×
سیاسی
شناسه خبر : 122977
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/10/19 ساعت 13:53

سرلشکر باقری: دشمنان برای تقویت آشوب سلاح وارد کشور کردند

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: استکبار با بسیج توانمندی‌های جاسوسی، اطلاعاتی و بهره‌گیری از امپراطوری رسانه‌ای سیاه‌نمایی و ایجاد آشوب می‌کند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به جنگ ترکیبی که از سوی استکبار جهانی به ملت ایران تحمیل شده است، تصریح کرد: دشمنانی که پیش از این انواع جنگ‌ها، ترفندها و توطئه‌ها را علیه ملت بزرگ ایران آزموده و شکست خورده بودند، امروز انواع تهدیدات را به‌شکل ترکیبی علیه ملت بزرگ ایران به‌کار گرفته‌اند.

او افزود: فعالیت دشمنان در ۱۱۵ روز گذشته نشانگر آن است که‌ انقلاب اسلامی ضربه مهلکی به منافع دنیای استکبار وارد کرده و همه سرمایه‌گذاری چندقرنی آنان را در تصاحب جهان با خطر مواجه کرده است؛ ازاین‌رو آنان امکانات و توانمندی‌های خود را علیه ملت ایران بسیج کردند تا در حرکت انقلاب اسلامی ایجاد اختلال کنند.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: سابقه ندارد که در کشوری این‌قدر رهبران جهان استکبار علیه ملتی این‌گونه عریان به میدان بیایند و از اغتشاشات و اغتشاشگران بدین ترتیب حمایت کنند.

او ادامه داد: دنیای استکبار در این عرصه از همه ابزارهای حقوقی و بین‌المللی خود استفاده و تلاش کرد با بسیج توانمندی‌های جاسوسی، اطلاعاتی و بهره‌گیری از امپراطوری رسانه‌ای سیاه‌نمایی و ایجاد آشوب کنند و همچنین با وارد کردن سلاح در کشور تروریست را قوت ببخشند و آشوب‌ها را به‌سمت خشونت بیشتر و کشتن افراد بی‌گناه پیش ببرند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌دنبال به اوج رساندن جریان اغتشاشات اخیر و تنگتر کردن دایره تحریم‌ها بودند، گفت: البته ملت بزرگ ایران کاملاً سرافراز از این عرصه بیرون آمد. دشمن امیدوار بود مردم به‌واسطه فشارهای تحریمی، معضلات اقتصادی و مسائل معیشتی به خیابان‌ها بیایند و علیه هویت، رهبر، پرچم، دین و مذهب‌شان فریاد بکشند؛ اما ملت بزرگ، بصیر و آگاه این درک را داشت که حل مسائل درون کشور یک مسئله درون‌خانوادگی است و اجازه دخالت بیگانگان را در این حوزه نداد، ملت بزرگ ایران علی‌رغم خواست دشمن به خیابان‌ها نیامد و نقشه آنان را نقش‌برآب کرد.

او خاطرنشان کرد: جمعیت اندکی که به هر دلیلی فریب خوردند و به خیابان‌ها آمدند، کمتر از 3دهم درصد کشور بودند و این یعنی اینکه مردم تفاوت آشکار بین داشتن اعتراض را با اغتشاش و آشوب تشخیص دادند و در میدان دشمن بازی نکردند، همین مقدار آسیب‌هایی که طی این ۱۱۵ روز  به امنیت  و اقتدار کشور وارد شد، باید ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی شود؛ امروز درصد اندکی از جوانان کشور شاید درک درستی نسبت به هویت، فرهنگ و کشورشان نداشته باشند و مورد آسیب تهاجم فرهنگی دشمن قرار گرفته‌اند این نشان می‌دهد که در این حوزه ما دچار کاستی‌هایی هستیم و باید با تدبیر و کار جهادی، با گفتگو و مفاهمه و بیان هنرمندانه واقعیت‌ها همین تعداد اندک را آگاه کنیم تا راه و مسیر درست را انتخاب کنند‌.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قالیباف: شیوه فعلی اجرای کالابرگ کارایی خود را از دست داده است
دیپلماسی به شرط حفظ حق حاکمیت ملی
رزمایش بریکس؛ مهندسی قدرت و صلح دریایی
آب و هوای امروز یکشنبه 16 شهریور +هواشناسی استان‌ها
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
X
آگهی تبلیغاتی