×
سیاسی
شناسه خبر : 122331
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/10/06 ساعت 09:55
دشمن با شایعه‌سازی نمی‌تواند به اهدافش برسد

رئیس‌جمهور در تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس:

دشمن با شایعه‌سازی نمی‌تواند به اهدافش برسد

رئیس‌جمهور گفت: ملت با رهبری انقلاب تصمیم گرفته به پیش برود و حق عقب‌گرد ندارد؛اگر احساس می‌کنید با شایعه‌سازان می‌توانید به اهداف خود برسید باید گفت که در محاسبه باز دچار اشتباه شده‌اید.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله رئیسی صبح امروز در تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس که مقابل دانشگاه تهران با حضور مردم تهران برگزار شد با بیان اینکه فاطمه(س) یک شخصیت اثرگذار و تحول‌گرا در تاریخ است، گفت: پیامبر آمد در جامعه ایجاد تحول کند.

او افزود: آن‌هایی که دنبال قومیت‌گرایی بودند با شعارهایی می‌خواستند جامعه را دچار انحراف کنند، اما فاطمه اطهر از میراث پیامبر پاسداری کرد و در میدان آمد تا چهره نقاب کنار زده شود.رئیس‌جمهور تأکید کرد: فاطمه اطهر با خطبه‌های آتشین خود که مصداق جهاد تبیین است روشن گری کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اغتشاشات اخیر جنگ احزاب بود، تأکید کرد: همه بودند؛ استکبار و ضدانقلاب آمده بودند و جنگ احزاب شده بود. آن‌هایی هم که رسماً در میدان نبودند شایعه‌سازان و فضا سازان بودند

رئیسی اضافه کرد: فضا سازان و شایعه‌سازان می‌خواهند امید مردم را تبدل به یاس و جامعه اسلامی را از اهداف اصلی خود منحرف کنند. وی تصریح کرد: امام امت و رهبری به وظیفه رهبری خود عمل کردند و کاستی‌هایی هم که وجود دارد مربوط به عملکرد دستگاه‌ها در این ۴۳ سال است؛ رهبری بسیار خوب عمل کردند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: به دهه ۵۰، ۶۰، ۷۰، ۸۰ و ۹۰ بگویید این انقلاب رهبری دارد که بی‌نظیر است.

رئیسی تأکید کرد: ملت با رهبری انقلاب تصمیم گرفته به پیش برود و حق عقب‌گرد ندارد؛اگر احساس می‌کنید با شایعه‌سازان می‌توانید به اهداف خود برسید باید گفت که در محاسبه باز دچار اشتباه شده‌اید.

وی با اشاره به اینکه امروز در جایگاه اقتدار در بسیاری از حوزه‌ها هستیم گفت: در همه حوزه‌ها پیشرفت‌های زیادی داشتیم که دلیل عصبانیت دشمن به خاطر همین پیشرفت‌هاست و تمام تلاش‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی مفتضحانه شکست خورده است.

رئیس‌جمهور اعلام کرد: آغوش نظام برای همه باز است ولی به معاندین رحم نخواهیم کرد.

رئیسی با بیان اینکه بچه های این کشور به وظیفه خود عمل کردند و امروز پیکرهای آنها را می‌بینیم، هدایت ها نیز انجام شد، باردیگر تاکید کرد: اگر کاستی هست به عملکردها در دوره های مختلف مربوط می شود. همه فضاسازی ها علیه جمهوری اسلامی مفتضاحانه شکست خورده است. ماحق عقب گرد نداریم؛ ما از شهدا آموختیم با امید زندگی کنیم، از فاطمه(س) آموختیم باید در مقابل دشمن ایستادگی کرد.

او با اشاره به اینکه وضعیت مردم فلسطین را در دیروز و امروز ببینید،تاکید کرد: دیروز برای فلسطینی‌ها در کنار میزهای سازمان‌های آزادی‌بخش تصمیم می‌گرفتند اما امروز ابتکار عمل به دست فلسطینی و مجاهدین فلسطینی در میدان است.

رئیس جمهور خطاب به دشمنان گفت: شما این را چندبار تجربه کرده اید پس چرا دوباره تکرار کردید؟ چرا بعد از پایان یافتن ناآرامی ها با کمک مردم و نیروهای جان بر کف به ما پیام دادید که آماده صحبت هستید؟ چه کسی گفته ما دنبال براندازی هستیم؟ اما ما شما را می شناسیم.

رئیسی تصریح کرد: شما می خواهید ما را گول بزنید؟ برو آن دام بر مرغ دگر نِه که عنقا را بلند است آشیانه. ما شما را می شناسیم. آغوش ملت به روی کسانی که فریب خورده‌اند باز است اما ما به معاندین رحم نخواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید نسبت به کم‌کاری ها و تنبلی ها حساس بود، تصریح کرد: صداقت در کار، کار جهادی، اجرای عدالت، امیدوار بودن، دشمن شناسی و دشمن ستیزی وظیفه همه است،

رئیس جمهور با بیان اینکه همه باید نسبت به منکر حساس باشند،اظهار کرد: باید نسبت به کم‌کاری، یاس و ناامیدی، رشوه، فساد، تبعیض، بی‌عدالتی، تسلیم در برابر دشمن، وادادگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حساس باشیم.

رئیسی افزود: مبادا ارزش های اسلامی کمرنگ شود. مبادا از ولایت پشتیبانی نکنیم. ولایت است که می تواند این حرم را حفظ کند. کسی هم دوگانه غلط برای ما درست نکند. دوگانه ما استقلال و وابستگی است. امروز هرکسی بخواهد انسجام ملی ما را بر هم بزند، در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.

او تاکید کرد: اطمینان دارم با مشارکت مردم، نرخ تورم و ارز متحول می شود. تردید ندارم با کمک مردم، مشکلات قابل حل است. آینده بسیار روشنی در انتظار کشور است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح