×
سیاسی
شناسه خبر : 120624
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/22 ساعت 11:36

قالیباف: یکی از سیاست‌های اصلی جوانی جمعیت است

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هم دولت که در حال تنظیم برنامه هفتم و بودجه 1402 است و هم ما در مجلس باید بدانیم که یکی از سیاست‌های اصلی ما حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمدباقر قالیباف» در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش مشترک کمیسیون های فرهنگی، اجتماعی و بهداشت و درمان در مورد نحوه عملکرد دستگاه‌های مسئول در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در صحن مجلس طی اظهاراتی گفت: با توجه به اینکه یک عقب ماندگی جدی در موضوع جوانی جمعیت و حمایت از خانواده داریم اما در یک سال گذشته دولت و مجلس تلاش کردند و قانون به تصویب رسیده و طی این یک سال گام‌های قابل توجه و خوبی به ویژه از سوی وزارت بهداشت برداشته شده است.

قالیباف با تأکید بر اینکه در زمینه جبران این عقب‌ماندگی نیازمند یک تلاش مضاعف هستیم، ادامه داد: دوستان ما در دولت به‌ویژه معاون پارلمانی دولت دقت کنند که بخشی آیین‌نامه‌ها و مقرراتی که باید تصویب شوند، پس از گذشت بیش از یک سال هنوز تصویب نشده و این عقب ماندگی حتماً دچار اشکال است. همچنین این قانون امسال یک ردیف بودجه (بند ب تبصره ۱۷) داشته است اما عملاً تا الان در زمینه تخصیص اعتبارات اتفاقی نیفتاده که این زیبنده نیست چراکه موضوع جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در اولویت بوده است.

رئیس مجلس با اشاره به جزئیات قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: است قانون دارای ۴ بخش ستادی، پژوهشی، آموزشی و تبلیغی، مسائل پزشکی و بهداشتی و سلامت و مسائل تشویقی و حمایتی است و اینها شاخص‌هایی هستند که در رسیدگی‌ها و نظارت‌های بعدی ما مورد نظر است.

قالیباف با بیان اینکه «الآن اقدامات خوبی در زمینه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده است اما چون در آغاز کار است، آثار آن هنوز به کف جامعه رسیده است»، عنوان کرد: با توجه به اینکه طبق قانون هر ۶ ماه یکبار گزارش‌های ستاد ملی باید به مجلس ارائه شود، ۶ ماه آینده باید اثر  اقدامات انجام شده را نیز داشته باشیم. با توجه به اینکه پایش نرخ جمعیت هر سال بر عهده وزارت کشور است، در ۶ ماهه بعدی حتماً یکی از وظایف وزارت کشور ارائه آثار اجرای این قانون در نرخ جمعیت است. از سوی دیگر با وجود اینکه موضوع جوانی جمعیت چون مربوط به همه جغرافیای کشور است - اما برخی استانداران محترم اصلاً موضوع جوانی جمعیت در دغدغه‌اشان وجود ندارد- وزیر کشور باید به این موضوع توجه کند.

او گفت: مثلاً در حوزه مسکن به ویژه حوزه دانشجویان متاهل انجام یکسری اقدامات زیرساختی هم منجر به حل مشکلات این دانشجویان می‌شود و هم موجب توجه به قانون جوانی جمعیت می شود. وزارت راه باید در این زمینه موضوع اقدامات زیر ساختی را در اولویت‌های خود قرار دهد.

رئیس مجلس همچنین تأکید کرد: از ستاد ملی جوانی جمعیت می‌خواهم که اساس فعالیت در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را بر مبنای هوشمند سازی قرار دهند، چراکه اگر این موضوع را با هوشمند سازی دنبال نکنیم حتماً در شفاف سازی مردمی سازی و کارآمد سازی موفق نخواهیم بود.

قالیباف با بیان اینکه «هم دولت که در حال تنظیم برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۲ است و هم ما در مجلس باید بدانیم که یکی از سیاست‌های اصلی ما حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است»، اظهار کرد: فکر می‌کنم در بودجه و برنامه مخاطب اصلی ما خانواده است. باید در همه موضوعات اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، معیشتی و اشتغال نگاه ما به موضوع خانواده باشد و این نگاه در حوزه کلان برنامه هفتم می‌تواند در ابعاد مختلف ما را موفق کند و امید مردم هم بر توجه مجلس و دولت به این موضوع است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی