×
سیاسی
شناسه خبر : 120782
تاریخ انتشار : جمعه 1401/09/25 ساعت 12:34
فرمانده کل سپاه: ستاره خلیج فارس محصول قهر دشمن بود؛ کاش زودتر رفته بودند‌‌

فرمانده کل سپاه: ستاره خلیج فارس محصول قهر دشمن بود؛ کاش زودتر رفته بودند‌‌

سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه ‌در همایش اقتدار در سایه ولایت گفت: امروز نیاز‌ها و تجهیزات نظامی را خودمان می‌سازیم که اگر تحریم نبود به این توفیق‌ها دست نمی‌یافتیم و نیرومند نمی‌شدیم.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه ‌در همایش اقتدار در سایه ولایت در جمع گردان‌های طلاب روحانیون تیپ مستقل ۸۳ روحانیون رزمی تبلیغی امام صادق (ع) در مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: در سختی‌ها و حوادث مختلف، طلاب رزمی تبلیغی در عرصه خدمت‌رسانی به مردم و آرام کردن دل‌ها به صحنه می‌آیند.

او با بیان اینکه در دوران کرونا اقداماتی که حتی خانواده بیماران از پذیرش آن امتناع می‌کردند، طلاب به میدان خدمت و یاری رساندن به بیماران آمدند و این امر خصلت کسانی است که در مکتب اهل بیت تربیت شده‌اند، افزود: با حضور گسترده طلاب در صحنه دفاع از اسلام، هیچ قدرتی به خود اجازه خدشه وارد کردن به این دین الهی را نمی‌دهد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه امروز هدف دشمنان از میان برداشتن انقلاب اسلامی ایران است و باید متوجه باشیم که امروز شرایط عادی نیست، بلکه خطیر و تعیین‌کننده است، تصریح کرد: همه دشمنان در دنیا علیه ملت ایران به میدان آمدند و این حضور دشمن، روشن و واضح است؛ در این میدان فتنه علیه ایران همه دشمنان دیده می‌شوند که در صفوفی به هم فشرده در میدان حاضر‌ند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در عرصه مقابله با جمهوری اسلامی صهیونیست‌ها، آمریکا، انگلیس و فرانسه و سعودی نیز دیده می‌شوند که البته قلوب آنان با هم نیست، بیان داشت: دشمنان نسبت به دروغ‌هایی که می‌گویند به باور رسیدند و آنان اولین قربانی دروغ‌های خود هستند؛ البته باید بدانیم که دشمنان قدرتی کوچک‌تر از آن چیزی که نشان می‌دهند، دارند.

او با بیان اینکه امروز فتنه آشکار است و ابهامی در آن وجود ندارد و صحنه قابل تشخیص است و ابتدا و انتهای آن نیز روشن شده است، ادامه داد: انقلاب اسلامی وسعت یافته و قدرت اسلام وسیع شده ‌و حاکمیت اسلام پس از هزاران سال قدرتی بر روی زمین ساخته است و این موضوع دشمنان را آزار می‌دهد؛ امروز اسلام ضعیف نیست و در این سال‌ها بار‌ها دشمنان شکست خورده‌اند که جنگ نظامی و عرصه مقابله با داعش از جمله آنان بوده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمن هرچه میدان برای ایجاد نابودی ما ساخت در آن عرصه قدرتمند شدیم که سال‌های دفاع مقدس از جمله آن است و قدرت نظامی امروز ایران که فقط بخشی از آن دیده شده از همین تجربه است، گفت:‌ امروز نیاز‌ها و تجهیزات نظامی را خودمان می‌سازیم که اگر تحریم نبود به این توفیق‌ها دست نمی‌یافتیم و نیرومند نمی‌شدیم.

او با بیان اینکه وقتی در عرصه ساخت لوازم خانگی خودکفا شدیم، پیام دادند که پول‌های بلوکه شده ایران را برمی‌گردانیم به شرط اینکه خرید لوازم خانگی آنان را بخریم، افزود: وقتی توتال و دیگران احداث فاز‌های پارس جنوبی را ترک کردند، ما آن را ساختیم و ستاره خلیج فارس محصول قهر دشمن بود و کاش زودتر رفته بودند و این اقدام سریع‌تر انجام می‌شد.

فرمانده کل سپاه  گفت: روزی پدیده تکفیر را برای ارائه اسلام آمریکایی و بی‌رحم در دنیا منتشر کردند که این عرصه فرصت درخشش و نفوذ منطقه‌ای ایران را سبب شد و امروز میدان جهاد در اختیار قدرت‌های جبهه مقاومت است. فتنه اخیر نیز به فرصتی برای استحکام پایه‌های انقلاب تبدیل خواهد شد.


سپاه نیوز
اخبار مرتبط
دشمن همه راه‌های نفوذ را امتحان کرده و ناکام مانده است
پنج‌شنبه 1401/09/24 ساعت 12:34
سردار سرلشکر سلامی:
دشمن همه راه‌های نفوذ را امتحان کرده و ناکام مانده است
فرمانده کل سپاه گفت: دشمن همه راه‌ها را امتحان کرده اما به نتیجه نرسیده است، از محاصره اقتصادی گرفته تا تحمیل جنگ، انتشار پدیده تکفیر، عملیات روانی، تلاش برای منزوی کردن ایران در سیاست بین‌الملل و قطع دست ایران از بازیگری در بحران‌های منطقه‌ای؛ راه‌ها همه مسدود است و دشمن راهی به ایران ندارد.
سرلشکر سلامی: تقریباً همه فناوری‌های تسلیحاتی دنیا را بر پایه دانش بومی کشور توسعه داده‌ایم
سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 13:30
سرلشکر سلامی: تقریباً همه فناوری‌های تسلیحاتی دنیا را بر پایه دانش بومی کشور توسعه داده‌ایم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس بیان کرد: می‌توانیم بگوییم که تقریباً همه فناوری‌های تسلیحاتی دنیا بر پایه دانش بومی، بینش و ایمان توسط جوانان با ایمان در یگان‌ها و نیروهای ما توسعه یافته است. ما نه برای شکست نخوردن، بلکه برای شکست دادن قدرت انباشته کرده‌ایم.
سردار سلامی: دشمنان ایران در توهم به سر می‌برند
یکشنبه 1401/09/06 ساعت 10:34
سردار سلامی: دشمنان ایران در توهم به سر می‌برند
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه بسیجیان مانند صخره‌های سخت مقاوم و شکست‌ناپذیرند، گفت: هم شیعه و هم سنی و هم سیستانی و هم بلوچ نشانه امت واحده هستند و اینجا روح وحدت جاریست.
نظرات

آخرین اخبار
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
پایان خونین یک بحث خانوادگی؛ جاده کاشان قربانگاه پدر و مادر شد
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد
بازتاب گسترده‌ حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های آسیایی
نگرانی کانادا و انگلیس از بالا رفتن درگیری در منطقه
تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با ایران و عربستان برای مهار تنش در منطقه
دولت مجوز صادرات تخم‌مرغ را صادر کرد
اعتراف مقام سابق صهیونیستی: قدرت نظامی ایران همچنان در اوج است
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 3 استان
وقوع حمله با سلاح سرد در قدس
اسرائیل از شناسایی یک شبکه جاسوسی ایرانی خبر داد
خوزستان به رنگ قرمز درآمد؛ هشدار جدی به ساکنان کارون و بهبهان
لیست رسمی تیم‌های مجاز ایران در آسیا اعلام شد؛ چه کسی جای سپاهان را گرفت؟
بازگشت نفت به اوج؛ برنت 96 دلاری شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
ممنوعیت دریانوردی رژیم اسرائیل در دریای سرخ/تل‌آویو:یمن تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد