×
سیاسی
شناسه خبر : 120559
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/09/21 ساعت 10:54
«سیمرغ» آماده پرواز می‌شود

«سیمرغ» آماده پرواز می‌شود

مدیرعامل صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه هواپیمای سیمرغ در اردیبهشت‌ ماه با حضور وزیر دفاع رونمایی شد، اظهار کرد: سیمرغ امروز مراحل تاکسی را انجام داده و برای پرواز آماده می‌شود.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: امیر سرتیپ دوم «افشین خواجه‌فرد»، مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در حاشیه بازدید از غرفه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در چهارمین نمایشگاه ایران ساخت، با اشاره به اهمیت حضور وزارت دفاع در این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه بسترساز توسعه فناوری در کشور محسوب می شود و تجربه نیز ثابت کرده است که هر زمان کشور نسبت به توسعه فناوری اهتمام ورزیده در آن عرصه به موفقیت دست یافته‌ایم.

او با تأکید بر اینکه «توسعه فناوری در طول فرآیند تولید یک محصول معنا می‌یابد»، افزود: باید فناوری محصولاتی که فرصت تولید آنرا پیدا کرده ایم را توسعه دهیم و از این طریق نیز زمینه به ثمر رسیدن آن محصول را برای تولید کننده آماده نماییم.

او با اشاره به ضرورت همکاری و تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: امروز سازمان صنایع هوایی به طور فزاینده‌ای به شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته است و به این وابستگی نیز افتخار می‌کند؛ ما تلاش می‌کنیم تا شرکت‌های دانش‌بنیان را تحت حمایت خود قرار دهیم و امروز میانگین بدهی ما به این شرکت‌ها در پایین ترین سطح قرار دارد.

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه «تاب آوری و ماندگاری شرکت‌های دانش‌بنیان جزو اهداف سازمان صنایع هوایی است»، گفت: این سازمان سعی دارد به گونه‌ای عمل کند تا شرکت‌های دانش‌بنیان تعمیق یافته و فعالیت‌های خود را افزایش دهند و در میدان تدوام حضور داشته باشند.

او درباره ساخت هواپیمای مسافربری اظهار کرد: امروز سازمان صنایع هوایی به دنبال دستور ریاست محترم جمهوری جهت ساخت هواپیمای مسافربری، مسیر حرکت خود را در راستای توسعه این ناوگان قرار داده است و تلاش دارد تا سطح تاب آوری این ناوگان را افزایش دهد و همچنین در این رابطه محصولات مورد نیاز را با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخل کشور توسعه داده و البته به خارج از کشور نیز توجه داریم.

او عنوان کرد: در عرصه ساخت هواپیمای مسافربری سعی می کنیم حداقل تا ۳ سال آینده در این حوزه به توفیقات عملی مناسبی دست یابیم؛ البته در ساخت و توسعه هواپیمای مسافربری راهبرد درون‌زا و برون‌نگر را دنبال می‌کنیم و انتظار است هم افزایی خوبی در سطح ملی ایجاد گردد که بحمدالله نشانه‌های خوبی به‌ویژه در همراهی و همکاری سازمان هواپیمایی کشوری شاهد هستیم.

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی در خصوص روند آماده سازی هواپیمای سیمرغ گفت: هواپیمای سیمرغ را که اردیبهشت ماه با حضور وزیر دفاع رونمایی کردیم، امروز مراحل تاکسی را انجام داده و برای پرواز آماده می‌شود.


وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
نظرات

آخرین اخبار
ساعت قطعی برق اردبیل امروز دوشنبه 2 شهریور ماه
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز دوشنبه 2 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول
قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
قطعی برق تهران امروز دوشنبه 2 شهریور + لینک
ردپای حافظه خاموش در بازیابی خاطرات
بازفرآوری پسماندهای هسته‌ای
درخششی 100 میلیارد برابر خورشید؛ ستاره یا سیاه‌چاله؟
سرکوب احساسات، کرختی عاطفی به همراه دارد
پیشنهاد بغداد برای شورای امنیتی مشترک ایران، عراق و عربستان
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
وزیر خارجه پاکستان وارد لندن شد
هشدار نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس درباره تخلف شناورها
عراقچی: ایران از لبنان در دفاع از تمامیت ارضی حمایت می‌کند
مخالفت هیأت دولت با طرح مقابله با نفوذ بیگانگان؛ ایرادات جدی دارد
پاسخ دستیار قالیباف به ادعای رئیس مجلس عراق درباره خلیج فارس
مشارکت یا حمایت از جنگ اقتصادی علیه ایران اقدام جنگی تلقی می‌شود
قطعی برق تهران فردا دوشنبه 2 شهریور + لینک
میدری: طرح افزایش مبلغ کالابرگ برای برخی مشمولان آماده شد
زابل زیر غبار؛ سرعت باد به 101 کیلومتر بر ساعت رسید
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
گزارش خلاصه بازی استقلال و سپاهان امروز یکشنبه در رقابت های لیگ برتر
روزبه چشمی در جمع بزرگان استقلال؛ 200 بازی با پیراهن آبی
ایران با 4 مدال جهانی، چهارم کشتی آزاد جوانان جهان شد
واهمه صهیونیست‌ها از بادبادک‌های کودکان فلسطینی!
تلاش برای خاتمه جنگ علیه ایران
دیدار امنیتی مصر و تشکیلات خودگردان درباره آینده فلسطین
خسروپناه: دانشگاه باید اتاق فکر نظام برای حل مسائل ملی شود
شمس آذر قزوین 0- 2 آلومینیوم اراک/ پیروزی قاطع اراکی‌ها در قزوین
استقلال 2 – 0 سپاهان؛ سپاهان هم حریف استقلال نشد
حملات اسرائیل به غزه؛ چندین فلسطینی زخمی شدند
طلای ثانیه آخری آریا یوشیدا؛ کشتی‌گیر ایرانی‌ژاپنی قهرمان جهان شد
استقلال خوزستان 1-1 نساجی مازندران/اولین امتیاز فصل برای هر دو تیم
ایران، پرونده رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را با طلا بست
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه 2 شهریور + جدول
رایزنی واشنگتن و مسقط درباره تحولات منطقه
ژنرال آمریکایی: 15 پایگاه در خلیج فارس را از دست دادیم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 2 شهریور / طلای 18 عیار در آستانه 22.5 میلیون تومانی
آتلانتیک: از این پس، ایران قدرت برتر غرب آسیاست
هواپیمای شناسایی ترکیه در شمال عراق سقوط کرد
گزارش واشنگتن‌پست از افزایش مشکلات سلامتی ترامپ 80 ساله
رایزنی پشت‌پرده دمشق و تل‌آویو در اردن
تصمیم جدید شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران
جزئیات تغییر مدت اعتبار گذرنامه‌ها
پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولت شروع شود
اولین مدال طلای کشتی آزاد جوانان ایران به دست آمد
افشاگری فاکس‌نیوز از مشکل «بالادستی» آمریکا
سردار ابن الرضا:جنگ اخیر مسیر صنعت دفاعی را تغییر داد
سخنگوی سپاه: جنگ اقتصادی، فریب ادراکی دشمن است
بومرنگ ایران، به سوی خود آمریکا بازمی‌گردد