×
فرهنگی
شناسه خبر : 122124
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/10/01 ساعت 20:43
وزیر فرهنگ: لایحه جامع روزنامه‌نگاری در حال بررسی نهایی و ارسال به مجلس است

وزیر فرهنگ: لایحه جامع روزنامه‌نگاری در حال بررسی نهایی و ارسال به مجلس است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: لایحه جامع روزنامه‌نگاری در حال بررسی نهایی در دولت است و پرونده آن تا پایان ماه جاری (دی‌ ماه 1401) به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: «محمدمهدی اسماعیلی» روز پنجشنبه در حاشیه آیین گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: این لایحه در کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسیده است و قرار بود آذرماه در هیات دولت بررسی و به مجلس ارسال شود اما دولت و همه وزارتخانه ها در این مدت به صورت شبانه روزی درگیر نشست های فشرده تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۲ بودند و به همین دلیل اندکی تأخیر شد.

او ادامه داد: به طور قطع و در دی ماه جاری تلاش خواهیم کرد این لایحه جامع رسانه‌ای که می‌تواند به بسیاری از چالش‌ها و مشکلات جامعه مطبوعاتی و اهالی رسانه پاسخ مثبت دهد در هیئت دولت بررسی نهایی شده و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی تقدیم شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در این لایحه کار بسیار بزرگی برای خبرنگاران صورت گرفته و به مطالبه چند دهه‌ای اهالی رسانه توجه شده است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه این لایحه در کمیسیون فرهنگی دولت تدوین شده است، تصریح کرد که در لایحه جامع روزنامه‌نگاری، مشکلات و تنگناهای فعلی اهالی رسانه شناسایی و راهکارهای خوبی برای امنیت شغلی، حمایت و پشتیبانی از روزنامه‌نگاران و اهالی رسانه ارائه شده است و تلاش می‌شود این لایحه در دولت انقلابی سیزدهم به سرانجام برسد.

در لایحه جامع رسانه‌ای که پس از حدود ۲۰ سال در دستور کار و بررسی ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته به مسائل صنفی، اقتصادی و امنیت شغلی خبرنگاران پرداخته شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مشکلات برخی از خبرنگاران برای عضویت در سامانه جامع رسانه‌ای و صندوق اعتباری هنر هم گفت: معاونت مطبوعاتی پس از احراز صلاحیت خبرنگاران مجوز عضویت آن‌ها در صندوق اعتباری هنر را صادر می‌کند.

اسماعیلی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم فجر هم تأکید کرد: همه جشنواره‌های فرهنگی و هنری فجر، به خوبی در حال برگزاری است و با حضور اهالی فرهنگ و هنر، امسال یک دوره درخشان تر و پربارتر را تجربه خواهیم کرد.

تأکید بر عدلت فرهنگی، رویکرد دولت و وزارت ارشاد

او با بیان اینکه در سفرهای استانی و شهرستانی به دنبال احصا مشکلات، رفع چالش‌ها و دغدغه‌های حوزه فرهنگ هستیم، تأکید کرد: "عدالت فرهنگی" در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح شده است که در معنای عملیاتی آن، همه نقاط کشور به طور مساوی از امکانات دولتی بهره‌مند می‌شوند.

اسماعیلی اظهار کرد: به همه معاونت ها و زیرمجموعه‌ها تأکید شده است که استعدادهای فرهنگی و هنری در شهرستان‌های مختلف کشور را مورد توجه قرار دهند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در حوزه آموزش فرهنگی نیز کارهای مهمی با محوریت قرارگاه محرومیت زدایی انجام شده است، اظهار کرد: این قرارگاه تا کنون نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر را در حوزه فرهنگ و هنر آموزش داده است که این افراد دوره‌های کارورزی را گذرانده‌اند و دارای گواهینامه مهارتی هستند.

او با اشاره به اینکه شهرستان تویسرکان مفاخر فرهنگی و هنری بسیاری دارد، افزود: عقب‌ماندگی‌هایی در حوزه های مختلف این شهرستان‌های وجود دارد که در سفر امروز مورد بررسی قرار گرفت.

اسماعیلی ادامه داد: برخی از این مشکلات در سفر امروز برطرف می‌شود و با برنامه‌ریزی دقیق، برای آینده حوزه فرهنگ و هنر این شهرستان و استان همدان همچون دیگر نقاط کشور تصمیم‌گیری و اقدام های لازم به فراخور نیازها و ضرورت های منطقه ای نیز انجام خواهد شد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
X
آگهی تبلیغاتی