×
فرهنگی
شناسه خبر : 122349
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/10/06 ساعت 13:14

اپوزیسیون در رویای ائتلاف؛ چرا این‌ها نمی‌توانند اختلافاتشان را کنار بگذارند؟

اعتراف اخیر حمید فرخ‌نژاد درباره اختلاف و چنددستگی در میان گروه‌های ضدانقلاب بیش از پیش بر این مسئله صحه گذاشت که انشقاق، تضاد و درگیری بین افراد و گروه‌های ضدانقلاب واقعیتی است که ائتلاف و وحدت اپوزیسیون را به رویایی دست نیافتنی تبدیل کرده است.

سایر رسانه‌ها: گفتگوی اخیر حمید فرخ‌نژاد بازیگر فراری که به تازگی در صف ضدانقلاب قرار گرفته تا علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت کند، شکاف و اختلاف در بین اپوزیسیون را نمایان‌تر کرد. خودش هم با انتشار پستی در اینستاگرام از این میزان تضاد و درگیری بین گروه‌ها و افراد اپوزیسیون در خارج از کشور اظهار تعجب کرد.

اختلاف، انشقاق، تضاد و درگیری بین افراد و گروه‌های ضدانقلاب واقعیتی است که ائتلاف و وحدت اپوزیسیون را به سراب و رویایی دست نیافتنی تبدیل کرده است.

سران ضدانقلاب بارها و در گفتگوهای متعدد به اختلافات بین خود اعتراف کرده‌اند. عبدالله مهتدی، دبیرکل یکی از شاخه‌های کومله که از سوی شبکه اینترنشنال تلاش می‌شود تا به عنوان دبیرکل اصلی کومله معرفی شود، چندی پیش در گفتگو با همین شبکه در حالی که سعی می‌کرد تا بگوید بین احزاب ضدانقلاب کُرد اختلافی وجود ندارد، اما در پایان در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه مهمترین نیاز کنونی اپوزیسیون در مبارزه با نظام جمهوری اسلامی چیست؟ اذعان کرد که گروه‌های مخالف همراه و همدل نیستند و برخلاف هواداران نظام، دچار اختلافات بسیار جدی هستند.

شب گذشته نیز شبکه اینترنشنال در برنامه چشم‌انداز با اجرای سیما ثابت که گرایش‌های تجزیه‌طلبانه دارد و باحضور شهریار آهی که چندی پیش در همین شبکه گفت که از تجزیه ایران نباید ترسید، بر ضرورت ائتلاف اپوزیسیون تأکید کرد.

از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هیچ ائتلاف پایداری در مبارزه با جمهوری اسلامی ایران شکل نگرفته است؛ بزرگترین آن شورای ملی مقاومت بود که بنی‌صدر و رجوی با حضور گروه‌های ضدانقلاب در دهه شصت در فرانسه تشکیل دادند که خیلی زود از هم پاشید و یکی یکی از آن جدا شدند. البته سازمان مجاهدین خلق (منافقین) همچنان از این عنوان برای پیشبرد برخی از اهدافش استفاده می‌کند.

اکنون هم تعدادی از گروه‌های ضد نظام تلاش دارند دور هم جمع شوند و در مبارزه با نظام چهار هدف را دنبال کنند که بسیاری معتقدند این نشست‌ها هم به سرانجام نخواهد رسید و اختلافات بین این گروه‌ها بیش از آن است که موجب شکل‌گیری ائتلافی شود.

رسانه‌هایی هم که در مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران فعال هستند، حال و روز بهتری ندارند. شبکه تلویزیونی منوتو که وابسته به سلطنت‌طلب‌هاست اختلافات عمیقی با اینترنشنال دارد و مدیر این شبکه تاکنون چند بار علیه اینترنشنال توییت زده است. شبکه بی‌بی‌سی فارسی نیز پس از انتشار فایل صوتی مجری‌اش رعنا رحیم‌پور درخصوص فعالیت تجزیه‌طلبانه اینترنشنال، علیه آن شبکه بیانیه‌ای صادر کرد. برخی از چهره‌های رسانه‌ای ضدانقلاب نیز در ماه‌های گذشته موضع‌گیری‌های تندی علیه یکدیگر داشتند که به طور نمونه می‌توان به صحبت‌های سالومه سیدنیا علیه مصی علی‌نژاد اشاره کرد. شهرام همایون هم گفت که فرخ‌نژاد برای گفتگو با اینترنشنال پول گرفته است.

در تجمعات مختلفی که در برخی از شهرهای خارج از کشور نیز برگزار شد این اختلافات و درگیری‌ها به چشم آمد؛ از راه‌ ندادن و فحاشی به مهناز افشار، محسن نامجو و... گرفته تا شعارهایی که علیه سلطنت‌طلب‌ها در حضور همسر رضا پهلوی داده می‌شد. 

در دست گرفتن پرچم‌های مختلف از همجنس‌بازها تا تجزیه‌طلبان نیز بخشی از نمایش اختلافات ضدانقلاب بود و اکنون این سوال مطرح می‌شود که این‌ها با این حجم از درگیری و اختلاف، در فردای براندازی چگونه می‌خواهند تمامیت ارضی ایران را حفظ کنند؟


تسنیم
اخبار مرتبط
به رسمیت شناختن اپوزیسیون/درباره آنچه مسعود پزشکیان دیروز در دیدار با اصلاح‌طلبان گفت
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 10:45
مهرداد خدیر:
به رسمیت شناختن اپوزیسیون/درباره آنچه مسعود پزشکیان دیروز در دیدار با اصلاح‌طلبان گفت
هرچند نفس دیدار اعضای جبهۀ اصلاحات ایران با مسعود پزشکیان در آستانۀ اولین سال‌گرد استقرار او در جای‌گاه نهمین رئیس‌جمهوری ایران حائز اهمیت است اما آنچه او در این دیدار گفته هم واجد نکات صریح و مهمی است و راز بی‌توجهی اخبار صداوسیما به آن نیز شاید همین باشد!
اعلام امادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون چه معنایی دارد؟
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 07:57
نورنیوز سخنان رئیس جمهور در جمع فعالان سیاسی اصلاح‌طلب را بررسی می‌کند؛
اعلام امادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون چه معنایی دارد؟
اعلام آمادگی رئیس‌جمهور برای گفت‌وگو با اپوزیسیون، موضعی تاریخی است. پزشکیان، با تأکید بر دو مفهوم «انصاف» و «عدالت»، باب گفتمانی را گشوده که اگر جدی گرفته شود، می‌تواند ایران را از چرخه فرساینده تقابل‌های صفر و یکی خارج کرده و وارد مرحله‌ای از «توافق سازی سیاسی» کند.
ماجرای خنثی‌سازی شیطنت شبکه‌های ماهواره‌ای
چهارشنبه 1401/09/30 ساعت 12:55
مدیر شبکه جام‌جم تشریح کرد؛
ماجرای خنثی‌سازی شیطنت شبکه‌های ماهواره‌ای
مدیر شبکه جام‌جم در واکنش به فضای تبلیغی برای مهاجرت می‌گوید: اگر ما آگاهی‌‌ را درست در کارهای رسانه‌ای‌مان بگنجانیم به‌تدریج متوجه واقعیت‌ها می‌شوند، خیلی از ایرانیان خارج از کشور به ما می‌گویند که "پشیمان هستیم چرا از کشورمان رفتیم".
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 13:44
نور ویدئو؛
تروریست‌های رسانه‌ای و تکرار «دروغ بزرگ» بدون ارائه سند
پیاده‌نظام رسانه‌ایِ جنگ شناختیِ امپراتوری دروغ علیه ملت ایران، در مکتب اربابان خود آموخته‌اند که دروغ را اولا باید بزرگ گفت و ثانیا باید مدام تکرار کرد تا اثرگذار شود و همگان حتی بدون اقامه سند و مدرک آن را بپذیرند.
«کمیته‌های جوانان محلات» رمز مشترک اتاق عملیات سعودی، صهیونیستی و منافقین
دوشنبه 1401/09/21 ساعت 12:13
محمدمهدی میرزایی
«کمیته‌های جوانان محلات» رمز مشترک اتاق عملیات سعودی، صهیونیستی و منافقین
در غائله اخیر و از زمان آغاز آن تا حدود 1 ماه هنوز ذهن بسیاری از مردم درگیر کشف واقعیت بود و رفته‌رفته با مشاهده وقایع کف میدان دریافتند که ماجرا فراتر از یک اعتراض ساده مدنی است و شکل یک آشوب اجباری سازمان یافته توسط تروریست‌ها را به خود گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
X
آگهی تبلیغاتی