×
اقتصادی
شناسه خبر : 120797
تاریخ انتشار : جمعه 1401/09/25 ساعت 18:49
فراخوان بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن از شنبه

وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

فراخوان بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن از شنبه

وزیر راه و شهرسازی گفت: از روز شنبه به همه بانک‌های کشور فراخوان دادیم و هر کدام از بانک‌های کشور متعهدند که پرداخت تعداد مشخص شده تسهیلات را بر عهده بگیرند تا عملیات اجرایی طرح‌های ساختمانی سرعت بگیرد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «مهرداد بذرپاش» در سفر به شهرستان طبس اظهار کرد: مدل جدید در حوزه طرح نهضت ملی مسکن واگذاری زمین و احداث واحد‌های یک طبقه است که به الگوی ایرانی اسلامی نزدیک‌تر است.

او گفت: واگذاری زمین و احداث واحد‌های یک طبقه را در دستور کار قرار دادیم و در همه‌ی شهر‌ها آغاز کردیم.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به الصاق وام بانکی به زمین گفت: در فاز اول شهر‌های زیر ۵۰ هزار نفر انجام شده و در روز‌های آینده واگذاری زمین آغاز می‌شود که زمین‌ها آماده و تحویل آغاز می‌شود.

بذرپاش افزود: در برخی از شهر‌ها هنوز درصددیم که زمین را فراهم کنیم و طبق ماده ۱۰ قانون جهش تولید همه‌ دستگاه‌ها موظفند زمین در اختیار بگذارند و هر جا که راه و شهرسازی مناسب دانست برای اجرای طرح با سرعت انجام می‌شود.

وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه در نهضت ملی مسکن چند مدل را دنبال می‌کنیم گفت: در این روش با واگذاری زمین رایگان و تسهیلات بانکی و آورده متقاضی خانه ساخته می‌شود.

بذرپاش افزود: همچنین طرح نهضت ملی نیز در شهر‌های جدید صورت می‌گیرد که حدود ۳۰۰ هزار نفر هموطنان ثبت نام کرده‌اند.

او گفت: از روز شنبه به همه بانک‌های کشور فراخوان دادیم و هر کدام از بانک‌های کشور متعهدند که تعداد قابل توجهی از تعهدات را بر عهده بگیرند و آورده‌ای که بر عهده بانک‌ها بوده سریعتر تأمین کنند و وارد اجرا شویم.

او گفت: همچنین در خود مالکی در شهرداری‌ها، در شهر‌ها و محدوده‌های شهر‌ها مکانیزم‌های تشویقی قرار دادیم که در هفته‌های آینده اعلام می‌شود تا به رونق ساخت و ساز در بافت فرسوده و سایر بخش‌ها و شهر‌ها کمک شود.

وزیر راه وشهرسازی گفت: برای اتمام واحد‌های مسکن مهر نیز تعداد قابل توجهی از تعهدات مسکن مهر باقی مانده که در تلاشیم از صندوق ملی مسکن تأمین اعتبار شود. او افزود: در این راستا واحد‌هایی که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت داشتند در اولویت هستند که امیدواریم بتوانیم تا پایان سال بخش اعظمی تحویل هموطنانمان شود.

بذرپاش گفت: عقب ماندگی‌های زیادی در سال‌های قبل بوده که سریع باید جبران کنیم و سالانه ساخت یک میلیون مسکن نیاز جامعه است که در قانون مصوبات مجلس شورای اسلامی نیز آمده است.

مهرداد بذرپاش در اولین سفر از دور دومین سفر‌های استانی امروز پنج شنبه ۲۴ آذرماه در بدو ورود به استان خراسان جنوبی، در گلزار شهدای شهرستان طبس حضور یافت و با ذکر فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

در این سفر علاوه بر آغاز عملیات اجرایی و آماده‌سازی ۳۵۰ هکتاری طبس، برنامه تحویل کلید یک واحد مسکونی از پروژه ۳۸۸ واحدی، حضور در راهدارخانه ثمن شاهی در حاشیه بیرجند و بهره برداری از ۵۰ کیلومتر راه‌های اصلی و فرعی و رفع چهارنقطه پرحادثه به ارزش ۱۱۰۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راه‌اندازی بیوبانک ملی بافت مغز در ایران
برف و طوفان 72 میلیون آمریکایی را در محاصره گرفت
افزایش پاداش بازگشت داوطلبانه مهاجران در آمریکا
آلمان: تداوم شهرک‌سازی توسط اسرائیل نقض قوانین بین‌الملل است
استقبال لبنان از ورود کشورهای اروپایی به نیروهای جایگزین یونیفل
مستند افشاگرانه برنده جشنواره فرانسوی شد
16 کشته و 18 زخمی در حادثه واژگونی اتوبوس اندونزی
بیش از 9 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی و دارو تأمین شد
تصاویر ماهواره‌ای جدید، ارتش اسرائیل را رسوا کرد
ادعای پنتاگون درباره استقرار موشک‌های قاره‌پیمای چین نزدیک مغولستان
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه دستگاه قضایی روسیه
رکوردزنی تولید در پارس جنوبی
1200 مدرسه تهران به پنل‌های خورشیدی مجهز می‌شوند
ممنوعیت مصرف ظروف یک‌بار مصرف در سازمان محیط زیست
نفوذ بیش از هزار پهپاد مشکوک به آسمان آلمان
شیش ماهه مهران مدیری از 4 دی آغاز می شود
مادورو: آماده دفاع، اما در مسیر صلح هستیم
تحرکات تازه هواپیماهای جنگال آمریکا نزدیک ونزوئلا
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
نورنما | پلیس قطر خودروی لاکچری متخلف را له کرد!
رکوردشکنی تازه در مصرف مازوت نیروگاهی
عکس های منتخب جهان، 22 دسامبر 2025
مهاجرانی: اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
هراس نتانیاهو از انتشار اخبار کذب درباره آزمایش‌ موشکی ایران
باشگاه پرسپولیس قرارداد جدیدی با ورزشگاه آزادی امضا کرد
سود سهام عدالت چرا همچنان پرداخت نشده است؟
پایان بازی/ تراکتور (2)- الدحیل(1)/صعود نماینده ایران به مرحله حذفی + فیلم گلها
میزان ذخایر نقره در بورس کالا اعلام شد
تکذیب فراخوان جعلی استخدام یک بانک
پایان 75 سال فعالیت رادیو ارتش اسرائیل از اول مارس2026
اعلام همبستگی اتحادیه اروپا با گرینلند و دانمارک
ضوابط واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور اعلام شد
مدارس برخی مدارس استان سمنان فردا دوم دی غیرحضوری است
وضعیت هوای اصفهان قرمز شد
ریابکوف: برنامه‌ای برای حمله به اروپا و ناتو نداریم/گفت‌وگو با آمریکا پیشرفت کندی دارد
مدارس ابتدایی البرز غیرحضوری و مادران دورکار شدند
برخورد قطار با خودرو در ایستگاه راه‌آهن شازند، یک مصدوم برجای گذاشت
تأکید رئیس جمهور بر ارتقای همگرایی ایران و گرجستان در معادلات نوین قفقاز
شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه 2231 تشکیل می‌دهد
حلب صحنه درگیری شدید قسد و نیروهای جولانی
توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
رکوردشکنی قیمت پلاتین و پالادیم در بازار نیویورک
حمله سایبری به سازمان پست ملی فرانسه
زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد
مدارس ابتدایی تهران سه شنبه 2 دی غیر حضوری شد/ زوج و فرد از درب منزل
احضار 300 نفر به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی
مدارس آذربایجان‌غربی فردا سه‌شنبه 2 دی ماه تعطیل است
محاصره ونزوئلا، اقتصاد کوبا را به سمت فروپاشی می‌برد
تیم زورخانه‌ای ایران به عنوان قهرمانی جام جهانی هند رسید
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال 1405
X
آگهی تبلیغاتی