×
فرهنگی
شناسه خبر : 120731
تاریخ انتشار :

رییس قوه قضاییه:

بصیرت مردم بخش اعظم توطئه‌های دشمن را خنثی کرد

رئیس قوه قضاییه گفت: دشمن یک جنگ ترکیبی همه‌جانبه و اقدامات تبلیغاتی و روانی بسیار سنگینی را علیه کشور آغاز کرد که بصیرت مردم، بخش اعظم توطئه‌های آنها را خنثی نمود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز پنجشنبه در دیدار با قضات و کارکنان قضایی زنجان، افزود: دشمن بر مبنای محاسبات اشتباهی که از مردم ما داشت، یک جنگ ترکیبی همه‌جانبه و اقدامات تبلیغاتی و روانی بسیار سنگینی را بر کشور ما تحمیل کرد و تصور داشت می‌تواند یک شرایط ضد امنیتی را ایجاد کند و حتی پس از آشوب و اغتشاش با اعمال یکسری فشارهای بیشتر در برخی استان‌ها مسائلی را به وجود آورد اما به‌واسطه بصیرت مردم، بخش اعظم توطئه‌های دشمن خنثی شد.

رئیس عدلیه بیان داشت: کماکان دشمن در حال تلاش است تا با عملیات روانی و اجماع سازی در مجامع بین‌المللی، علیه مردم و کشور ما اقدامات ایذایی انجام دهد بنابراین باید همچنان هوشیار و فعال در میدان حضور داشته باشیم.

رئیس قوه قضاییه گفت: در کنار توجه و هوشیاری نسبت به توطئه‌های دشمن باید به رفع ضعف‌ها و نواقص مدیریتی خود نیز اهتمام داشته باشیم و ‌بدانیم که اگر ضعف‌ها روی هم انباشته شود و یک جایی سر باز کند، ممکن است علاجش سخت شود.

وی گفت: ما باید توجه کنیم که اگر به اعتماد مردم خدشه وارد شده، این امر از کجا نشأت گرفته و درصدد رفع این مشکل برآییم تا اعتماد مردم‌ را افزایش دهیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای تحت فشار قرار دادن و هجمه علیه نهادهای مؤثر نظام جمهوری اسلامی از جمله قوه قضاییه، سپاه و بسیج، اظهار داشت: امروز، هر نهاد و دستگاهی که در ساختار جمهوری اسلامی مؤثرتر و نافذتر است، بیشتر از سوی نظام سلطه مورد هجمه و تحریم قرار می‌گیرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه توصیه‌هایی را خطاب به مسئولان دستگاه قضایی استان زنجان برای صیانت از مجموعه و فرد فرد کارکنان و همچنین تکریم ارباب‌رجوع مطرح کرد.

رئیس عدلیه با اشاره به مقوله جابه‌جایی‌های مدیریتی در مناصب قضایی، گفت: سپردن امور و مسئولیت‌ها به افراد لایق و کاردان، یکی‌ از موضوعات بسیار مهم است و هیچ ایراد و عیبی وجود ندارد اگر فردی لایق‌تر و شایسته‌تر در منصبی است جایگزین شود و جابه‌جایی مدیریتی صورت بگیرد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه موضوع کاهش هفت درصدی ورودی پرونده‌ها به دادگستری و محاکم استان زنجان را موضوع بسیار حائز اهمیت و درخور تقدیر دانست و بر تلاش‌های مقامات قضایی در همکاری با دولت و مجلس برای رفع مسائل معیشتی کارکنان دستگاه قضایی تأکید کرد.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی نیارکی رئیس‌کل دادگستری استان زنجان طی سخنانی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد پلاک‌های اراضی استان زنجان رفع تداخل شده که این امر در کاهش آمار ورودی پرونده‌های این حوزه به مراجع قضایی استان بسیار مؤثر بوده است، گفت: در نتیجه اقداماتی که در سطح استان زنجان صورت گرفت میزان حفر چاه‌های غیرمجاز ۴۰ درصد کاهش یافت.

وی همچنین تصریح کرد: مسئولان دادگستری استان زنجان طی هشت ماه گذشته با بیش از ۱۲ هزار نفر ملاقات مردمی داشته‌اند.

همچنین در این نشست، نمایندگان کارکنان قضایی و اداری، سازمان‌های تابعه قضایی و شوراهای حل اختلاف به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصاویر منزل یکی از شهدای هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران
مشارکت ملی برای امنیت؛ ترددهای مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
یحیی سریع: پاسخ یمن با موشک‌های پیشرفته به تجاوزات رژیم صهیونیستی +فیلم
تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز
چین: خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک هستیم
اقدامات عملی عراق علیه تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی
برنامه مسابقات امروز یکشنبه 25 خرداد + پخش زنده
هشدار وزارت نفت درباره خطرات تنفسی در محدوده حادثه
ایجاد یک گودال عمیق در «بات یام» در «تل‌آویو» بر اثر اصابت موشک های ایرانی
واکنش رسمی رژیم صهیونیستی به حملات موشکی ایران
ترامپ: ایالات متحده هیچ دخالتی در حمله دیشب به ایران نداشت
هشدار اضطراری آمریکا به اتباع خود برای ترک ایران
تشکیل مرکز اضطراری شناسایی اجساد در جنوب تل‌آویو
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی
در حالی‌ که اسرائیل می‌سوزد، نتانیاهو به کدام سوراخ پناه برده است؟
تصویر آخرین لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
اذعان تل‌آویو به ناتوانی در برابر ایران +فیلم
پاسخ بقائى به مکرون: این حجم از ریاکارى حیزت‌آور است
رئیس شاباک استعفا داد
‌تصاویری از آتش‌سوزی انبار نفت شهران تهران درپی حمله رژیم صهیونیستی/مردم فاصله بگیرند
اطلاعیۀ روابط‌عمومی سپاه دربارۀ موج جدید عملیات وعده صادق 3
رسانه عبری زبان: شب سختی را پیش رو داریم
شهادت سردار خسرو حسنی جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه در جریان حمله تروریستی اسراییل
ترامپ: جنگ بین ایران و اسرائیل باید تمام شود
ناوشکن جاسوسی انگلیسی در دریای عمان متوقف شد
جزییات دورکاری کارمندان دولتی در استان تهران اعلام شد
انهدام 10 هواگرد اسرائیلی در یک ساعت گذشته
عراق به شورای امنیت شکایت می‌کند
آژانس انرژی اتمی: 4 ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدند
تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول دایر است
امتحانات 2 روز آیندۀ دانشگاه آزاد در تهران لغو شد
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
X
آگهی تبلیغاتی