×
سیاسی
شناسه خبر : 120624
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 11:36
قالیباف: یکی از سیاست‌های اصلی جوانی جمعیت است

قالیباف: یکی از سیاست‌های اصلی جوانی جمعیت است

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هم دولت که در حال تنظیم برنامه هفتم و بودجه 1402 است و هم ما در مجلس باید بدانیم که یکی از سیاست‌های اصلی ما حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمدباقر قالیباف» در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش مشترک کمیسیون های فرهنگی، اجتماعی و بهداشت و درمان در مورد نحوه عملکرد دستگاه‌های مسئول در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در صحن مجلس طی اظهاراتی گفت: با توجه به اینکه یک عقب ماندگی جدی در موضوع جوانی جمعیت و حمایت از خانواده داریم اما در یک سال گذشته دولت و مجلس تلاش کردند و قانون به تصویب رسیده و طی این یک سال گام‌های قابل توجه و خوبی به ویژه از سوی وزارت بهداشت برداشته شده است.

قالیباف با تأکید بر اینکه در زمینه جبران این عقب‌ماندگی نیازمند یک تلاش مضاعف هستیم، ادامه داد: دوستان ما در دولت به‌ویژه معاون پارلمانی دولت دقت کنند که بخشی آیین‌نامه‌ها و مقرراتی که باید تصویب شوند، پس از گذشت بیش از یک سال هنوز تصویب نشده و این عقب ماندگی حتماً دچار اشکال است. همچنین این قانون امسال یک ردیف بودجه (بند ب تبصره ۱۷) داشته است اما عملاً تا الان در زمینه تخصیص اعتبارات اتفاقی نیفتاده که این زیبنده نیست چراکه موضوع جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در اولویت بوده است.

رئیس مجلس با اشاره به جزئیات قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: است قانون دارای ۴ بخش ستادی، پژوهشی، آموزشی و تبلیغی، مسائل پزشکی و بهداشتی و سلامت و مسائل تشویقی و حمایتی است و اینها شاخص‌هایی هستند که در رسیدگی‌ها و نظارت‌های بعدی ما مورد نظر است.

قالیباف با بیان اینکه «الآن اقدامات خوبی در زمینه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده است اما چون در آغاز کار است، آثار آن هنوز به کف جامعه رسیده است»، عنوان کرد: با توجه به اینکه طبق قانون هر ۶ ماه یکبار گزارش‌های ستاد ملی باید به مجلس ارائه شود، ۶ ماه آینده باید اثر  اقدامات انجام شده را نیز داشته باشیم. با توجه به اینکه پایش نرخ جمعیت هر سال بر عهده وزارت کشور است، در ۶ ماهه بعدی حتماً یکی از وظایف وزارت کشور ارائه آثار اجرای این قانون در نرخ جمعیت است. از سوی دیگر با وجود اینکه موضوع جوانی جمعیت چون مربوط به همه جغرافیای کشور است - اما برخی استانداران محترم اصلاً موضوع جوانی جمعیت در دغدغه‌اشان وجود ندارد- وزیر کشور باید به این موضوع توجه کند.

او گفت: مثلاً در حوزه مسکن به ویژه حوزه دانشجویان متاهل انجام یکسری اقدامات زیرساختی هم منجر به حل مشکلات این دانشجویان می‌شود و هم موجب توجه به قانون جوانی جمعیت می شود. وزارت راه باید در این زمینه موضوع اقدامات زیر ساختی را در اولویت‌های خود قرار دهد.

رئیس مجلس همچنین تأکید کرد: از ستاد ملی جوانی جمعیت می‌خواهم که اساس فعالیت در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را بر مبنای هوشمند سازی قرار دهند، چراکه اگر این موضوع را با هوشمند سازی دنبال نکنیم حتماً در شفاف سازی مردمی سازی و کارآمد سازی موفق نخواهیم بود.

قالیباف با بیان اینکه «هم دولت که در حال تنظیم برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۲ است و هم ما در مجلس باید بدانیم که یکی از سیاست‌های اصلی ما حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است»، اظهار کرد: فکر می‌کنم در بودجه و برنامه مخاطب اصلی ما خانواده است. باید در همه موضوعات اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، معیشتی و اشتغال نگاه ما به موضوع خانواده باشد و این نگاه در حوزه کلان برنامه هفتم می‌تواند در ابعاد مختلف ما را موفق کند و امید مردم هم بر توجه مجلس و دولت به این موضوع است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
X
آگهی تبلیغاتی