×
سیاسی
شناسه خبر : 122041
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/29 ساعت 21:57
مجمع گفتگوی تهران؛ روایت‌گری ایران در مقابل تلاش رسانه‌های غربی

نورنیوز بررسی کرد؛

مجمع گفتگوی تهران؛ روایت‌گری ایران در مقابل تلاش رسانه‌های غربی

میهمانان سومین مجمع تهران در شرایطی پا به میهن اسلامی گذاشته‌اند که ادعای تداوم اغتشاشات و اعتصابات در صدر اخبار رسانه‌های غربی قرار دارد و حال فرصتی فراهم شده تا آنها از نزدیک نظاره‌گر واقعیت باشند.

نورنیوز - گروه سیاسی: سومین مجمع گفتگوی تهران از روز دوشنبه این هفته با حضور نزدیک به ۷۰ اندیشمند و فعال سیاسی از ۳۶ کشور آغاز به کار کرد.

ویژگی قابل توجه این دوره از گفتگوها، مشارکت مقامات سیاسی، مدیران اندیشکده‌ها و موسسه‌های پژوهشی، اندیشمندان و پژوهشگران معتبر بین‌المللی و داخلی است که هر یک در ارائه پیشنهاد و راه‌کار برای موضوعات مورد نظر و توسعه نتایج مجمع در کشورهایشان دارای جایگاه و اثربخشی مناسبی هستند.

مهم‌ترین محور در این دوره از مجمع، «سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران، رهیافتی به دوستی و اعتمادسازی» است که در قالب بررسی آخرین تحولات غرب آسیا و امنیت در خلیج‌فارس، ارتباطات منطقه‌ای و امنیت انرژی، بحران اوکراین و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی آن و چشم‌انداز صلح و دولت فراگیر در افغانستان پی گرفته خواهد شد.

در مدت برگزاری این مجمع در سایه تعامل و تبادل‌نظر نخبگان مدعو، به مفهوم امنیت انرژی، ایجاد شرایط بُرد-بُرد در بازار جهانی انرژی برای کشورهای منطقه، شناسایی ریشه‌های واقعی بحران اوکراین و جلوگیری از تسری آن به سایر نقاط جهان، بررسی متغیرهای تعیین کننده برای ایجاد آرامش در افغانستان به منظور تشکیل دولتی فراگیر و مسئولیت جهانی در قبال مردم این کشور، رسیدگی خواهد شد و راه‌کارهای سیاسی برای هر یک به دست خواهد آمد.

قدر مسلم در حوزه غرب آسیا، ایران با همسایگان خود دارای اشتراکات تمدنی، تاریخی و دینی است که تاکنون در مبارزه با گروهک تروریستی داعش به خوبی تلاش جمهوری اسلامی برای حفظ این پیوندها به اثبات رسیده و این مجمع محل مناسبی برای تبیین ابعاد تلاش ایران در مقابله با تروریسم و ایجاد امنیت در منطقه است.

از سوی دیگر؛ منطقه خلیج‌فارس، دریای عرب، دریای سرخ و اقیانوس هند هم‌اکنون به عنوان مسیر اصلی در تجارت بین‌الملل، جای خود را در مناسبات تجاری و سیاسی باز کرده و مجمع تهران برای ارائه ظرفیت‌های ایران در تأمین امنیت و حفظ این کمربند طلاییِ حمل‌ونقل بین‌المللی خود از مواردی است که مورد توجه خواهد بود.

باید در نظر داشت مجمع گفتگوی تهران در زمانی برگزار می‌شود که کاهش قدرت نظام سلطه غرب و ظهور همتاهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین به عنوان یک تحول جهانی مورد اتفاق نظر اندیشمندان است و از این منظر نیز حضور میهمانان مجمع در تهران می‌تواند بر توسعه اثربخشی ایران در این بخش نیز مؤثر باشد.

فارغ از بحث‌ها و تبادل‌نظرهایی که با مشارکت نخبگان و مقامات خارجی در مجمع گفتگوی تهران انجام خواهد شد باید به این موضوع نیز اشاره کرد که میهمانان این مجمع سفیران تهران برای تشریح آنچه از نزدیک دیده و تجربه کرده‌اند نیز خواهند بود.

میهمانان سومین مجمع تهران در شرایطی پا به میهن اسلامی گذاشته‌اند که ادعای تداوم اغتشاشات و اعتصابات در صدر اخبار رسانه‌های غربی علیه ایران قرار دارد و حال فرصتی فراهم شده تا آنها از نزدیک نظاره‌گر واقعیتی باشند که این رسانه‌ها با ایران هراسی به دنبال خدشه به آن هستند.

میهمانان سومین مجمع گفتگوی تهران، روایت‌گران واقعیتی از درون ایران اسلامی خواهند بود که ماشین رسانه‌ای غرب آن را از دیدگان مخاطبانش ربوده و از دسترس جهانیان خارج کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی