×
سیاسی
شناسه خبر : 122069
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/09/30 ساعت 14:02
سخنگوی دولت: نتایج هدفمندی یارانه‌ها در حال نمایان شدن است

سخنگوی دولت: نتایج هدفمندی یارانه‌ها در حال نمایان شدن است

سخنگوی دولت: در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت گزارش‌هایی از برخی آمارهای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت کار ارائه شد. گزارش وزیر اقتصاد حاکی از آغاز نمایان شدن آثار مثبت ناشی از سیاست مردمی‌سازی یارانه‌ها بود

نورنیوز - گروه سیاست: «علی بهادری‌جهرمی»، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تبریک شب یلدا اظهار کرد: عیدی دولت هم در این شب با واریز سود سهام عدالت آغاز شده است. امیدواریم که این عیدی مناسبی برای شب یلدا باشد.

او افزود: در جلسه امروز هیئت دولت با تقدیر از فعالیت‌های قریب به یک‌ساله آقای امیری استاندار کرمانشاه، با انتصاب محمدطیب صحرایی به عنوان استاندار جدید این استان موافقت شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت گزارش‌هایی از برخی آمارهای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت کار ارائه شد. گزارش وزیر اقتصاد حاکی از آغاز نمایان شدن آثار مثبت ناشی از سیاست مردمی‌سازی یارانه‌ها بود که به عنوان نمونه در بخش تولیدات کشاورزی واردات بسیاری از کالاهای اساسی مرتبط با این بخش کاهش چشمگیری در همین مدت چندماه گذشته داشته است.

بهادری جهرمی افزود: روغن آفتابگردان ۴۰ درصد، گندم ۲۸ درصد، کنجاله ۶۰ درصد و ذرت ۱۶ درصد کاهش واردات داشته‌ است. رشد اقتصادی تابستان سال گذشته که یک درصد بوده امسال به ۳.۶ درصد رسیده است.

او یادآور شد: در حوزه ارزی هم با افزایش ۶۴ درصدی عرضه ارز در سامانه نیما در همین هشت ماه امسال به نسبت مدت مشابه سال گذشته مواجهیم. در سال پیش ۱۹.۶ میلیارد دلار ارز در سامانه نیما عرضه شده بود و امسال ۳۲.۱ میلیارد دلار ارز در سامانه نیما عرضه شده است.

سخنگوی دولت با اشاره به ارائه گزارش پیشرفت طرح کالابرگ الکترونیکی از سوی وزیر رفاه، اظهار کرد: گزارش امروز وزیر نشان داد که آمادگی اجرای آزمایشی تقریباً نهایی شده است و در یکی از استان‌های جنوبی کشور به‌زودی و به صورت اختیاری برای شهروندان این استان اجرایی می‌شود.

بهادری جهرمی با اشاره به مصوبات جلسه امروز هیئت دولت، اظهار کرد: در یکی از این مصوبات همه دستگاه‌های اجرایی و همه زیرمجموعه‌های این دستگاه‌ها مکلف شدند کلیه کارکنان و کلیه افرادی که به هر نحو حقوق و مزایایی را از این دستگاه‌ها دریافت می‌کنند حتی اگر کارکنان رسمی، قراردادی و پیمانی نباشند، اطلاعات آنان را با هدف افزایش انضباط مالی و ساماندهی بهتر نیروی انسانی در سامانه مربوط به این حوزه ثبت کنند.

او تأکید کرد: امروز مصوب شد حقوق و مزایای اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل شرکت‌های دولتی ساماندهی شود و همه این شرکت‌ها و موسسات انتفاعی و بانک‌های وابسته به دولت و شرکت‌های تابع آنان و هر شرکتی که به هر نحو تحت مدیریت دولت هستند مکلف شدند در چارچوب این دستورالعمل صرفاً پرداخت‌ها به هیئت مدیره و مدیران عامل و اعضایی که منصوب دولت هستند را داشته باشند.

سخنگوی دولت افزود: همه این شرکت‌ها در سطوح تعیین‌شده که پیش از این در دستورالعمل احراز صلاحیت مشخص شده، سقف دریافتی و شیوه‌های پرداختشان هم معلوم شده و هرگونه پرداخت وجهی خارج از دستورالعمل تحت هر عنوان ممنوع شده است.

بهادری جهرمی همچنین اعلام کرد: آیین‌نامه اجرایی قانون زکات نیز امروز به تصویب رسید و سیاست‌های تشویقی و تبلیغی در این زمینه پیش‌بینی شده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
کم‌خوابی و بی‌خوابی چگونه ساختار مغز را تغییرمی دهند؟
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای