×
سیاسی
شناسه خبر : 122733
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/10/14 ساعت 11:25
رهبر انقلاب: در مسأله‌ زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی، مطالبه است/ کسانی که حجاب ضعیف دارند هم دختران خود ما هستند

در دیدار با جمعی از بانوان در آستانه سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)؛

رهبر انقلاب: در مسأله‌ زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی، مطالبه است/ کسانی که حجاب ضعیف دارند هم دختران خود ما هستند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار جمعی از بانوان فرهیخته تأکید کردند: در مسئله‌ زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی مطالبه است؛ دفاع نیست.

نورنیوز - گروه امام و رهبری: در آستانه ایام سالروز ولادت صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها، جمعی از بانوان فرهیخته، مادران برگزیده و فعالان عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی، صبح امروز (چهارشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسه امسال با بانوان فرمودند: بسیار جلسه‌ خوشایند و مفید و ان‌شاءالله دارای سود فراوانی برای آینده‌ ما، تشکیل شد. سال گذشته خانم‌ها یک نامه‌ای نوشتند، اعتراض کردند که چرا روز زن را شما به مداح‌ها اختصاص دادید، خب حالا روز زن خصوصیتی ندارد، همین حول و حوش ولادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها درست است، اشکال واردی است و اگر زنده بودیم، در آینده هم ان‌شاءالله این جلسه را تشکیل می‌دهیم.

ایشان افزودند: این جلسه یک جلسه زنانه‌ و مشحون از مفاهیم برجسته و عالی بوده. صحبت‌هایی که خانم‌ها کردند، بسیار خوب بود و حقیقتاً بنده بهره بردم. پیشنهادهایی بود، ان‌شاءالله بتوانند راه‌حلی برای آن پیشنهادها پیدا کنند. شاید بعضی از این مطالب مرتبط بشود به شورای انقلاب فرهنگی. به خصوص این موضوع به‌کارگیری زنان فرزانه‌، دانشمند و عاقل و فهمیده‌ ما در رده‌های گوناگون تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور، این مطلب مهمی است. البته ذهن بنده مشغول است به این قضیه. باید یک راهی برایش پیدا کنیم.

مقام معظم رهبری با تأکید بر اینکه در مسئله‌ زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است و نه موضع دفاع، یادآور شدند: یک وقتی سال‌ها پیش در دانشگاه دانشجوها از من پرسیدند شما در فلان قضیه چه دفاعی از خودتان دارید؟ گفتم من دفاعی ندارم، من هجومی دارم.

ایشان ادامه دادند: در قضیه‌ زن این‌جوری است، دنیا مقصر است، دنیا که می‌گویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفه‌ غربی و فرهنگ غربی موجود البته غرب متجدد به قول خودشان مدرنیته غرب تاریخی را من کاری ندارم آن بحث دیگری است، غرب متجدد یعنی همینی که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همه‌ شئون زندگی حرفی ابراز کرده، ما در قبال اینها مطالبه کننده‌ایم اینها نسبت مسئله‌ زن گناهکارند، مقصرند، جداً، ضربه زدند، جنایت کردند. بنابراین صحبت‌هایی که ما می‌کنیم جنبه‌ دفاع ندارد، جنبه‌ی بیان نظر و عقیده‌ اسلامی است، موضع اسلامی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: حتی من امیدوارم که اگر این مطالبی که درباره‌ مسئله‌ زن، موضوع زن مطرح می‌کنیم و شماها بحمدالله می‌بینم که مسلطید به این مسائل یا خانم‌هایی که صحبت کردند و کاملاً مسلطند، امثال شماها اینها را تکرار بکنید، بیان کنید، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربی‌ها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زن‌هایشان در رنجند. جامعه‌ زن غربی امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی و آگاه در یک موارد دیگری است، روی آنها هم ممکن است اثر بگذارد.‌

رهبر انقلاب اسلامی فرمودند: جهاد هم بر زن‌ها و هم بر مردها واجب است؛ منتها جهاد مرد یک‌جور است جهاد زن یک‌جور دیگر است.

ایشان خاطر نشان کردند: یعنی همین جنگ مثلاً‌ دفاع هشت ساله زن‌ها هم مکلف بودند، تکلیف داشتند تکلیف‌شان را هم خوب عمل کردند زن‌ها در این مدت اگر بهتر از مردها عمل نکرده باشند حداقل به اندازه‌ مردها عمل کردند. اگر نخواندید کتاب‌هایی را که در مورد بانوان در دوره‌ دفاع مقدس هست بخوانید. کتاب‌هایی نوشته شده الحمدللّه حالاها به فکر این چیزها هستند، جوان‌های خوب ما فراهم می‌کنند. فرض بفرمایید همین شرح حال‌هایی که مربوط به همسران شهداست. گمان نمی‌کنم شما بتوانید یکی از این شرح حال‌ها را بخوانید و در مدت خواندن این، ده بار اشک نریزید، امکان ندارد. یعنی انسان وقتی می‌بیند این جهاد این زن را حالا مرد رفته در میدان اما این زن دارد جهاد می‌کند. این جهاد بر هر دوی آنها واجب است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: امر به معروف و نهی‌ از منکر هم بر زن واجب است هم بر مرد واجب است منتها تقسیم نقش شده؛ نقش‌ها یکسان نیست. این نگاه اسلام است، هم یک نگاه مترقی است هم عادلانه است.

رهبر انثلاب با اشاره بر اینکه نظام سرمایه‌داری غرب یک نظام مردسالار است، افزودند:در نظام سرمایه‌داری سرمایه بالاتر از انسانیت است. انسانیت انسان‌ها در خدمت سرمایه قرار می‌گیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه فرمودند: هر انسانی که بیشتر بتواند سرمایه‌آوری کند، سرمایه‌اندوزی کند، ارزشش بیشتر است. مرد گردن کلفت‌تر است، قوی‌تر است. مدیریت‌های کلان اقتصادی و تجاری و مانند اینها را مردها انجام میدادند. بنابراین در نظام سرمایه‌داری مرد اولویت دارد بر زن. چون رجحان‌ سرمایه بر انسان در مورد مرد بیشتر صادق است. خب، حالا که بنا شد سرمایه جایگاه انسان‌ها را تعیین بکند انسان‌ها یکسان نیستند دیگر طبعاً مختلف‌اند.

ایشان افزودند: گفتیم بر طبق این نگاه سرمایه‌سالاری، جنس مرد طبعاً بالاتر از جنس زن است. مزد زن همین الان در بسیاری از کشورهای غربی برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است.

رهبر انقلاب تأکید کردند: این یک‌جور سوء‌استفاده است که یک علت اینکه در قرن نوزدهم و بعد قرن بیستم، بیشتر قرن نوزدهم، مسئله‌ آزادی زن مطرح شد برای این بود که زن‌ها را از خانه بکشند بیرون، ببرند کارخانه. از آنها استفاده کنند با مزد کمتر.‌

مقام معظم رهبری افزودند: وقاحت غرب اینجا ظاهر می‌شود که اینها با این همه ضربه‌ای که به زن، به حیثیت زن و به کرامت زن وارد آوردند خودشان را پرچمدار حقوق زن وانمود می‌کنند. آدم خجالت می‌کشد اسم بیاورد این چیزی که راه افتاد بین زن‌های غربی در سال‌های گذشته و تعرض‌های جنسی و... با همه‌ اینها باز می‌گویند ما طرفدار زن و حقوق زن هستیم.

ایشان عنوان کردند: آن چیزی که در زبان بی‌تقوای غربی‌ها به‌عنوان آزادی زن نامیده می‌شود اینهاست. اینکه می‌گویند آزادی زن، مرادشان همین آزادی به این معناست. این آزادی نیست، عین اسارت است، عین اهانت است. قبل از انقلاب حتی بعضی از بزرگان تصورشان این بود که این آزادی ارتباط زن و مرد در غرب موجب می‌شود که چشم و دل مردها سیر بشود و دیگر تخلفات جنسی انجام نگیرد. حالا شما نگاه کنید ببینید که این چشم و دل اینها سیر شده یا حرصشان صد برابر شده؟ نه فقط چشم و دل سیر نشده حرص و هوس صد برابر شده.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اظهار کردند: لذاست که امروز شما نگاه می‌کنید در محیط غرب، تجارت جنسی هست، برده‌داری جنسی هست، شکستن همه‌ حد و مرزهای اخلاقی و انسانی هست، عرفی کردن و قانونی کردن چیزهایی که در همه‌ی ادیان حرام است هست؛ این هم‌جنس‌بازی و این حرف‌ها اینها مربوط به اسلام فقط نیست در همه‌ ادیان اینها جزو محرّمات کبیره است. اینها را قانونی می‌کنند اصلاً خجالت هم نمی‌کشند واقعاً.‌


 


نورنیوز
اخبار مرتبط
رئیسی: دستگاه‌ها به‌بهانه تأخیر در تصویب لایحه حجاب، تکالیف قانونی‌شان را معطل نکنند
دوشنبه 1402/04/19 ساعت 17:14
رئیسی: دستگاه‌ها به‌بهانه تأخیر در تصویب لایحه حجاب، تکالیف قانونی‌شان را معطل نکنند
رئیس‌جمهور تأکید کرد: هیچ دستگاهی نباید به‌بهانه تأخیر در تصویب لایحه جدید حجاب و عفاف، اجرای تکالیف خود در این زمینه را معطل کند.
رهبر انقلاب: در قضیه اغتشاشات می‌خواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند/ علاج پروپاگاندا تبیین است
دوشنبه 1401/10/19 ساعت 12:20
در دیدار مردم قم؛
رهبر انقلاب: در قضیه اغتشاشات می‌خواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند/ علاج پروپاگاندا تبیین است
رهبر معظم انقلاب فرمودند: در قضیه اغتشاشات یک عده‌ای و خارجی‌ها در تبلیغاتشان اینجور می‌خواستند وانمود بکنند که مخالف با ضعف‌های کشورند؛ ضعف‌های مدیریتی، ضعف‌های اقتصادی و... نه، بنده به شما عرض می‌کنم؛ عکس این قضیه است. اینها می‌خواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند.
رهبر انقلاب: مسئله پیشرفت علمی و عبور از مرزهای دانش نباید فراموش شود
دوشنبه 1401/10/12 ساعت 14:57
در دیدار اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا؛
رهبر انقلاب: مسئله پیشرفت علمی و عبور از مرزهای دانش نباید فراموش شود
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا بر این مساله که پیشرفت علمی و عبور از مرزهای دانش نباید فراموش شود، تاکید کردند.
رهبر انقلاب: کار بزرگ شهیدسلیمانی حفظ، رشد دادن، مجهز کردن و احیاء جبهه مقاومت بود
یکشنبه 1401/10/11 ساعت 15:12
در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت سردار سلیمانی؛
رهبر انقلاب: کار بزرگ شهیدسلیمانی حفظ، رشد دادن، مجهز کردن و احیاء جبهه مقاومت بود
رهبر معظم انقلاب دمیدن روحی تازه به جبهه مقاومت را کار بسیار برجسته و اساسی شهید سلیمانی خواندند و افزودند: کار بزرگ شهید سلیمانی حفظ، رشد دادن، مجهز کردن و احیاء جبهه مقاومت بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خیبر (1)- پرسپولیس (0) | مصاف در دژ فلک الافلاک + گل اول خیبر
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
X
آگهی تبلیغاتی