×
سیاسی
شناسه خبر : 120779
تاریخ انتشار : جمعه 1401/09/25 ساعت 12:00

رئیسی: دولت پیگیر تغییر چهره‌ روستاها از محرومیت به سمت مجموعه تولیدی است

رئیس‌جمهور: حضور روستاییان در حاشیه شهرها باعث افزوده شدن مشکلات خواهد شد؛ در حالی که اگر این روستا به عنوان یک مجموعه تولیدی موثر فعال شود نه تنها روستا بلکه همه شهرها از آن بهره‌مند خواهند شد.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در جمع مردم دهستان مرزی لانو شهرستان سربیشه افزود: ترک روستا خیلی ساده است، اما رفتن و نشستن در حاشیه شهرها که مشکلی را حل نمی‌کند و بر مشکل افزوده می‌شود.

رئیسی با بیان اینکه نگاه همه نیروهای انقلاب به این منطقه نگاه رفع محرومیت و رفع مشکل است اظهار کرد: امروز همه بسیج هستند برای اینکه به امید خدا مشکلاتی که شما در این منطقه دارید، با تلاش همگان اول همت و تلاش خودتان و بعد هم پیگیری و پشتیبانی دولت که وظیفه آن است و تلاش برادران عزیز سپاه که در این منطقه فعال هستند، برطرف شود.

رئیس جمهور گفت: زمانی چیزی را می‌گوییم که در آینده بشود یا نشود اما الان داریم می‌بینیم که کارها در این منطقه در حال انجام است و اگر کسی می‌خواهد در این منطقه ببیند سپاه، گروهای جهادی و بخش‌های آبرسانی مشغول فعالیت هستند و روستاهای منطقه را از محرومیت بیرون می‌آورند.

او افزود: این منطقه و روستاها هرچه فعال‌تر شود، به عنوان یک مجموعه تولیدی و موثر عمل خواهد کرد.

آیت‌الله رئیسی گفت: خوشبختانه در این روستا و در روستاهای ما زن و مرد مشغول تولید هستند و از تولید آنان نه تنها خودشان بلکه شهرها هم بهره‌مند می‌شوند.

رئیس جمهور بیان کرد: به جوانان انقلابی و دختران و پسران این خطه عرض می‌کنم که امیدواریم با تلاش مضاعف شما، با کمک همه بخش‌ها و دستگاه‌ها که دولت هم خود را موظف می‌داند، با تلاش مجموعه سپاه و بسیج بتوانیم چهره این مناطق را در مدت کوتاهی کاملا عوض کنیم.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته به همراه شماری از اعضای هیئت دولت در نخستین سفر دور دوم سفرهای استانی دولت وارد بیرجند شد و در ادامه این سفر دو روزه امروز با بالگرد راهی شهرستان سربیشه در ۶۶ کیلومتری مرکز استان شد.

رئیس جمهور با همراهی معاون اجرایی خود، استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در دهستان «لانو» بخش «دُرح» شهرستان مرزی سربیشه حضور یافت و با مردم این منطقه دیدار کرد.

رئیس جمهور در دهستان مرزی لانو به عنوان منطقه هدف فعالیت گروه‌های جهادی در راستای محرومیت‌زدایی حضور یافت و به اعضای گروه‌های جهادی مستقر در این روستاها نیز خداقوت گفت. آیت الله رئیسی با حضور در جمع مردم روستای لانو، در باره مسائل و مشکلات آنها گفت و گو و دستورهای لازم را برای رفع موارد مطرح شده صادر کرد.

رئیس جمهور از کارگاه‌های اشتغالزایی روستایی و پروژه انتقال آب دشت خوشاب نیز دیدن کرد و در ادامه راهی نهبندان در ۲۰۰ کیلومتری جنوب بیرجند شد تا در مصلای امام علی (ع) نهبندان با مردم این شهرستان دیدار و سخنرانی کند.

پیگیری مصوبات سفر اول، محرومیت‌زدایی و جذب سرمایه‌گذاری از محورهای سفر دوم رئیس جمهور است و ۱۵ عضو هیات دولت، رئیس جمهور را در اولین مقصد دور دوم سفرهای استانی همراهی می‌کنند که به عنوان نمایندگان تام‌الاختیار رئیس جمهور در شهرستان‌های استان حضور می‌یابند.

سفر نخست رئیس جمهور به خراسان جنوبی نوزدهم شهریور سال گذشته انجام شد که سومین سفر استانی دولت سیزدهم با ۱۰۶ مصوبه بود.

خراسان جنوبی به طول ۳۳۱ کیلومتر در چهار شهرستان سربیشه، نهبندان، درمیان و زیرکوه با کشور افغانستان مرز مشترک دارد.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: وزرای نفت و کشور، مصرف انرژی و اجرای قانون هوای پاک را ساماندهی کنند
چهارشنبه 1401/10/14 ساعت 13:54
در جلسه هیئت دولت؛
رئیسی: وزرای نفت و کشور، مصرف انرژی و اجرای قانون هوای پاک را ساماندهی کنند
رئیس جمهور در هیئت دولت بر مدیریت مصرف انرژی در کشور و اجرای قانون هوای پاک تأکید کرد.
پیشرفت کشور به هیچ وجه متوقف نشده و نخواهد شد
پنج‌شنبه 1401/09/24 ساعت 10:33
رئیسی در بدو ورود به خراسان جنوبی:
پیشرفت کشور به هیچ وجه متوقف نشده و نخواهد شد
رئیس جمهور با بیان اینکه بارها اعلام کردیم به هیچ عنوان پیشرفت کشور را متوقف نکرده و نخواهیم کرد، اظهار داشت: بحمدالله مسأله‌ای که دشمنان ایجاد کردند با مقاومت و ایستادگی مردم ناکام می‌ماند و کار سازندگی و پیشرفت در کشور پیش خواهد رفت.
رئیس‌جمهور: آنچه که به مردم اطمینان می‌دهد مبارزه با بسترهای فسادزا است نه اعلام آن
یکشنبه 1401/09/20 ساعت 11:13
در همایش ملی ارتقای شفافیت؛
رئیس‌جمهور: آنچه که به مردم اطمینان می‌دهد مبارزه با بسترهای فسادزا است نه اعلام آن
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه باید به مردم اطمینان دهیم که با فساد برخورد می شود، اظهار کرد: آنچه به مردم اطمینان می‌دهد، اصلاح مفسد و بسترهای فسادزا و برخورد با مفسدان است.
رئیسی: اغتشاشات اخیر امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بود/ مسئولان فرهنگی باید در عملکرد خود بازنگری کنند
شنبه 1401/09/19 ساعت 14:39
رئیسی: اغتشاشات اخیر امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بود/ مسئولان فرهنگی باید در عملکرد خود بازنگری کنند
رئیس جمهور با بیان اینکه اغتشاشات اخیر دارای ساحت‌های امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بود، گفت: مسئولان فرهنگی باید عملکرد خود را بازنگاهی داشته باشند و کار جهادی انجام دهند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی