×
سیاسی
شناسه خبر : 122275
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/10/05 ساعت 08:22
مدودف: توانایی هسته‌ای مانع از آغاز جنگ غرب علیه روسیه شد

مدودف: توانایی هسته‌ای مانع از آغاز جنگ غرب علیه روسیه شد

معاون شورای امنیت ملی روسیه درباره وقوع «جنگ جهانی سوم و فاجعه هسته‌ای» هشدار داد و گفت که زرادخانه هسته‌ای و ضوابط استفاده از آنها مانع از آغاز جنگ غرب علیه روسیه شد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «دیمیتری مدودف»، معاون شورای امنیت ملی روسیه در مقاله‌ای که یکشنبه در روزنامه روسیسکایا گازتا منتشر شد، نوشت که اقدام نظامی روسیه تا برکناری «رژیم نفرت‌انگیز و تقریبا فاشیستی کی‌یف» و غیرنظامی شدن کامل اوکراین ادامه پیدا خواهد کرد.

مدودف پیشتر در مقام ریاست جمهوری و نخست وزیر روسیه فعالیت کرده بود و اکنون معاون شورای امنیت ملی روسیه است.

او در مقاله ۴۵۰۰ کلمه‌ای خود این سوال را مطرح کرد: آیا غرب آماده است به دست کی‌یف یک جنگ تمام عیار از جمله جنگ هسته‌ای علیه ما به راه اندازد؟

معاون شورای امنیت ملی روسیه نوشت: تنها چیزی که امروز دشمنان ما را متوقف می‌کند این است که می‌دانند روسیه در مورد بازدارندگی هسته‌ای از اصول سیاست دولتی تبعیت می‌کند. و اگر یک تهدید واقعی ایجاد شود روسیه بر اساس آنها عمل می‌کند. او افزود که دنیای غرب از یک سو اشتیاق سوزان برای تحقیر و توهین و متلاشی کردن و نابودی هر چه بیشتر روسیه دارد و از سوی دیگر از «آخرالزمان هسته‌ای» پرهیز می‌کند.

مدودف تأکید کرد که اگر روسیه تضمین‌های امنیتی مورد نظرش را دریافت نکند «دنیا به آستانه جنگ جهانی سوم و فاجعه هسته‌ای کشیده می‌شود. ما هر کاری می‌کنیم که از این وضعیت جلوگیری کنیم.» او گفت که ممکن است روسیه روابط عادی با غرب را برای سال‌ها و شاید دهه‌های آتی به فراموشی سپرده و بجای آن بر روابط با سایر کشورهای دنیا تمرکز کند.

به نوشته رویترز، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور و سایر مقام‌های روسیه بارها هشدار داده‌اند اگر تهدیدی علیه تمامیت ارضی این کشور ایجاد شود سیاست تسلیحات هسته‌ای روسیه ایجاد می‌کند که از این سلاح‌ها استفاده شود.

پوتین اخیراً گفته است که خطر جنگ هسته‌ای در حال افزایش است، اما تأکید کرد که روسیه «دیوانه نیست» و زرادخانه هسته‌ای را صرفا یک بازدارنده دفاعی می‌بیند.

به گفته کارشناسان، روسیه با حدود ۶ هزار کلاهک بزرگ‌ترین زرادخانه هسته‌ای دنیا را دارد.

هیچ کس در غرب برای مذاکره با مسکو نیست

معاون شورای امنیت روسیه تأکید کرد: متأسفانه در غرب هیچ کسی نیست که روسیه درباره هر چیزی با او مذاکره کند و دلیلی برای این کار وجود ندارد.

او گفت جنگ فعلی در اوکراین نقطه عطفی است که نشان داد «هیچ جایی برای اعتماد، امید به صداقت شرکا و تعهد آنها به گفته‌ها و اصولی که درباره روابط میان کشورهای مستقل و دنیای آنگلوساکسون بیان می‌کنند، وجود ندارد.

مدودف همچنین اروپا را عامل احیای ایدئولوژی نازی دانست و نوشت: چه انتظاری می‌توان از کشورهای اروپایی داشت. آنها بودند که باعث تولد سوسیالیسم ملی و فاشیسم در مقطعی از تاریخ شدند. امروز آنها مسئول احیای ایدئولوژی نازی هستند.


رویترز
اخبار مرتبط
مدودف: بایدن به دنبال جنگ آخرالزمانی است
یکشنبه 1402/04/18 ساعت 13:00
مدودف: بایدن به دنبال جنگ آخرالزمانی است
معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به موافقت رئیس جمهور آمریکا با ارسال مهمات خوشه‌ای به اوکراین، گفت: شاید بایدن فرتوت که پایش بر لب گور است، در خیال‌پردازی‌های جنون‌آمیز خود به سادگی تصمیم گرفته است که نیمی از بشریت را همراه خود راهی دیار باقی کند.
پوتین: به گفتگو برای  دستیابی به یک «راه‌حل قابل قبول» پایبندیم/ سامانه‌های موشکی آمریکا در اوکراین نابود می‌شوند
یکشنبه 1401/10/04 ساعت 15:16
پوتین: به گفتگو برای دستیابی به یک «راه‌حل قابل قبول» پایبندیم/ سامانه‌های موشکی آمریکا در اوکراین نابود می‌شوند
رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو همچنان تمایل به گفتگو درباره نوعی راه‌حل قابل قبول با تمام طرفین درگیر در مناقشه در اوکراین دارد.
مدودف: اعضای ناتو ممکن است هدفی مشروع برای روسیه شوند
سه‌شنبه 1401/09/08 ساعت 22:15
در صورت تجهیز کی‌یف به سامانه پاتریوت؛
مدودف: اعضای ناتو ممکن است هدفی مشروع برای روسیه شوند
معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه گفت که تجهیز کی‌یف به سامانه پاتریوت توسط ناتو، آن را هدفی قانونی برای حمله نیروهای مسلح روسیه قرار خواهد داد.
مدودف: صادرات گاز به مواضع کشورهای غربی بستگی دارد
شنبه 1401/06/05 ساعت 12:49
مدودف: صادرات گاز به مواضع کشورهای غربی بستگی دارد
معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت: حتی همین حالا هم آماده‌ایم تا در مقادیر توافق‌شده، به اروپا گاز عرضه کنیم، اما این امر کاملاً به موضع کشورهای غربی و اروپایی بستگی دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بخشی از فاضلاب شهر بندرعباس به خلیج فارس می‌ریزد
دولت آمریکا به قتل ورزشکاران اعتراف کرد
نورنما | خوب بود این مردم،دانه‌های دلشان پیدا بود...
آشفتگی در قیمت‌گذاری بلیت هواپیما؛ سود برای دلالان، زیان برای مردم
دهقانی فیروزآبادی دبیر شورای راهبردی روابط خارجی شد
ضارب فرمانده انتظامی مشهد پس از شناسایی بازداشت شد
صدور مجوز استخدام 20 هزار بابای مدرسه
مقام‌های آمریکایی: حملات در سوریه احتمالا چند هفته تا یک ماه ادامه دارد
آغاز ساخت مسکن کارگری پس از 4دهه
روسیه به دنبال تصرف کامل اوکراین و جمهوری‌های پیشین شوروی در اروپا
توزیع شیر رایگان برای 8.3 میلیون دانش‌آموز با 6 هزار میلیارد تومان اعتبار
تهرانی‌ها در شب یلدا خون اهدا کنند
برگزاری آزمایشگاه شبیه‌سازی دیپلماسی پارلمانی ایران و چین
ترامپ فرمانده جدید «فرماندهی جنوبی» آمریکا را منصوب کرد
حمله نیروهای اشغالگر صهیونیستی به جنوب سوریه
عارف: برخی به‌دلیل منافع شخصی عدم شفافیت را با مسائل امنیت ملی توجیه می‌کنند
مجروح شدن 3 محیط‌بان در عملیات تعقیب شکارچیان غیرمجاز
بمباران سوریه؛ مبارزه با داعش یا فرار به جلو؟
شهادت 2 مامور مرزبانی میرجاوه در تصادف جاده‌ای
جاده‌های چهار استان کشور زیر بارش برف
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
پادکست | گردن درد و عوامل آن
وزیر نیرو: شرایط نرمال بارشی هم قادر به جبران کم‌بارشی‌های گذشته نیست
افزایش 10 تا 270 درصدی قیمت برخی داروها
هریس: بایدن از من حمایت نکرد
محور چالوس از فردا برای 3 روز مسدود می‌شود
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها غیرحضوری است
خواهران منصوریان نقره داغ شدند
عمران خان و همسرش به 17 سال حبس محکوم شدند
همه فرودگاه‌های کشور عملیاتی است
کندوان 3 روز مقطعی مسدود می‌شود
هوای اهواز و کارون در وضعیت «قرمز»
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
عراقچی: حمل‌ونقل نقش کلیدی در تحقق منافع ملی دارد
میوه شب یلدا با قیمت متعادل عرضه می شود
جزئیات قتل قهرمان کشتی در نزاع خانوادگی در بیمارستان
فتح قله 3.8 میلیون واحدی در بورس تهران
یوسف صیادی در بیمارستان بستری شد
موج بعدی بارش‌ها ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ رشد 260 درصدی بارش‌ درهرمزگان
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
X
آگهی تبلیغاتی