×
سیاسی
شناسه خبر : 122041
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/29 ساعت 21:57
مجمع گفتگوی تهران؛ روایت‌گری ایران در مقابل تلاش رسانه‌های غربی

نورنیوز بررسی کرد؛

مجمع گفتگوی تهران؛ روایت‌گری ایران در مقابل تلاش رسانه‌های غربی

میهمانان سومین مجمع تهران در شرایطی پا به میهن اسلامی گذاشته‌اند که ادعای تداوم اغتشاشات و اعتصابات در صدر اخبار رسانه‌های غربی قرار دارد و حال فرصتی فراهم شده تا آنها از نزدیک نظاره‌گر واقعیت باشند.

نورنیوز - گروه سیاسی: سومین مجمع گفتگوی تهران از روز دوشنبه این هفته با حضور نزدیک به ۷۰ اندیشمند و فعال سیاسی از ۳۶ کشور آغاز به کار کرد.

ویژگی قابل توجه این دوره از گفتگوها، مشارکت مقامات سیاسی، مدیران اندیشکده‌ها و موسسه‌های پژوهشی، اندیشمندان و پژوهشگران معتبر بین‌المللی و داخلی است که هر یک در ارائه پیشنهاد و راه‌کار برای موضوعات مورد نظر و توسعه نتایج مجمع در کشورهایشان دارای جایگاه و اثربخشی مناسبی هستند.

مهم‌ترین محور در این دوره از مجمع، «سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران، رهیافتی به دوستی و اعتمادسازی» است که در قالب بررسی آخرین تحولات غرب آسیا و امنیت در خلیج‌فارس، ارتباطات منطقه‌ای و امنیت انرژی، بحران اوکراین و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی آن و چشم‌انداز صلح و دولت فراگیر در افغانستان پی گرفته خواهد شد.

در مدت برگزاری این مجمع در سایه تعامل و تبادل‌نظر نخبگان مدعو، به مفهوم امنیت انرژی، ایجاد شرایط بُرد-بُرد در بازار جهانی انرژی برای کشورهای منطقه، شناسایی ریشه‌های واقعی بحران اوکراین و جلوگیری از تسری آن به سایر نقاط جهان، بررسی متغیرهای تعیین کننده برای ایجاد آرامش در افغانستان به منظور تشکیل دولتی فراگیر و مسئولیت جهانی در قبال مردم این کشور، رسیدگی خواهد شد و راه‌کارهای سیاسی برای هر یک به دست خواهد آمد.

قدر مسلم در حوزه غرب آسیا، ایران با همسایگان خود دارای اشتراکات تمدنی، تاریخی و دینی است که تاکنون در مبارزه با گروهک تروریستی داعش به خوبی تلاش جمهوری اسلامی برای حفظ این پیوندها به اثبات رسیده و این مجمع محل مناسبی برای تبیین ابعاد تلاش ایران در مقابله با تروریسم و ایجاد امنیت در منطقه است.

از سوی دیگر؛ منطقه خلیج‌فارس، دریای عرب، دریای سرخ و اقیانوس هند هم‌اکنون به عنوان مسیر اصلی در تجارت بین‌الملل، جای خود را در مناسبات تجاری و سیاسی باز کرده و مجمع تهران برای ارائه ظرفیت‌های ایران در تأمین امنیت و حفظ این کمربند طلاییِ حمل‌ونقل بین‌المللی خود از مواردی است که مورد توجه خواهد بود.

باید در نظر داشت مجمع گفتگوی تهران در زمانی برگزار می‌شود که کاهش قدرت نظام سلطه غرب و ظهور همتاهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین به عنوان یک تحول جهانی مورد اتفاق نظر اندیشمندان است و از این منظر نیز حضور میهمانان مجمع در تهران می‌تواند بر توسعه اثربخشی ایران در این بخش نیز مؤثر باشد.

فارغ از بحث‌ها و تبادل‌نظرهایی که با مشارکت نخبگان و مقامات خارجی در مجمع گفتگوی تهران انجام خواهد شد باید به این موضوع نیز اشاره کرد که میهمانان این مجمع سفیران تهران برای تشریح آنچه از نزدیک دیده و تجربه کرده‌اند نیز خواهند بود.

میهمانان سومین مجمع تهران در شرایطی پا به میهن اسلامی گذاشته‌اند که ادعای تداوم اغتشاشات و اعتصابات در صدر اخبار رسانه‌های غربی علیه ایران قرار دارد و حال فرصتی فراهم شده تا آنها از نزدیک نظاره‌گر واقعیتی باشند که این رسانه‌ها با ایران هراسی به دنبال خدشه به آن هستند.

میهمانان سومین مجمع گفتگوی تهران، روایت‌گران واقعیتی از درون ایران اسلامی خواهند بود که ماشین رسانه‌ای غرب آن را از دیدگان مخاطبانش ربوده و از دسترس جهانیان خارج کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
X
آگهی تبلیغاتی