×
سیاسی
شناسه خبر : 120779
تاریخ انتشار : جمعه 1401/09/25 ساعت 12:00
رئیسی: دولت پیگیر تغییر چهره‌ روستاها از محرومیت به سمت مجموعه تولیدی است

رئیسی: دولت پیگیر تغییر چهره‌ روستاها از محرومیت به سمت مجموعه تولیدی است

رئیس‌جمهور: حضور روستاییان در حاشیه شهرها باعث افزوده شدن مشکلات خواهد شد؛ در حالی که اگر این روستا به عنوان یک مجموعه تولیدی موثر فعال شود نه تنها روستا بلکه همه شهرها از آن بهره‌مند خواهند شد.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در جمع مردم دهستان مرزی لانو شهرستان سربیشه افزود: ترک روستا خیلی ساده است، اما رفتن و نشستن در حاشیه شهرها که مشکلی را حل نمی‌کند و بر مشکل افزوده می‌شود.

رئیسی با بیان اینکه نگاه همه نیروهای انقلاب به این منطقه نگاه رفع محرومیت و رفع مشکل است اظهار کرد: امروز همه بسیج هستند برای اینکه به امید خدا مشکلاتی که شما در این منطقه دارید، با تلاش همگان اول همت و تلاش خودتان و بعد هم پیگیری و پشتیبانی دولت که وظیفه آن است و تلاش برادران عزیز سپاه که در این منطقه فعال هستند، برطرف شود.

رئیس جمهور گفت: زمانی چیزی را می‌گوییم که در آینده بشود یا نشود اما الان داریم می‌بینیم که کارها در این منطقه در حال انجام است و اگر کسی می‌خواهد در این منطقه ببیند سپاه، گروهای جهادی و بخش‌های آبرسانی مشغول فعالیت هستند و روستاهای منطقه را از محرومیت بیرون می‌آورند.

او افزود: این منطقه و روستاها هرچه فعال‌تر شود، به عنوان یک مجموعه تولیدی و موثر عمل خواهد کرد.

آیت‌الله رئیسی گفت: خوشبختانه در این روستا و در روستاهای ما زن و مرد مشغول تولید هستند و از تولید آنان نه تنها خودشان بلکه شهرها هم بهره‌مند می‌شوند.

رئیس جمهور بیان کرد: به جوانان انقلابی و دختران و پسران این خطه عرض می‌کنم که امیدواریم با تلاش مضاعف شما، با کمک همه بخش‌ها و دستگاه‌ها که دولت هم خود را موظف می‌داند، با تلاش مجموعه سپاه و بسیج بتوانیم چهره این مناطق را در مدت کوتاهی کاملا عوض کنیم.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته به همراه شماری از اعضای هیئت دولت در نخستین سفر دور دوم سفرهای استانی دولت وارد بیرجند شد و در ادامه این سفر دو روزه امروز با بالگرد راهی شهرستان سربیشه در ۶۶ کیلومتری مرکز استان شد.

رئیس جمهور با همراهی معاون اجرایی خود، استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در دهستان «لانو» بخش «دُرح» شهرستان مرزی سربیشه حضور یافت و با مردم این منطقه دیدار کرد.

رئیس جمهور در دهستان مرزی لانو به عنوان منطقه هدف فعالیت گروه‌های جهادی در راستای محرومیت‌زدایی حضور یافت و به اعضای گروه‌های جهادی مستقر در این روستاها نیز خداقوت گفت. آیت الله رئیسی با حضور در جمع مردم روستای لانو، در باره مسائل و مشکلات آنها گفت و گو و دستورهای لازم را برای رفع موارد مطرح شده صادر کرد.

رئیس جمهور از کارگاه‌های اشتغالزایی روستایی و پروژه انتقال آب دشت خوشاب نیز دیدن کرد و در ادامه راهی نهبندان در ۲۰۰ کیلومتری جنوب بیرجند شد تا در مصلای امام علی (ع) نهبندان با مردم این شهرستان دیدار و سخنرانی کند.

پیگیری مصوبات سفر اول، محرومیت‌زدایی و جذب سرمایه‌گذاری از محورهای سفر دوم رئیس جمهور است و ۱۵ عضو هیات دولت، رئیس جمهور را در اولین مقصد دور دوم سفرهای استانی همراهی می‌کنند که به عنوان نمایندگان تام‌الاختیار رئیس جمهور در شهرستان‌های استان حضور می‌یابند.

سفر نخست رئیس جمهور به خراسان جنوبی نوزدهم شهریور سال گذشته انجام شد که سومین سفر استانی دولت سیزدهم با ۱۰۶ مصوبه بود.

خراسان جنوبی به طول ۳۳۱ کیلومتر در چهار شهرستان سربیشه، نهبندان، درمیان و زیرکوه با کشور افغانستان مرز مشترک دارد.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: وزرای نفت و کشور، مصرف انرژی و اجرای قانون هوای پاک را ساماندهی کنند
چهارشنبه 1401/10/14 ساعت 13:54
در جلسه هیئت دولت؛
رئیسی: وزرای نفت و کشور، مصرف انرژی و اجرای قانون هوای پاک را ساماندهی کنند
رئیس جمهور در هیئت دولت بر مدیریت مصرف انرژی در کشور و اجرای قانون هوای پاک تأکید کرد.
پیشرفت کشور به هیچ وجه متوقف نشده و نخواهد شد
پنج‌شنبه 1401/09/24 ساعت 10:33
رئیسی در بدو ورود به خراسان جنوبی:
پیشرفت کشور به هیچ وجه متوقف نشده و نخواهد شد
رئیس جمهور با بیان اینکه بارها اعلام کردیم به هیچ عنوان پیشرفت کشور را متوقف نکرده و نخواهیم کرد، اظهار داشت: بحمدالله مسأله‌ای که دشمنان ایجاد کردند با مقاومت و ایستادگی مردم ناکام می‌ماند و کار سازندگی و پیشرفت در کشور پیش خواهد رفت.
رئیس‌جمهور: آنچه که به مردم اطمینان می‌دهد مبارزه با بسترهای فسادزا است نه اعلام آن
یکشنبه 1401/09/20 ساعت 11:13
در همایش ملی ارتقای شفافیت؛
رئیس‌جمهور: آنچه که به مردم اطمینان می‌دهد مبارزه با بسترهای فسادزا است نه اعلام آن
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه باید به مردم اطمینان دهیم که با فساد برخورد می شود، اظهار کرد: آنچه به مردم اطمینان می‌دهد، اصلاح مفسد و بسترهای فسادزا و برخورد با مفسدان است.
رئیسی: اغتشاشات اخیر امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بود/ مسئولان فرهنگی باید در عملکرد خود بازنگری کنند
شنبه 1401/09/19 ساعت 14:39
رئیسی: اغتشاشات اخیر امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بود/ مسئولان فرهنگی باید در عملکرد خود بازنگری کنند
رئیس جمهور با بیان اینکه اغتشاشات اخیر دارای ساحت‌های امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بود، گفت: مسئولان فرهنگی باید عملکرد خود را بازنگاهی داشته باشند و کار جهادی انجام دهند.
نظرات

آخرین اخبار
حریفان هندبالیست‌های نوجوان ایران در آسیا مشخص شدند
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
جنایت خانوادگی در جنوب تهران؛ پدر، پسر 17 ساله‌اش را به آتش کشید
قیمت آلومینیوم در بحران تنگه هرمز سر به فلک کشید
پاکسازی لکه نفتی قشم در مراحل پایانی
سهمیه ویژه بنزین برای مسافران ورودی به کرمان
هشدار هواشناسی؛ باد شدید در راه تهران
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا جمعه 23 مرداد اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال از ساعت 16 مسدود است
برنامه قطعی برق گلستان فردا جمعه 23 مرداد اعلام شد
آخرین قیمت لیر ترکیه امروز پنجشنبه 22 مرداد
پرمصرف ترین ماده مخدر در کشور چیست؟
کارت سفر به مرحله اجرا رسید
هت‌تریک طلای زارعی در آسیا
کالابرگ زائران عتبات حذف نمی‌شود
مصر و امارات خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
موج گرما برق اروپا را گران کرد
آیا تنگه هرمز به گران‌ترین مسیر جهان تبدیل می‌شود؟
نوراینفو | 10 نکته کلیدی برای مدیریت بهتر مالی
«مرگ تدریجی» سازمان ملل از زبان گروسی
نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی شد؛ AFC حضور سیرجانی‌ها را تأیید کرد
ایرانیان اندازه چند کشور برق مصرف می کنند؟
انهدام 2 هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق کشور
واکنش مجلس به بنزین 87 هزار تومانی ؛چرا فروش به قیمت فوب خلیج فارس متوقف شد؟
بن‌گویر تشنه اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه است
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 22 مرداد؛ رونمایی از نسخه جدید کادرفنی محرم
خشونت نتانیاهو صدای 300نظامی صهیونیست را درآورد
بختیاری‌زاده: نمی‌توانیم به خاطر پنجره بسته گریه کنیم؛کاش رامین رضاییان کمی تخفیف می‌داد
قیمت مرغ امروز پنج شنبه چقدر شد؟+جدول قیمت کالاهای اساسی
عمان میزبان بازی‌های آسیایی تراکتور می شود
تصادف مرگبار در جاده ساوه 2قربانی گرفت
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 22 مرداد / جدول نرخ دینار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود
کشف شبکه سازنده پهپاد در عراق
تیراندازی دانش‌آموز 14 ساله در امریکا و یک مصدوم
زمان پایان حضور نظامی آمریکا در عراق مشخص شد
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...