×
فرهنگی
شناسه خبر : 120471
تاریخ انتشار : شنبه 1401/09/19 ساعت 12:37
جبلی: رقم ده هزار میلیارد تومان برای تبلیغات سیما خنده‌دار است

جبلی: رقم ده هزار میلیارد تومان برای تبلیغات سیما خنده‌دار است

رئیس سازمان صداوسیما گفت: رقم خنده‌دار ده هزار میلیارد تومان، برای تبلیغات تلویزیونی از بودجه یک ساله صداوسیما هم بیشتر است و قاعدتاً باورپذیر نیست.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: پیمان جبلی شب گذشته پس از پایان مراسم اختتامیه ششمین جشنواره مستند تلویزیونی در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش‌های طرح شده پاسخ گفت.

او در پاسخ به سوالی درباره اسامی سریال های نوروزی اظهار کرد: بیش از ۲۳ مجموعه تلویزیونی در حال تولید است که نگارش فیلمنامه عمده اینها نهایی شده است. برای نوروز و ماه رمضان برنامه‌ریزی دقیقی دارد صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان صداوسیما درباره تکلیف مینی سریال عاشورا ساخته هادی حجازی‌فر با موضوع شهید باکری گفت: مینی سریال الف ویژه عاشورا کارهای نهایی اش انجام شده است. فقط دنبال جدول پخش مناسب هستیم. بنا بود این مینی سریال در محرم و صفر در جدول قرار بگیرد. ولی برخی آماده‌سازی‌ها انجام نشده بود.

جبلی در پاسخ به این سوال که چرا گزارشگری به قطر اعزام نشد توضیح داد: ما بیشترین و موثرترین و متنوع‌ترین تیم رسانه‌ای را به قطر اعزام کردیم که در تاریخ جام‌های جهانی بی‌سابقه بوده است. آن چه نیاز بوده برای نشان دادن جام جهانی چه در قالب نمایش کیفیت 4K، خرید حق پخش این برنامه‌ها، کمک به سکوهای اینترنتی و برنامه‌سازی متنوع در حاشیه جام جهانی قطر انجام داده‌ایم.

او درباره این نکته که گفته شده اگر گزارشگر بازی را در ورزشگاه گزارش می‌کرد، جذاب‌تر بود توضیح داد: این یک نظر قابل احترام است. ولی تصمیم ما این بود. با این تنوعی که در تولید و ارائه برنامه‌های جام جهانی داشتیم فکر می‌کنم رضایت قابل قبولی بین مردم ایجاد شده است.

رئیس صداوسیما درباره خبر درآمد ده هزار میلیارد تومانی صداوسیما از تبلیغات تلویزونی تأکید کرد: اطلاعیه روابط عمومی در این رابطه منتشر شد. شما می‌توانید به سایت آگهی بازرگانی اداره کل بازرگانی صداوسیما مراجع کنید. رقمی که روی سایت می‌بینید یک رقم خام است. ما قراردادهای طولانی مدت یک ساله داریم و به دلیل حمایت از صنعت، تخفیفات ویژه می‌دهیم. هیچ گاه آن ارقام جداول محقق نمی‌شود. رقم خنده‌دار ده هزار میلیارد تومان از بودجه یک ساله صداوسیما هم بیشتر و قاعدتاً باورپذیر نیست. درخواست ما از همکاران رسانه‌ها این است که اگر صلاح می‌دانند در تماس با بخش‌های سازمان صداوسیما اطلاعات دقیق بگیرند.

جبلی افزود: پخش با کیفیت برنامه‌های جام جهانی حق مسلم مردم عزیز ماست. در هیچ کشور دنیا مردم با کیفیت بالا به صورت رایگان نمی‌توانند مشاهده کنند. حتی در کشور قطر کسی نمی‌توانست بازی‌ها را رایگان مشاهده کند. در کشورهای مختلف یا با پرداخت به شبکه‌های کابلی یا شرکت‌های پخش کننده می‌توانند بازی‌ها را تماشا کنند. ما وظیفه خودمان می‌دانستیم که بازی‌ها را رایگان پخش کنیم. اگرچه بار مالی سنگینی را برای صداوسیما داشت، اما ترجیح دادیم که بازی‌ها را خریداری کنیم.

جبلی در پاسخ به سوالی درباره ساختار جدید شبکه مستند توضیح داد: شبکه مستند یک پایگاه و جایگاه جدید برای مستند است. اما گونه مستندسازی چیزی است که هیچ یک از شبکه ها نمی‌توانند از آن صرف نظر کنند. ما برای سامان دادن به تولید مستند و مدیریت پخش آن در شبکه‌های مختلف باید یک ساختار چابک متمرکز داشته باشیم.

رئیس صداوسیما در پاسخ به این سوال که چرا شبکه‌های معاند ماهواره‌ای نتوانستند بازی‌های فوتبال را پخش کنند توضیح داد: ما حق پخش را برای جمهوری اسلامی خریداری کرده بودیم. شرکت بین اسپرت که نماینده فیفا در منطقه خاورمیانه است، به‌دلیل این که صداوسیمای جمهوری اسلامی تنها رسانه‌ای بود که حق پخش به زبان فارسی را داشت، نامه‌نگاری کرد و تهدید به برخورد حقوقی با شبکه‌های معاند کرد. آنها می‌خواستند بازی را بدون مجوز پخش کنند. ما از حق طبیعی خودمان استفاده کردیم.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
روایت مخبر از روز حادثه بالگرد رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
بررسی حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
نبی: لژیونرها تا پایان هفته به اردوی تیم ملی در ترکیه می‌پیوندند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم