×
سیاسی
شناسه خبر : 120732
تاریخ انتشار :

سردار سرلشکر سلامی:

دشمن همه راه‌های نفوذ را امتحان کرده و ناکام مانده است

فرمانده کل سپاه گفت: دشمن همه راه‌ها را امتحان کرده اما به نتیجه نرسیده است، از محاصره اقتصادی گرفته تا تحمیل جنگ، انتشار پدیده تکفیر، عملیات روانی، تلاش برای منزوی کردن ایران در سیاست بین‌الملل و قطع دست ایران از بازیگری در بحران‌های منطقه‌ای؛ راه‌ها همه مسدود است و دشمن راهی به ایران ندارد.

نورنیوز - گروه سیاست: سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی روز پنجشنبه در آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در سالن همایش های پژوهشکده شهید محلاتی قم با بیان اینکه دشمن با بارش کلام دروغ و زور می‌خواهد ذهن ها را تخسیر کند، افزود: ما برای مقابله سخت با دشمن آماده هستیم اما عالم بودن و مبارزه با جهل کارزار اصلی است و در میدان نبرد اندیشه‌ها و نبرد میان جهل و آگاهی نیازمند عمل هستیم تا بتوانیم بر دشمن چیره شویم.

وی با اشاره به این که در دنیای امروز یا باید قوی و متقدر بود و مستقل و عزیز زندگی کرد یا باید تسلیم شد و در این میان راه وسطی وجود ندارد گفت: در جغرافیای سیاسی عالم برای ملت‌های ضعیف جایگاهی وجود ندارد، ملت‌هایی که ضعیف هستند به ناچار تسلیم می شوند و از دایره عزت خارج می شوند، تحت تاثیر اراده سیاسی قدرت های بزرگ‌تر قرار می‌گیرند و عقب می‌مانند و فقیر و ذلیل می‌شوند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه آنگونه که امام علی بن ابیطالب(ع) فرمودند «اگر دشمنی قادر باشد که در عمق سرزمین یک ملت یا قوم پا بگذارد به طور حتم آن قوم ذلیل می‌شود»، خاطرنشان کرد: شاید در تعابیر امروزی این پا گذاشتن در عمق سرزمین صرفا اشغال فیزیکی نیست بلکه اگر دشمنی موفق شود در اعمال، اذهان و قلوب پیاده شود و قلب‌ها و ذهن های یک ملت را در تسخیر و تصرف خود بگیرد این اقدام، آن ملت و قوم را ذلیل می کند.

سلامی، قوی بودن را انسداد مسیرهای سیطره دشمن برشمرد و افزود: قوی بودن یعنی یک جامعه بر اساس اراده خویش عمل و مناسبات بین‌الملل را بر اساس اراده خود تنظیم کند و الگوهای دوستی و دشمنی را خود بسازد و بر قاعده و سبیل خود عمل کند.

دشمن می‌خواهد قدرت را از قلب‌های ملت ایران بگیرد

وی خاطرنشان کرد: تلاش دشمن این است که قلب‌ها قدرت خود را از دست دهند، درحالی که ما صاحب قلب هستیم و اگر صاحب اندیشه، تفکر و تعقل نباشیم و نیاندیشیم، دیگران به جای ما می اندیشیند و تصمیم می گیرند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در عملیات روانی دشمن چند مساله وجود دارد، تصریح کرد: دشمن برای تسلط بر یک جامعه می گوید من باید میان ذهن و جسم یک جامعه جدایی ایجاد کنم به صورتی که تحرکات آن منفصل از ذهن، مغز و قلب آن‌ها باشد.

وی با اشاره به اینکه دشمن می خواهد روحیه یک جامعه را تغییر دهد، عنوان کرد: دشمن تلاش می‌کند تا اعتقادات افراد را تغییر دهد و روحیه ملت‌ها را بشکند و اعتماد را از ملت‌ها سلب کند و این موارد از اصول عملیات روانی است.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه برای قوی شدن باید قلب‌ها را به اندیشه و تعقل وادار کنیم، تصریح کرد: چشم ها باید حق‌بین شوند و گوش‌ها توانایی شنیدن کلام حق را داشته باشد، داستان عملیات دشمن در فضای مجازی بر اساس همین عناصر است که گوش‌ها آنچه که دشمن می خواهد را بشنوند و چشم‌ها آنچه که دشمن می خواهد را ببینند.

سلامی با اشاره به اینکه علم و ایمان دو بال جامعه برای رشد و تکامل است، گفت: دشمن برای ما از حیث قدرت اشباع شده است و دشمنان همه مسیرهای تسلط بر ما را آزمایش کرده‌اند، میدان جنگ نظامی را در یک بعد جهانی و فاصله زمانی طولانی آزمایش کرده‌اند.

وی ادامه داد: دشمنان امروز ما روزگاری سرزمین ایران را اشغال فیزیکی و واقعی کرده‌ بودند، امثال چرچیل‌ها امروز امتداد پیداد کرده‌اند و نام ها تغییر کرده اند و دشمنان می‌خواهند به همان تاریخ گذشته خود برگردند و بر ایران سیطره پیدا کنند، جنوب را انگلیس و شمال را دیگری می خواهد تسخیر کند.

وی افزود: آن ها می خواهند به نقطه ای برگردند که بدون اطلاع شاه ایران، کنفرانس تهران را برای تقسیم جهان برگزار کنند.

دشمن با فلسفه انقلاب اسلامی مشکل دارد

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: امروز جوانان ما نمی توانند در آینه تاریخ سیمای امروزی دشمن را ببینند و اگر ما به گذشته خود ناآگاه باشیم دشمن امروز را نمی‌شناسیم، این دشمن ادامه همان دشمن گذشته است.

وی با تاکید بر اینکه دشمن با فلسفه انقلاب اسلامی ما مشکل دارد، مطرح کرد: برخی از فرزندان ایران امروز نمی دانند که ما در بند، بردگی و اسارت بودیم و هویت ما غارت شده بود و اسلام از صحنه فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و حتی زندگی فردی انسان‌ها نیز کنار گذاشته شده بود، اسلامی که باید در قلب و متن جوامع احکام الهی را پیاده کند متاسفانه کنار گذاشته شده بود.

سلامی با اشاره به اینکه برخی نسبت به علل انقلاب اسلامی شک دارند، گفت: چراغ علم روشن کننده وضعیت تیره است و بصیرت هم به معنای برداشتن گام‌های نزدیک به درستی است؛ امروز باید بصیرت افزایی کنیم چراکه بدون باورهای قوی و اعتقاد مستحکم نمی توان ثبات قدم داشته باشیم و برای حفظ و پیشرفت انقلاب باید راه‌های نفوذ دشمن را مسدود کنیم.

توانایی عبور از تحریم‌ها به یک غرور ملی تبدیل شده است

وی ادامه داد: تحریمی که ایران در نقطه مرکزی آن قرار گرفت و هنوز در مرکز آن هم قرار دارد ، ویرانگرترین راهبردی است که جمعی از کشورها می توانند علیه یک ملت بکار گیرند که دشمن این راه را هم آزمود اما نتیجه نگرفت.

سلامی گفت: ما از زبان وزیر خارجه‌ای حرف می‌زنیم که با برخی از مقامات دشمن گفت و گو کرده است، به او گفته بودند که خشم ما از این است که ایران دارای رهبری است که چند موضوع مهم را در ایران به غرور ملی تبدیل کرده اند، ایران توانسته است تحریم را زمینه پیشرفت اقتصاد تبدیل کند و رهبر انقلاب توانسته اند این حقیقت را به یک افتخار ملی تبدیل کنند، توانایی ایران در عبور از تحریم یک غرور ملی است و ایران نیازهای خود را در درون رفع می کند و به بیگانگان برای ساختن کشور نیازی ندارد، همه نعمت ها در ایران به وفور وجود دارد و ایران چهره یک کشور محصور شده در تحریم جهانی را ندارد و این ها دشمن را عصبانی کرده است.

وی ادامه داد: درست است که بودن مشکلات چیزی نیست که بگوییم که فقط با تحریم به وجود آمده است اما همه کشورها با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند، در خیابان‌های لوس آنجلس و لندن شب‌خواب هایی را می‌بینیم که یک شب هم در تهران آن‌ها را نخواهیم دید.

فرمانده کل سپاه گفت: دشمن می گوید که ایران اعتبار قدرت ما را زیر سوال برده است و از این موضوع عصبانی است، آنها می گویند که ما نمی خواستیم که ایران در منطقه نافذ باشد، ایران باید در جغرافیای سیاسی کوچک تر از این باشد اما رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران را در منطقه به قدرتی نافذ تبدیل کرده اند.

وی ادامه داد: ایران امروز به صورت مستمر درحال تقویت قدرت پهپادی و موشکی و توان نظامی خود است که این برای دشمن قابل قبول نیست، از نگاه خود می گویم که این موضوع هم را هم رهبری به یک غرور ملی تبدیل کرده اند.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: دشمن می گوید که می خواستند در انرژی هسته‌ای ایران فاقد ظرفیت باشد اما ایران باز هم در این عرصه به یک غرور ملی رسیده است.

وی اضافه کرد: دشمن همه راه ها را امتحان کرده اما به نتیجه نرسیده است، از محاصره اقتصادی گرفته تا تحمیل جنگ، انتشار پدیده تکفیر، عملیات روانی، تلاش برای منزوی کردن ایران در سیاست بین‌الملل و قطع دست ایران از بازیگری در بحران های منطقه‌ای؛ راه‌ها همه مسدود است و دشمن راهی به ایران ندارد.

فضای مجازی تنها راه تهاجم دشمن به ایران است

وی تصریح کرد: تنها راه باقی مانده برای دشمن فضای مجازی و نفوذ به ذهن هاست و دشمن هنوز در این عرصه دارای قدرت است و ایمان و آگاهی جوانان ما را هدف گرفته است و نقش روحانیان و دغدغه‌مندان انقلاب در قلب این میدان تعیین می شود و همه افرادی که مشعل‌های علم را بلند کرده‌اند مسئول هستند که دل ها را مستحکم و جوانان را نسبت به همه حقایق و واقعیت‌ها آگاه کنند.

فرمانده کل سپاه گفت: مجموعه‌ها و مراکز علمی پژوهشی زیر مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه می‌توانند مشعل دار مهمی برای روشن کردن جوانان ما باشند و سپاه هم نمی تواند بدون سلاح آگاهی و علم در این میدان مبارزه کند.

وی خاطرنشان کرد: علوم تجربی ابزار می‌سازد و در همه دنیا هم قواعدش یکسان است اما علوم انسانی از اهمیت ویژه برخوردار است و باید در راستای اسلامی سازی آن حرکت کرد.

سلامی با تاکید بر اینکه صداقت و پرهیز از شایعه‌سازی همیشه مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: کار امروز دشمن تحریک به شرارت و کشتن است درحالی که ما امر داریم به اجتناب از این‌ها و این نشانه حقانیت ما است.

وی در پایان با بیان اینکه یک پاسدار باید نسبت به راهبرد دشمن به خوبی آگاه باشد، اظهار کرد: علوم اسلامی می توانند نجات بخش بشر باشند و آن وقت روش‌ها به اندازه هدف ها مهم هستند درحالی که در غرب از هر روشی برای رسیدن به هدف استفاده می شود.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت سکه و دلار و سایر ارزها امروز 9 اردیبهشت 1404
آلودگی پس از انفجار بندر شهید رجایی کنترل شد!
هشدار نارنجی گرد و خاک در خوزستان؛ مدارس 12 شهر مجازی شدند
رشد ملایم شاخص بورس در معاملات امروز سه شنبه 9 اردیبهشت 1404
فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو در اردیبهشت ماه+جزییات و لینک ثبت نام
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان باختگان ظرف 48 ساعت پرداخت می شود
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد/تسلیت وزیرامور خارجه لهستان
نحوه تفکیک یارانه فرزندان بالای 18 سال و زنان بی سرپرست/بدسرپرست اعلام شد
آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور+ جزئیات
انفجار مرگبار در سوله صنعتی میمه؛ یک کشته و دو مجروح
فروش ویژه خودروهای ایران خودرو از فردا+ جزئیات
برای 50 هزار منقاضی مسکن در شهر پرند زمین برای ساخت نیست!
نورنما | 5 تا از بهترین مکان های گردشگری اصفهان
قیمت خودرو امروز 9 اردیبهشت + جدول قیمت ها
جنگ بر سر توافق
چمران: اجرایی نشدن مصوبه حریم، به ضرر شهر و نفع زمین خواران است
مارک کارنی نخست وزیر جدید کانادا شد
دستگیری سارق زورگیر در قیطریه؛ قربانی دختر رزمی‌کار بود
حمله زنبورها به فوتبال هند!+ فیلم
نورنما | ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک باد
گروسی: هر توافقی با ایران، باید اجازه نظارت آژانس را بدهد
فردا درِ کنکور به روی این داوطلبان بسته می‌شود!
جدیدترین فیلم از لحظه انفجار بندر شهید رجایی
سیاست نامه | با آنتن ملی چه کردیم؟
رؤیای توسعه‌ی ایران با دخترانش تعبیر می‌شود
برنامه مسابقات امروز 9 اردیبهشت + پخش زنده
خانم بزرگ سریال «ستایش» از سال های دوری از تلویزیون می گوید
آکسیوس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود
توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی
احضار مسئولان ذیربط پس از انفجار بزرگ؛ پرونده بندر شهید رجایی وارد مرحله قضایی شد
نورنما | پلمپ تابوت پاپ فرانسیس
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 8 اردیبهشت 1404
تصاویر دیده نشده از داخل کابین هواپیمای آتش نشان سپاه از نحوه مهار آتش بندر شهید رجایی
نتایج پنجمین قرعه‌کشی ایران خودرو روی سایت قرار گرفت
سخنگوی وزارت امور خارجه:حملات آمریکا به یمن، جنایت جنگی است
اتوبوس دزدیده شده در کرمان؛ راننده‌ای غیرمنتظره پشت فرمان+فیلم
مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری نیمه متمرکز 1404 تا امشب به پایان می رسد
نورویدئو | پشت پرده حادثه بندر شهید رجایی؛آیا باید برای تداوم مذاکرات نگران بود؟
اعتراض پزشکیان به مترجم: چرا صحبت‌هایم را کامل ترجمه نکردی؟
پیش فروش سه خودرو محبوب سایپا از امروز 8 اردیبهشت 1404 + جدول قیمت
از صفحه تئاتر تا صفحه شعر/ بابک لطیفی شاعر خرم آبادی درگذشت
پادکست | پدر بودن فقط تامین کننده بودن نیست
آتش‌بازی معاندان در میان دود و درد؛ روایت یک جنگ ادراکی علیه ایران
هشدار رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران + فیلم
آماده باش اورژانس درپی هشدار نارنجی سازمان هواشناسی
جریمه تراکتور و استقلال از طرف کمیته انضباطی AFC
طوفان باز هم به سراغ تهرانی ها آمد
رونمایی سایپا از 4 خودرو جدید در نمایشگاه بین‌المللی تهران
موبایل؛ دوست روزانه یا قاتل خاموش چشم‌ها؟
ایده‌هایی ناب برای جان بخشیدن به دکوراسیون خانه‌های امروزی
X
آگهی تبلیغاتی