×
اقتصادی
شناسه خبر : 122309
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/10/05 ساعت 17:22
خاندوزی: از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با تامین مالی قاچاق استفاده می‌کنیم

خاندوزی: از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با تامین مالی قاچاق استفاده می‌کنیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی، هدف از امضای تفاهم نامه مبارزه با پولشویی را استفاده از همه ظرفیت سامانه‌های اقتصادی و دستگاه‌های نظارتی برای شناسایی سریع و مقابله به‌هنگام با جریان‌های مالی که در نوسانات اقتصادی در حوزه‌های تامین مالی قاچاق دارند، بیان کرد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، هدف از امضای تفاهم‌نامه مبارزه با پولشویی را استفاده از همه ظرفیت سامانه‌های اقتصادی و دستگاه‌های نظارتی برای شناسایی سریع و مقابله به هنگام با جریان‌های مالی که در نوسانات اقتصادی در حوزه‌های تأمین مالی قاچاق دارند، بیان کرد.

خاندوزی در مراسم مبادله تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری متقابل قوه قضائیه، مرکز اطلاعات مالی و ضابطان دادگستری در اجرای تکالیف و قوانین مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، افزود: جلسه شورای عالی مبارزه با پولشویی در یک سال و نیم گذشته فعالیت خوبی در مقایسه با چهار سال گذشته داشته است و این جلسات با این هدف برگزار می‌شود که امکان تأمین مالی و گردش وجوه تخلفات اقتصادی اعم از قاچاق مواد مخدر، قاچاق کالا و ارز، فرارهای مالیاتی و گردش‌های مالی مخل در نوسان در بازار دارایی را به حداقل برساند.

وی گفت: تفاهم‌نامه‌ای که بین مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد، پلیس امنیت اقتصادی فراجا و قوه قضاییه امضا شد برای این منظور است که از همه ظرفیت سامانه‌های اقتصادی و دستگاه‌های نظارتی برای شناسایی سریع و مقابله به هنگام با جریان‌های مالی که در نوسانات اقتصادی در حوزه‌های تأمین مالی قاچاق دارند، استفاده کنیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد: همچنین در این تفاهم‌نامه برای تحرک خارجی مرکز اطلاعات مالی توافق‌نامه‌های خوبی با کشورهای همسایه و کشورهای حوزه اوراسیا منعقد شده است که امیدواریم مجموعه این اقدامات نتیجه خود را در پیشگیری از وقوع جرائم مالی در کشور در طی ماه‌های آینده نشان دهد.

وی درباره تأثیر این تفاهم‌نامه بر FATF، گفت: هدف ما در شورای عالی مبارزه با پولشویی، تنظیم مناسبات داخلی تأمین مالی اقتصادی کشور است تا به سمت سلامت اقتصادی و دشوار شدن تأمین مالی جریان‌های فاسد برود، بنابراین جهت‌گیری ما فقط برای راضی کردن طرف خارجی نیست و ثبات اقتصادی داخلی اهمیت بیشتری دارد.

خاندوزی تأکید کرد: اینکه سیاست دولت در مسئله کارگروه اقدام مالی چه خواهد بود، با توجه به تقسیم کاری که انجام شده مجمع تشخیص مصلحت نظام مرجع تصمیم‌گیری در این باره است و چنانچه مصوبه‌ای وجود داشته باشد در دستور کار قرار می‌دهیم.

افزایش نرخ سود بانکی امسال انجام می‌شود

وی درباره افزایش نرخ سود بانکی، گفت: در مصوبه شورای پول و اعتبار جزئیاتی برای افزایش نرخ سود بانکی در قالب اوراق گواهی سپرده مصوبه شده است و برای هر یک از سپرده‌های کوتاه‌مدت، بلندمدت نرخ‌ها متفاوت است و بانک مرکزی اعلام خواهد کرد و این افزایش تا پایان امسال اجرایی می‌شود.

این عضو کابینه دولت سیزدهم درباره نرخ تورم در سال آینده، اظهار داشت: ماهیت شاخص‌های اقتصادی (که پس از ۱۲ ماه شاخص تورم کاهشی بود) و همه مدل‌های اقتصادی کاهش تورم را در سال آینده نشان می‌دهد و حتی گزارش‌های بین‌المللی نیز این امر را تائید می‌کند.

وی در خصوص رمز ارز نیز بیان‌ داشت: در حوزه رمز ارزها دستورالعمل مفصلی برای حوزه‌های مختلف از استخراج تا مکان مبادله یا خرید کالای خارجی در هیئت دولت در نظر گرفته شده است و بخش نخست آن که مربوط به استخراج بود تصویب شد، اما در خصوص بقیه با توجه به اینکه محوریت سیاست‌گذاری با نظام پرداخت‌های کشور مرتبط است مقرر شد توسط بانک مرکزی نهایی شود و بلافاصله به تصویب هیئت دولت برسد.


ایرنا
اخبار مرتبط
خاندوزی: سیمان و فولاد از بورس کالا خارج نمی‌شوند
سه‌شنبه 1402/07/18 ساعت 15:47
خاندوزی: سیمان و فولاد از بورس کالا خارج نمی‌شوند
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: بورس کالا سبب کشف قیمت عادلانه سیمان و فولاد شد، در نشست ستاد اقتصادی دولت مقرر شد تا سیمان و فولاد از بورس کالا خارج نشود.
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
سه‌شنبه 1402/05/31 ساعت 16:51
وزیر اقتصاد اعلام کرد؛
شناسایی 6 هزار فراری مالیاتی دانه درشت/ 38 پرونده پولشویی تشکیل شد
وزیر اقتصاد ضمن اشاره به تشکیل 26 پرونده قطعی در حوزه تأمین مالی تروریسم و 38 پرونده در مقابله با پولشویی، از شناسایی 6 هزار دانه درشت مالیاتی خبر داد.
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 16:25
بنزین گران نمی‌شود/ دولت قبل باید در مورد بدهی‌ها توضیح دهد
وزیر اقتصاد با بیان اینکه برنامه ای برای گرانی بنزین نداریم، گفت: دولت قبل باید پاسخ دهد که چرا تا این اندازه بدهی ایجاد کرد؛ بیش از نیمی از کل اوراق 1401 برای بازپرداخت بدهی دولت قبل است.
وزیر اقتصاد: از سال 97 وارد جنگ تمام عیار ارزی شده‌ایم
جمعه 1402/02/08 ساعت 13:00
وزیر اقتصاد: از سال 97 وارد جنگ تمام عیار ارزی شده‌ایم
وزیر اقتصاد گفت: ایران از سال 97 وارد جنگ ارزی تمام عیار شده و درحال حاضر کشور مجبور است محدودیت‌های ارزی را اعمال کند.
بسته دولت برای «مهار تورم و رشد تولید» ظرف چند روز آینده نهایی می‌شود
چهارشنبه 1402/02/06 ساعت 15:07
وزیر اقتصاد در حاشیه هیئت دولت خبر داد؛
بسته دولت برای «مهار تورم و رشد تولید» ظرف چند روز آینده نهایی می‌شود
وزیر امور اقتصاد و دارایی اعلام کرد: ظرف چند روز آینده بسته 10 بندی دولت برای مهار تورم و رشد تولید پس از اخذ نظر تشکل های تولیدی و اقتصادی غیر دولتی با حضور رئیس‌جمهور نهایی و ابلاغ خواهد شد.
خاندوزی: پرداخت وام‌های خرد از هفته آینده سرعت می‌گیرد
چهارشنبه 1401/11/12 ساعت 14:06
خاندوزی: پرداخت وام‌های خرد از هفته آینده سرعت می‌گیرد
وزیر اقتصادی و امور دارایی گفت: امیدواریم با ابلاغیه دیروز بانک مرکزی، از هفته آینده شاهد سرعت بخشیدن به فرآیند وام‌های خرد باشیم.
باید بین گلایه‌های مردم و هجمه‌های غیرمنصفانه تمایز قائل شویم
شنبه 1401/10/17 ساعت 23:49
وزیر اقتصاد:
باید بین گلایه‌های مردم و هجمه‌های غیرمنصفانه تمایز قائل شویم
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه ما باید بین گلایه‌های مردم از شرایط اقتصادی و هجمه‌های غیرمنصفانه تمایز قائل شویم، افزود: من هم به عنوان یک شهروند که خودم خرید می‌کنم و در معرض سوال و جواب مردم هستم، افراد زیادی از وضعیت خودشان می‌گویند، گلایه‌های به حق و کاملا درست را بیان می‌کنند.
100 میلیارد تومان گردش مالی قاچاق چوب در ایران
سه‌شنبه 1400/02/07 ساعت 16:05
100 میلیارد تومان گردش مالی قاچاق چوب در ایران
میزان قاچاق چوب معادل قطع 65 هکتار از درختان جنگل هیرکانی یا 325 هکتار از جنگل‌های زاگرس است .
نظرات

آخرین اخبار
جنگ ایران به روایت رسانه‌های اسرائیلی؛ توان موشکی ایران پابرجاست
جزئیات برنامه احیای تالاب انزلی؛ پایش زیست‌بوم و تقویت محیط‌بانی
رکورد تاریخی اسقاط خودرو در ایران شکست ؛ 20 میلیون وسیله نقلیه فرسوده در جاده‌ها
رشد 205 درصدی تردد واگن‌های قطار در مرز رازی
آمریکا در تله زمان؛ ایران چرا نباید به توافق نجات‌بخش ترامپ تن دهد؟
هشدار درباره ایمنی هتل‌ها؛ از 217 هتل فقط 4 هتل تأییدیه آتش‌نشانی دارند
ریاست فیفا چرخشی خواهد شد؟ فشار سه کنفدراسیون بزرگ بر اینفانتینو
تنگه هرمز زیر فشار تنش ایران و آمریکا؛ تردد کشتی‌ها کاهش یافت
رکورد 16 ساله اعدام در آمریکا شکسته شد؛ اجرای همزمان حکم مرگ در 3 ایالت
فراخوان پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه علامه طباطبائی + مهلت ثبت‌نام
فشار تازه دموکرات‌ها بر ترامپ و هگست؛ اعتراض به نحوه ثبت تلفات جنگ ایران
تصادف مرگبار BMW در بزرگراه همت /2 دختر و یک پسر جوان جان باختند + فیلم تصادف
آخرین اخبار استقلال امروز جمعه 23 مرداد
زمان قطعی برق کهگیلویه و بویر احمد امروز جمعه 23 مردادماه اعلام شد+ جدول
جزئیات جدید احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد / زمان شارژ کالابرگ مرداد
8 میلیارد تومان برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی؛ طرح «یوزبان» در خراسان جنوبی
ائتلاف دفاعی دریایی عربستان با مشارکت 39 کشور؛ پاکستان معاون ریاض شد
مراسم تشییع حسین خواجه‌امیری«ایرج» آغاز شد/در مراسم بدرقه «ایرج» چه گفتند؟
وام 450 میلیونی دندانپزشکی برای هنرمندان؛ جزئیات تسهیلات صندوق اعتباری هنر
تورم پای ترامپ دوباره جنجالی شد؛ پزشکان خواستار شفاف‌سازی شد
بحران در ناو آبراهام لینکلن؛ دموکرات‌ها خواستار برکناری وزیر دفاع آمریکا شدند
راز باشگاه اتم؛ چه کسی پشت درهای بسته ایستاده است؟
شهادت رئیس پلیس غزه در حمله هوایی اسرائیل ؛ حماس: آتش‌بس در خطر است
پاسخ قاطع ایران به اتهامات آمریکا در شورای امنیت درباره یمن
وعده وزیر خزانه‌داری آمریکا برای تشدید فشارهای اقتصادی بر ایران
بحران در ناو آبراهام لینکلن: خودکشی ملوانان و فشار روانی شدید
حادثه رانندگی در محورهای هرمزگان؛ اعزام 7 آمبولانس و اتوبوس اورژانس
پیش‌بینی وضعیت جوی هرمزگان: از تندباد تا مواج شدن دریای عمان
علت بالا رفتن کلسترول برخی افراد با رژیم کم‌کربوهیدرات مشخص شد
پیش‌بینی بازار خودرو در هفته چهارم مرداد 1405؛ قیمت‌ها تا پایان پاییز چقدر افزایش دارند؟
قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 23 مرداد؛ ریزش طلا پس از اوج 10 هفته‌ای
چرا اجرای طرح بنزین 87 هزار تومانی متوقف شد؟+ جزییات کامل
برنامه مسابقات لیگ برتر فوتبال امروز جمعه 23 مرداد + ساعت پخش
رایزنی بن‌سلمان و فرمانده سنتکام درباره امنیت منطقه و کاهش تنش‌ها
قطعی برق تهران امروز جمعه 23 مرداد اعلام شد+ لینک
جدول قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 23 مرداد
جدول پخش زنده بازی‌های جمعه 23 مرداد؛ فوتبال، بسکتبال، تنیس و اسنوکر
ترامپ در دوگانه جنگ و بدهی؛ایران چگونه محاسبات واشنگتن را تغییر داد؟
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 23 مرداد ماه اعلام شد+جدول
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 23 مرداد/ بارش باران و رعدوبرق در این استان‌ها طی امروز و فردا
جدول قیمت ارز‌های دیجیتال و بیت کوین امروز جمعه 23 مرداد
جدول جدید قیمت محصولات سایپا امروز جمعه 23 مرداد
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های شمال؛ جاده چالوس یکطرفه شد
قیمت سکه امروز جمعه 23 مرداد + جدول قیمت سکه امامی
اعتراف رسانه‌های آمریکایی به شکست سیاست واشنگتن در برابر ایران
جدول قیمت ارز امروز جمعه 23 مرداد در بازار آزاد
ضربه سنگین ایران به پهپادهای آمریکا؛ 45 ریپر ساقط شد
جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 23 مرداد + جدول
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 23 مرداد