×
اقتصادی
شناسه خبر : 120472
تاریخ انتشار : شنبه 1401/09/19 ساعت 12:59
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است

مدیرعامل گروه سایپا:

نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن و هیئت همراه ضمن بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا در نشستی با مدیرعامل و مدیران ارشد این گروه خودروساز به بررسی ایجاد شرایط بهتر در تعامل و همکاری دو طرف و رفع موارد مربوط به تفاهم نامه فی مابین با هدف اجرای بهتر آن پرداخت.

نورنیوز - گروه اقتصاد: مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در این نشست با بیان شرایط وضعیت تولید و فروش محصولات گفت: شرایط تولید و فروش گروه سایپا به نسبت گذشته روند روبه رشدی داشته است و با وجود حذف ۳ خودرو پرتیراژ، در سال جاری تاکنون ۳۶۰ هزار خودرو تحویل مشتریان شده و ۴۰ هزار خودرو در فرآیند تحویل است.

«محمدعلی تیموری» گفت: در سال گذشته ۳۹۲ هزار خودرو در گروه سایپا تولید شده و خوشبختانه با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری تا ۱۶ آذرماه تمام تولید سال گذشته محقق شده است و امیدواریم در زمان باقی مانده تا پایان سال بتوانیم تعداد ۱۲۰ هزار خودرو دیگر تولید و تحویل مشتری دهیم.

او افزود: در حوزه صادرات خودرو، از ۶ شرکت انتخاب شده برای واردات خودرو از سوی وزارت صمت، ۳ شرکت متعلق به گروه سایپا است که با سیاست گذاری های وزارت صمت و گروه سایپا انتخاب ۳ خودرو به روز و مدرن با قیمت زیر ۱۰ هزار دلار در دستور کار قرار دارد. همچنین ۲ خودرو زیر ۲۰ هزار دلار جهت واردات در نظر گرفته شده که مراحل واردات این ۵ مدل خودرو جهت عرضه به بورس کالا در جریان است.

تیموری خاطر نشان کرد: گروه سایپا مجوز ۳۶ هزار خودرو وارداتی را در سال جاری دریافت کرده است که با توجه به عدم قیمت گذاری دستوری و عرضه محصول در بورس کالا، روند سود سازی گروه سایپا بهبود خواهد یافت.

او با بیان اینکه تولیدات صادراتی برای گروه سایپا از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: اقدامات مناسبی در این حوزه صورت گرفته است، به نحوی که در سال جاری تا کنون ۱۱ هزار دستگاه کوییک برای صادرات به ونزوئلا نهایی شده و همچنین علی‌‌‌رغم توقف تولید پراید در داخل کشور، ۵ هزار خودرو پراید به سفارش عراق در حال تولید است که باید در مدت چند ماه آینده تحویل شود.

مدیرعامل گروه سایپا گفت: خوشبختانه شرکت‌های قطعه ساز گروه سایپا شرایط مناسبی به لحاظ تولید دارند و تعداد زیادی از این شرکت ها رکورد تولید ۵ سال گذشته خود را شکسته‌اند که با سرمایه گذاری، بازسازی و توسعه ماشین آلات و تجهیزات، روند روبه رشد تولید در این شرکت‌های را می‌توان انتظار داشت.

او افزود: در چند سال اخیر در گروه خودروسازی سایپا بازسازی و نوسازی ماشین آلات صورت نگرفته است که در این راستا با حمایت‌های مالی بانک صنعت و معدن، بازسازی و نوسازی خطوط تولید گروه سایپا در جریان است و با سرمایه گذاری مناسب در بخش تولید می‌توان شاهد بهبود روند کیفیت محصولات بود.

او از دریافت مجوزهای لازم از وزارت صمت جهت سرمایه‌گذاری و نوسازی در شرکت مگاموتور خبر داد و افزود: قوای محرکه قلب تپنده خودرو است و با نوسازی این بخش به‌زودی شاهد تحول و تولید قوای محرکه در گروه خودروسازی سایپا خواهیم بود.

در این مراسم «علی خورسندیان»، مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در سال های گذشته بانک صنعت و معدن تعاملات خوبی با گروه سایپا داشته است و این گروه خودروساز یکی از بهترین مشتریان بانک صنعت و معدن بوده است.

او افزود: بر این اساس تفاهم‌نامه‌ای با شرکت سایپا امضاء شد که بخشی از این تفاهم نامه عملیاتی شده و در قالب تسهیلات به شرکت سایپا و شرکت‌های زیر مجموعه آن در جریان است.

خورسندیان تأکیدکرد: بخشی از این تسهیلات شامل اوراق گام است که تأکید داریم به‌زودی انجام شود و در نشستی که امروز با مدیرعامل گروه سایپا انجام شد مسائل مربوط به این تفاهم‌نامه مورد بررسی قرار گرفت و امیدوارم این همکاری روزافزون کماکان با گروه سایپا ادامه داشته باشد. او ادامه داد: در شرایط سخت اقتصادی کشور، تلاش مدیران ارشد گروه سایپا جهت بهبود وضعیت موجود بسیار ارزنده است به نحوی که چرخ تولید به خوبی درحال حرکت است و و در بازدید از خطوط تولید این مسئله کاملاً مشهود بود.

خورسندیان گفت: با توجه به سابقه همکاری گروه سایپا و بانک صنعت و معدن، این بانک در راستای رسالت خود که کمک به بخش صنعت است تلاش خواهد کرد تا بیش از پیش به مجموعه های خوشنام و توانمندی مانند گروه سایپا در مسیر تولید کمک کند.


سایپانیوز
نظرات

آخرین اخبار
گیشه سینما با اکران سه فیلم جدید جان گرفت
قیمت دلار امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + قیمت انواع ارز در بازار آزاد
چین و پاکستان خواستار ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن شدند
کشف اسرار سرطان با کمک یک مارمولک!
پایگاه‌های واشنگتن در 4کشور منطقه زیر آتش؛8شهید و 20زخمی در تجاوز امریکا
کنست اسرائیل رسماً منحل شد
هلال‌احمر چابهار در آماده‌باش کامل امدادی قرار گرفت
گشایش نشست مرزبانی سازمان شانگهای در اسلام‌آباد با حضور فرمانده مرزبانی فراجا + فیلم
شمار قربانیان زلزله‌های ونزوئلا به 4930 نفر رسید
تردد در محورهای شمالی روان است
بزرگ‌ترین افت 6 هفته اخیر؛ طلا به زیر 4000 دلار سقوط کرد
خسارت18 میلیارد دلاری ناترازی انرژی به صنعت فولاد
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار گرفت
کاظمی: مشارکت خیران توسعه زیرساخت‌های آموزشی را شتاب داد
نفت برنت به مرز 85 دلار رسید
تأمین اجتماعی برای کاهش ناترازی مالی وارد فاز اصلاحات شد
ساکنان کدام استان ها بیشتر به تب مالت مبتلا می شوند؟
عدم پخش زنده سخنرانی ترامپ درباره امنیت انتخابات
ایران به فناوری توربین بادی بدون پره رسید
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ 5هزار کشته و 17هزار زخمی
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 26 تیر 1405 +جدول پخش
هشدار هواشناسی: به پاییز پربارش دل نبندید
برگزاری دومین آزمون استخدامی معلولان+جزئیات
برنامه عجیب فیفا برای فینال جام جهانی؛ ورود پولی به کنفرانس خبری
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 26 تیر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه26 تیر+ وضعیت استان ها
افشاگری مالک تیخوانا درباره اردوی تیم ملی ایران در مکزیک
داور فینال جام جهانی 2026 مشخص شد؛چرا فغانی انتخاب نشد؟
ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره کنترل ایران بر تنگه هرمز
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین