×
سیاسی
شناسه خبر : 122531
تاریخ انتشار : شنبه 1401/10/10 ساعت 13:44
برگزاری میزگرد بررسی ابعاد مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری در غرب آسیا با محوریت شهید سلیمانی

برگزاری میزگرد بررسی ابعاد مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری در غرب آسیا با محوریت شهید سلیمانی

اولین نشست از سلسله نشست‌های علمی و مطالعاتی در زمینه تبیین فعالیت‌های سردار شهید قاسم سلیمانی تحت عنوان «میزگرد تخصصی مبارزه با تروریسم و افراطی گری در منطقه غرب آسیا»، در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امورخارجه برگزار شد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: اولین نشست از سلسله نشست‌های علمی و مطالعاتی در زمینه تبیین فعالیت‌های سردار شهید قاسم سلیمانی تحت عنوان «میزگرد تخصصی مبارزه با تروریسم و افراطی گری در منطقه غرب آسیا»، در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امورخارجه برگزار شد.

در این نشست ابعاد میدانی، حقوقی و بین‌المللی مبارزه با تروریسم و نقش برجسته سردار شهید سلیمانی در مبارزه با تروریسم در منطقه غرب آسیا مورد بررسی قرار گرفت.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ، عباسعلی کدخدایی رئیس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بین المللی پرونده ترور و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، ایرج مسجدی سفیر سابق ایران در عراق در این نشست حضور داشتند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تسلیت سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، در صحبت های خود در این نشست اظهار کرد: شخصیت وجودی حاج قاسم چند بعدی است. نکته مهمی که مقام‌معظم رهبری فرمودند، آن است که مکتب ایشان را باید مورد مطالعه قرار داد.

او افزود: یکی از وجوه مهم شخصیتی حاج قاسم، توان منحصر به فرد ایشان در تولید قدرت ملی و بین‌المللی برای جهان اسلام و جبهه مقاومت بود.

کنعانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، گفت: حاج قاسم شخصیتی فراگیر فراحزبی و به معنای واقعی کلمه سرباز ملت بود. حیات حاج قاسم وحدت‌ساز و شهادت ناجوانمردانه ایشان که مصداق بارز تروریسم سازمان یافته بود، باز هم اجماع ساز بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: شهادت ایشان هم قدرت‌ساز بود و همه تشییع کم سابقه شهید سلیمانی را دیدیم که نشان داد یک نظامی می‌تواند به حدی محبوبیت ملی و فراملی به دست بیاورد که افراد از مناطق مختلف در تشییع او شرکت کنند.

کنعانی در پایان گفت: ما همچنان ابعاد وجودی ایشان را جاری در منطقه می‌بینیم، ایشان چهره بین المللی مقاومت بود و ما آثار تجلی این چهره را روز به روز می‌بینیم.

محمد حسن شیخ السلام، رئیس مرکز سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، نیز در صحبت‌های خود گفت: ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی منحصر به فرد است و شرایطی که ترور غیر انسانی در آن انجام شد و پذیرش وقیحانه این ترور ناجوانمروانه، این اتفاق را در جایگاه منحصر به فردی قرار داد.

رئیس مرکز سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه افزود: پدیده تروریسم از جهات مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و فناوری مورد توجه قرار گرفته است و اقدام ترور شهید سلیمانی که مهمان رسمی کشور عراق بود و توسط یک دولت ثالث مورد ترور قرار می گیرد، مورد تعمل و مطالعه است.

او افزود: در روابط بین الملل تروریسم از سه جنبه مورد توجه است.‌نخست موج اول که اوایل قرن نوزدهم است و موج دوم در جنگ جهانی دوم رخ داد و موج سوم که مذهبی است. در سال‌های اخیر با ظهور داعش موج چهارم شکل گرفت که به دلیل ترکیب آن با فناوری و نوع فعالیت آنها، ادبیات جدیدی در تروریسم ایجاد کرد.

