×
سیاسی
شناسه خبر : 121882
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/09/27 ساعت 10:37
محبوبیت قابل توجه «عرین الاسود» در میان فلسطینیان

نورنیوز بررسی کرد؛

محبوبیت قابل توجه «عرین الاسود» در میان فلسطینیان

گروه مقاومت «عرین الاسود» که نزدیک به یک سال است،فعالیت خود را در کرانه باختری آغاز کرده اکنون به کابوسی دهشتناک برای صهیونیستها مبدل شده و از محبوب ترین گروههای مقاومت در سرزمین های اشغالی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بر اساس نظرسنجی انجام شده از سوی مرکز بررسی‌های سیاسی فلسطین در کرانه باختری، ۷۲ درصد از فلسطینی‌ها گروه عرین الاسود (شیران بیشه) را تایید می‌کنند.

همچنین ۸۷ درصد پاسخ دهندگان نیز مخالفت خود را با بازداشت اعضای گروه عرین الاسود از سوی حکومت خودگردان و یا ایجاد ممانعت برای اجرای عملیات از سوی آنها علیه اشغالگران صهیونیستی اعلام کرده‌اند.

گروه مقاومت «عرین الاسود» که نزدیک به یک سال است فعالیت خود را در کرانه باختری آغاز کرده اکنون به کابوسی دهشتناک برای صهیونیست‌ها مبدل شده و از محبوب‌ترین گروه‌های مقاومت در سرزمین‌های اشغالی است.

در حالی که رژیم صهیونیستی طی سال‌های گذشته تلاش کرده بود تا شرق سرزمین‌های اشغالی را با حمایت از حکومت خودگردان در کرانه باختری تبدیل به منطقه‌ای به ظاهر مرفه و عاری از تفکر مقاومت نماید، ظهور گروه عرین الاسود و انجام عملیات‌های پی‌درپی با استفاده از روش‌های ابتکاری و تاثیرگذار، دستگاه اطلاعاتی و نظامی این رژیم را با حیرت و استیصال روبرو کرده است.

مقامات نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که نیمی از ارتش این رژیم در حال حاضر درگیر مقابله با عملیات گروه مقاومت عرین الاسود در کرانه باختری است.

 گروه عرین الاسود بامداد یکشنبه از تمام مردم فلسطین خواست که روزهای آینده را برای صهیونیست‌ها به جهنم تبدیل کنند. این درخواست در واکنش به ادعاهای «ایتمار بن‌گویر» عضو تندروی کابینه نتانیاهو برای هجوم صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی در ایام عید انوار یهودی‌ها (۲۷ آذر تا ۵ دی) اعلام شده است.

عرین الاسود در بیانیه خود از مردم در سرزمین‌های اشغالی و قدس شریف خواسته‌ تا روز یکشنبه، خود را به قدس برسانند و همزمان با هرگونه تحرک صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی، آن روز را برای آنها تبدیل به جهنم کنند.

روز گذشته جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» درباره تشدید یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی به مناسبت اعیاد یهودی هشدار داد و تاکید کرد که این اقدام خطرناک به منزله تحریک احساسات ملت فلسطین و مسلمانان جهان است.

جنبش حماس در بیانیه خود افزوده بود: از شهروندان فلسطینی ساکن بیت‌المقدس، کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ می‌خواهیم که برای دفاع از مسجدالاقصی حضور خود را در این مکان مقدس اسلامی گسترده‌تر کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
خروش فلسطینی‌ها در کرانه باختری علیه صهیونیست‌ها
چهارشنبه 1401/12/17 ساعت 11:38
خروش فلسطینی‌ها در کرانه باختری علیه صهیونیست‌ها
هزاران فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری درحمایت از گردان جنین پس از حمله ددمنشانه نظامیان صهیونیست دست به راهپیمایی زدند.
محبوبیت قابل توجه «عرین الاسود» در میان فلسطینیان
دوشنبه 1401/09/28 ساعت 14:30
نور ویدئو؛
محبوبیت قابل توجه «عرین الاسود» در میان فلسطینیان
گروه مقاومت «عرین الاسود» که نزدیک به یک سال است، فعالیت خود را در کرانه باختری آغاز کرده اکنون به کابوسی دهشتناک برای صهیونیست‌ها مبدل شده و از محبوب ترین گروه‌های مقاومت در سرزمین‌های اشغالی است.
ارتش صهیونیستی؛ ارتشِ نصف ملت!
یکشنبه 1401/09/27 ساعت 20:45
نور ویدئو؛
ارتش صهیونیستی؛ ارتشِ نصف ملت!
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته؛ کاهش 52 درصدی تقاضا برای پیوستن به ارتش و سرپیچی 7 درصدی جوانان از خدمت سربازی در ارتش رژیم صهیونیستی، خطرناک‍‌ترین بمب امنیتی و اجتماعی در اسرائیل است.
ارتش صهیونیستی؛ ارتشِ نصف ملت!
شنبه 1401/09/26 ساعت 13:56
نورنیوز بررسی کرد؛
ارتش صهیونیستی؛ ارتشِ نصف ملت!
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته؛ کاهش 52 درصدی تقاضا برای پیوستن به ارتش و سرپیچی 7درصدی جوانان از خدمت سربازی در ارتش رژیم صهیونیستی، خطرناک‍‌ترین بمب امنیتی و اجتماعی در اسرائیل است.
افشاء همکاری رژیم صهیونیستی و امارات برای جذب و آموزش جاسوسان لبنانی
شنبه 1401/09/26 ساعت 12:19
اختصاصی نورنیوز؛
افشاء همکاری رژیم صهیونیستی و امارات برای جذب و آموزش جاسوسان لبنانی
افراد جذب شده پس از بررسی‌های اولیه از سوی دفتر موساد در امارات زیر نظر کارشناسان سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در دوره‌های آموزشی 15 روزه شرکت کرده و اصطلاحا کُد دار می‌شوند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
X
آگهی تبلیغاتی