×
سیاسی
شناسه خبر : 122181
تاریخ انتشار : شنبه 1401/10/03 ساعت 15:23
کادر درمان انگلیس برای اعتصاب‌های بیشتر آماده می‌شوند

کادر درمان انگلیس برای اعتصاب‌های بیشتر آماده می‌شوند

کارکنان بخش سلامت انگلیس اعلام کردند که دور تازه‌ای از اعتصابات را در اعتراض به دستمزد پایین و شرایط کاری نامناسب برای ژانویه 2023 برنامه‌ریزی کرده‌اند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: پرستاران و پیراپزشکان انگلیسی اعلام کردند که دور تازه‌ای از اعتصابات را در اعتراض به دستمزد پایین و شرایط کاری نامناسبی که دولت نسبت به تداوم آن در سال ۲۰۲۳ مصر است، برای ژانویه پیش رو، برنامه‌ریزی کرده‌اند.

بر این اساس، کالج سلطنتی پرستاری خبر داد که هزاران پرستار، در تاریخ های ۱۸ و ۱۹ ژانویه ۲۰۲۳، اعتصاب گسترده‌ای را در اعتراض به دستمزد پایین خود برگزار می‌کنند.

علاوه بر این انتظار می‌رود پرستاران اتحادیه پرستاری اسکاتلند نیز پس از آنکه دولت این کشور هفته جاری با درخواست افزایش حقوق آنها موافقت نکرد، در سال جدید میلادی، اعتصاباتی را برگزار کنند.

همچنین رانندگان آمبولانس نیز که چند روز قبل اعتصاب گسترده‌ای را برگزار کرده بودند، قرار است در ۱۱ ژانویه سال جدید نیز در اعتصاب دیگری شرکت کنند.

هزاران راننده آمبولانس و اپراتورهای اورژانس در سراسر انگلیس و ولز روز چهارشنبه (۲۱ دسامبر) اعتصاب گسترده‌ای را برگزار کردند. در پی این اعتصابات گسترده روسای بیمارستان‌ها این اقدام را باعث به خطر افتادن جان بیماران می‌دانند.

رئیس اتحادیه GMB با اشاره به این اعتصابات گفت: دستمزد و حقوق کارکنان بخش درمان از سال ۲۰۱۰ به میزان ۱۷ درصد کاهش یافته در حالی که در همین مدت زمان درخواست‌ها برای دریافت خدمات اورژانس ۷۷ درصد افزایش یافته است.

در این بین، ارتش انگلیس خود را برای این اعتصاب گسترده آماده کرده بود. از بین نیروهای مسلح ارتش ۶۰۰ نفر به عنوان راننده آمبولانس و ۱۵۰ نفر دیگر به عنوان نیروی پشتیبانی در روزهای اعتصاب، به کار گرفته شدند.

استیو بارکلی وزیر بهداشت انگلیس در این باره گفت: اتحادیه ها اعتصابات هماهنگی را در ماه ژانویه برای ایجاد اختلالی وسیع در زمانی که بیشترین فشار بر بخش بهداشت و درمان این کشور وجود دارد، برنامه‌ریزی کرده‌اند.

اعتصاب‌ها در بسیاری بخش‌های انگلیس از مدت‌ها قبل و در آستانه کریسمس آغاز شده و همچنان رو به گسترش است.

آمارهای رسمی در بریتانیا نشان می‌دهد که ۴۱۷ هزار روز کاری در ماه اکتبر سال جاری به‌دلیل اعتصاب، تعطیل شده و این یعنی ۴۱۷ هزار نفر در این ماه دست به اعتصاب زده‌اند، که این رقم از نوامبر سال ۲۰۱۱ بی‌سابقه بوده است. در حالی که اعتصاب بخش‌های مختلف در اعتراض به دریافت دستمزد بیشتر برای مواجهه با تورم همچنان ادامه دارد.

این در حالی است که «ریشی سوناک»، نخست وزیر انگلیس در جمع خبرنگاران اظهار کرد که از اختلالاتی که در پی این اعتصابات ایجاد شده بسیار ناامید است و تلاش می‌کند تا تصمیمی بلند مدت برای کشور و به نفع همه مردم اتخاذ  کند.

پیشتر نیز او در پارلمان خشم خود را به اتحادیه‌ها نشان داد و گفت: اگر رهبران اتحادیه‌ها سرسخت باقی بمانند، پس وظیفه من به‌عنوان نخست وزیر این است که از زندگی روزمره انگلیسی‌ها محافظت کنم. بنابراین دولت سوناک در حال تهیه پیش نویس قانونی است که اعتصاب‌ها را در شرکت‌های مهم سیستمی مانند راه آهن یا خدمات بهداشتی ممنوع می‌کند.

به این ترتیب در حالی که محافظه کاران انگلیس امیدوار بودند با روی کار آمدن ریشی سوناک بعد از ماه‌ها هرج و مرج و آشفتگی در دوران نخست وزیری جانسون و تراس، آرامشی حاصل شود، اما تردیدها درباره شایستگی سوناک همچنان در حال افزایش است.

"اس ار اف" سوئیس نیز در مطلبی به موضوع اعتصاب‌های گسترده در انگلیس پرداخته و نوشت: انگلیس در هرج و مرج اعتصاب‌ها فرو می‌رود؛ این روزها تقریباً هر روز در بریتانیا اعتصابی وجود دارد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر + گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
X
آگهی تبلیغاتی