شیخ الاسلام ادامه داد: شهادت سردار سلیمانی، موج پنجم تروریسم را تبیین کرد که جزئیات آن قابل بازشناسی است. شهادت سردار سلیمانی را با گونه‌ای از تروریسم که در ماه‌های اخیر در کشور رخ داد شبیه می‌دانم. به این نحوه که با سوءاستفاده از اعتراضات به حق مردم، دشمنان شکل جدیدی از تروریسم را ایجاد کردند. به عبارتی غرب با شبکه‌های تلویزیونی مورد حمایت خود انواع شیوه‌های تروریستی را ترویج کرده و آموزش دادند. مطالعه موج پنجم تروریسم می‌تواند در دستور کار این جلسه علمی مورد توجه قرار گیرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 10 مرداد + جدول قیمت ها
گرمای فروش گیشه سینما در هفته اول مرداد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 10 مرداد 1405
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 10 مرداد 1405 / معامله‌گران دوباره وارد بازار شدند
ایران قوی از مسیر تحولات اساسی و اصلاح ساختارها
آخرین وضعیت مصدومان حوادث اربعین در عراق
آخرین وضعیت از سرنوشت 3 خلبان ارتش جمهوری اسلامی ایران
چشم بادامی ها دلیل اصلی کوررنگی را کشف کردند
فرصت طلایی برای قایدی؛ جانشین دو ستاره استقلال در راه است؟
سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد
سقوط قیمت اوراق مسکن به کانال 70 هزار تومان؛ خانه‌دار شدن ارزان‌تر می‌شود؟
واکنش یمن به گزارش رویترز؛ تکذیب دریافت پول از کشتی‌ها
نوراینفو | با این پوشش، از گرمازدگی در اربعین دور بمانید
پشت پرده جدایی مهاجم سابق بارسلونا از استقلال؛ پای یک زن درمیان است
زمان انتخاب واحد دانشگاه آزاد اعلام شد
بازگشت آتاری به سینما؛ 10 بازی خاطره‌انگیز فیلم می‌شوند
پویش اربعینی آزادی زندانیان جرایم غیرعمد؛ 21 هزار زندانی چشم‌انتظار کمک خیرین
قرعه‌کشی ایران خودرو انجام شد؛ شانس برنده شدن متقاضیان در مرداد 1405 چقدر است؟
قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 10 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
فشارها علیه رئیس فیفا بالا گرفت؛ نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای اینفانتینو شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا یکشنبه 11 مرداد
سرقت عجیب در بیمارستان تهران؛ بیمار دستگاه چشم‌پزشکی را دزدید!
روایت قالیباف از نحوه تصمیم‌گیری درباره زمان اعلام شهادت رهبر انقلاب
ایران جایگزین پاکستان در تجارت افغانستان شد
جدول پخش مسابقات ورزشی امروز شنبه 10 مرداد 1405
پیش بینی وضعیت آب و هوا قم فردا یکشنبه 11 مرداد
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه؛ بازار هفته آینده تحت تأثیر اخبار سیاسی
خدمات ویژه شهرداری تهران برای اربعین؛ انتقال رایگان زائران به مرز مهران
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران-کرج و مسیرهای اربعینی
برنامه قطعی برق همدان امروز شنبه 10 مرداد
تعویق ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405
آتشی زیر خاکستر؛ وقتی فسفر زبان به افشاگری گشود
پیش بینی وضعیت آب و هوا هرمزگان فردا یکشنبه 11
جدیدترین قیمت ایران خودرو امروز 10 مرداد؛ از پژو 207 تا تارا و دنا
برنامه قطعی برق کردستان امروز شنبه 10 مرداد
قاتل غزاله در چند قدمی چوبه دار؛ زن سنندجی قربانی خواستگار خشن شد
هشدار ترامپ درباره بحران مهاجرت؛ آمریکا در مسیر اسپانیا قرار می‌گیرد؟
قیمت طلای جهانی ؛ بازار جهانی طلا از روند نزولی خارج شد
طارمی از لیست لیگ قهرمانان اروپا خط خورد؛ تصمیم جنجالی سرمربی المپیاکوس
قیمت دینار عراق امروز شنبه 10 مرداد 1405 اعلام شد
خوابی که قاتل جوان شیرازی را از چوبه دار پایین کشید؛ بخشش غیرمنتظره یک مادر
بازنویسی معادله میدان
قیمت خودرو امروز 10 مرداد 1405؛ شاهین ارزان شد، 207 و چانگان گران شدند
شتاب توسعه انرژی خورشیدی و بادی؛ ایران در مسیر 30 هزار مگاوات برق پاک
انتشار کلید آزمون ارتقای دستیاران پزشکی؛ نحوه ثبت اعتراض داوطلبان
توافق دریایی عربستان و مقاومت حوثی‌ها
قدرت، اقتصاد و آینده ایران
الگوی وحدت‌آفرین در ادراک سیاست خارجی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های البرز؛ آزادراه کرج - تهران قفل شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 10 مرداد 1405+ وضعیت استانها