×
اقتصادی
شناسه خبر : 122034
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/29 ساعت 20:47
سه خودرو وارداتی در سبد سایپا قرار می‌گیرد

سه خودرو وارداتی در سبد سایپا قرار می‌گیرد

سه محصول چانگان CS35 پلاس، CS55 پلاس و UNI-T در دستور کار واردات گروه سایپا قرار دارد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: معاون خرید سایپا با بیان اینکه سه محصول چانگان CS۳۵ پلاس، CS۵۵ پلاس و UNI-T در دستور کار واردات گروه سایپا قرار دارد گفت: مجوز واردات این سه محصول از وزارت صمت دریافت و ثبت سفارش برای ۲۰ هزار دستگاه خودرو انجام شده است.

کوروش کمان‌کش با بیان مطلب فوق افزود: با توجه به آمادگی شرکت چانگان در تولید دو محصول CS۳۵ پلاس و CS۵۵  پلاس، مسیر واردات این دو محصول سریعتر انجام شده و حدود دو هفته آینده، اولین محموله برای حمل به کشور آماده خواهد شد.

او تاکید کرد: در حال حاضر جهت پرداخت مبالغ ارزی با بانک مرکزی در حال مذاکره هستیم.

 معاون خرید سایپا گفت: محموله اول از دو محصول CS۳۵ پلاس، CS۵۵  پلاس، ۱۰۰ دستگاه خودرو است که تا اواسط بهمن ماه وارد کشور خواهد شد و بعد از اینکه مسیر انتقال ارز مشخص شد به صورت ماهیانه ۴ هزار دستگاه از این دو خودرو حمل و به بازار عرضه خواهد شد.  

او تاکید کرد: برنامه‌ای که به شرکت چانگان اعلام شده برای مدت زمان ۳ ماه، واردات ۱۲ هزار دستگاه از این دو خودرو است و با توجه به سیاست‌های بانک مرکزی در خصوص تامین منابع ارزی و در صورت مهیا بودن شرایط، ادامه واردات این خودرو‌ها بدون محدودیت تیراژ میسر خواهد بود.

کمان کش در مورد محصول UNI-T نیز گفت: توافقات و اقدامات مربوط به این خودرو برای ۲ هزار دستگاه انجام شده و احتمالا از اردیبهشت ماه سال آینده به بازار عرضه خواهد شد.

 معاون مهندسی گروه خودروسازی سایپا نیز در خصوص واردات سه محصول جدید گروه سایپا گفت: محصولات انتخابی سایپا از برند معتبر شرکت چانگان است که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در چین است چرا که این خودروساز در سال گذشته بالغ بر ۲.۵ میلیون خودرو تولید و بخش عمده‌ای از محصولات خود را به بازار‌های سراسر دنیا صادر کرده است.

مهدی پازوکی افزود: شرکت چانگان از شرکای تجاری و قدیمی سایپا است و  در گذشته دو محصول CS۳۵ و ایدو از این شرکت توسط سایپا به بازار عرضه شده است و با بررسی‌هایی که مجدد انجام شده توانسته ایم دو خودرو  CS۳۵ پلاس، CS۵۵ پلاس را با قیمت‌های مناسبی وارد کنیم.

او با بیان اینکه خودرو CS۳۵ پلاس ورژن جدید خودرو CS۳۵ است که به سبد محصولات  گروه سایپا اضافه خواهد شد، گفت: این محصول دارای قوای محرکه ۱.۴ توربو شارژ، ۱۵۰ اسب بخار و گشتاور ۲۶۰ نیوتن متر است که خودرویی اسپرت و پرشتاب است.

معاون مهندسی گروه سایپا تصریح کرد: محصول دوم CS۵۵ پلاس است که قوای محرکه این محصول ۱۷۵ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر دارد. سایپا در مقطع زمانی، مذاکراتی در خصوص واردات این محصول داشت که به خاطر مسائل تحریم متوقف شد و در حال حاضر بر اساس توافق انجام شده این خودرو به صورت CBU به کشور وارد خواهد شد.

او افزود: محصول دیگری که سایپا در دستور کار واردات دارد، خودرو جدید و به روز UNI-T از شرکت چانگان است که این محصول جدید، سال گذشته به بازار‌های جهانی عرضه شده است.

پازوکی تصریح کرد: در حال حاضر محموله‌ای از این خودرو‌ها برای انجام آزمایشات و تست‌های اولیه به کشور وارد شده و نمونه‌ها در سطح شهر در حال انجام تست‌های مربوطه است و پس از آماده سازی مدارک و مستندات قابل ارائه به سازمان ملی استاندارد جهت اخذ تاییدیه‌های لازم، مراحل واردات آن انجام خواهد شد.


سایپانیوز
نظرات

آخرین اخبار
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود