می‌شوند.

دبیر تئاتر صاحبدلان گفت: همچنین بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده تمامی آثار برای علاقه‌مندان به نمایش‌های رادیویی از رادیو نمایش پخش خواهند شد.

وی ادامه داد: اولویت‌های موضوعی در تئاتر صاحبدلان قصه‌های قرآنی، دفاع مقدس، عاشورایی، مهدوی، تاریخ اسلام و تاریخ معاصر جهان اسلام و... است که از امشب (۱۹ دی) به مدت چهار شب در مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه‌مندان و مخاطبان نمایش رادیویی خواهیم بود.

در ادامه مهدی طهماسبی مدیر بخش رادیوتئاتر صاحبدلان هم گفت: برای اولین بار در رویداد تئاتر صاحبدلان این فرصت به هنرمندان نمایشی رادیو داده شد تا در بخش رادیوتئاتر صاحبدلان شرکت کنند و با کانون تئاتر دینی اداره کل هنر‌های نمایشی همکاری داشته باشند.

طهماسبی ادامه داد: با فراخوانی که برای بخش رادیوتئاتر صاحبدلان داده شد، بیش از ۵۰ نمایش رادیویی از همه استان‌ها و شهر‌ها به دبیرخانه رسید که این آثار توسط مهدی دهقان‌نیری، مصطفی محمودی و پریسا مقتدی شنیده شد و ۱۰ اثر توسط این هیئت انتخاب شد.

مدیر بخش رادیوتئاتر صاحبدلان افزود: نمایش‌های رادیویی ساعت ۱۷ به‌صورت زنده در تئاتر شهر اجرا می‌شوند و ساعت ۲۲ از آنتن رادیو نمایش پخش خواهند شد. آثار شهرستان‌ها هم ساعت ۱۵:۵۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود.

داستان نمایش‌نامه «رهایی» به آخرین روز‌های زندگی شیخ شهاب‌الدین سهروردی می‌پردازد که در سیاه‌چاله‌ای زندانی است، که درنهایت او در این سیاه‌چاله جان خود را از دست می‌دهد.

محمدرضا قلم‌بر، بهرام سروری‌نژاد، ماکان رضایی‌پور، مونا صفی، شهریار حمزیان، احمد هاشمی و محمد مجدزاده در این نمایش رادیویی ایفای نقش کردند. احسان شعبانیان (نویسنده)، بهرام سروری‌نژاد (کارگردان)، اشرف‌السادات اشرف‌نژاد (تهیه‌کننده)، مجید آیینه (صدابردار)، امیر رضازاده (دستیار تهیه‌کننده) عوامل نمایش رادیویی «رهایی» هستند.

آثار بخش رادیو تئاتر در تهران به‌ صورت زنده از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ دی ساعت ۱۷ در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شوند. بخش استانی این رویداد هنری نیز در شهرستان‌ها از تاریخ ۱۹ تا ۲۶ دی اجرای عموم خود را به‌صورت زنده آغاز می‌کند.

برنامه اجرای نمایش‌های رادیویی استان تهران به این شرح است:

«رهایی» به نویسندگی احسان شعبانیان و کارگردانی بهرام سروری‌نژاد از استان تهران؛ اجرا در ۱۹ دی

«سرگذشت درگذشت یک چشم» به نویسندگی روح‌الله نوری و کارگردانی مجید تیزرو از استان تهران؛ اجرا در ۲۰ دی

«بازگشت» به نویسندگی و کارگردانی شیرین سپهراد از استان تهران؛ اجرا در ۲۱ دی

«در لانه زنبور» به نویسندگی و کارگردانی صادق وفایی از استان تهران؛ اجرا در ۲۲ دی


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
X
آگهی تبلیغاتی