×
اقتصادی
شناسه خبر : 122073
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/09/30 ساعت 14:44
چرا سود سهام عدالت برخی افراد واریز نشده است؟

چرا سود سهام عدالت برخی افراد واریز نشده است؟

به گفته رئیس سازمان بورس، سود سهام عدالت از امروز چهارشنبه 30 آذر ماه به صورت علی‌الحساب به حساب سهامداران واریز می‌شود.

نورنیوز - گروه اقتصاد: به گفته رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار سود سهام عدالت از امروز چهارشنبه ۳۰ آذر ماه به صورت علی‌الحساب به حساب سهامداران واریز می‌شود.

مجید عشقی با بیان اینکه سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، افزایش دو برابری داشته است، اظهار کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از بامداد چهارشنبه ۳۰ آذرماه به حساب بیش از ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار نفر از سهامدار عدالت سود علی‌الحساب پرداخت خواهد کرد. سال گذشته کل سود سهامداران سهام عدالت در ۲۱ اسفند پرداخت شد، اما امسال این سود در دو مرحله پراخت می‌شود.

سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز می‌شود؟

به گفته مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، سهامداران عدالت برای دریافت سود، حتما باید اطلاعات خود را در سامانه سجام تکمیل کرده باشند. تاکنون حدود ۴۴ میلیون نفر اطلاعات خود را تکمیل کرده و حدود ۱.۵ میلیون نفر از سهامداران عدالت اطلاعات خود را در سامانه سجام تکمیل نکرده‌اند، که امکان واریز سود برای این افراد وجود ندارد.

چرا این سود هنوز برای برخی واریز نشده است؟

بر اساس اظهارات رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، واریز سود سهام عدالت از طریق ۱۹ بانک انجام می‌شود و این فرآیند حدود ۲۴ ساعت زمان می‌برد؛ بنابراین افرادی که در دوره‌های قبلی سود سهام عدالت خود را دریافت کرده‌اند اما سود امسال هنوز برای آن‌ها واریز نشده است نباید نگران باشند چرا که به گفته وزیر اقتصاد پرداخت سود سهام عدالت تا شنبه ادامه پیدا می‌کند و افرادی که این سود را دریافت نکرده‌اند، تا شنبه مبلغ به حسابشان واریز خواهد شد.

همچنین سید احسان خاندوزی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: از روز گذشته پرداخت نیمی از سود سهام عدالت خانوار‌ها آغاز شد برای برخی خانوار‌ها به ازای هر نفر ۵۳۲ هزار تومان و برای برخی خانوار‌ها ۶۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر از سوی بانک‌های رفاه، سپه، دی، رسالت، سامان و برخی دیگر پرداخت‌شان تمام شد و تا روز شنبه این پرداخت‌ها ادامه پیدا می‌کند. نیمی دیگر از سود سهام عدالت تا پایان سال یا ابتدای سال ۱۴۰۲ پرداخت خواهد شد.

اما صاحبان سهام عدالتی که در سال‌های گذشته نیز سود سهام عدالت را دریافت نکرده‌اند کافیست تا با مراجعه به نشانی‌های sejam.ir و sahamedalat.ir نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام کنند تا سود سهام عدالت سال‌های گذشته و امسال خود را دریافت کنند.

سهام عدالت چه کسانی واریز نمی‌شود؟

جاماندگان از ثبت نام سهام عدالت و کسانی که سهام عدالت به آن‌ها به ارث رسیده است، سودی دریافت نمی‌کنند و نباید منتظر دریافت سود باشند. بر اساس اخبار منتشر شده، دولت وعده داده است به ۳.۵ میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت، سهام اعطاء کند، وارثان متوفیانی که سهام عدالت داشته‌اند نیز جزو همین گروه هستند. بنابراین، این دو گروه باید تا پایان سال منتظر بمانند.


ایبنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
X
آگهی تبلیغاتی