×
سیاسی
شناسه خبر : 120364
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/09/17 ساعت 12:31
جناب مولوی! صحت‌سنجی این تهمت بزرگ برای شما آسان است

نورنیوز بررسی کرد؛

جناب مولوی! صحت‌سنجی این تهمت بزرگ برای شما آسان است

ایراد تهمت تعرض به زندانیان زن از سوی شخصیتی که در جایگاه امامت جمعه گروهی از مسلمانان قرار دارد، منطقا نزد افکار عمومی حکم به صحت و قطعیت خبر می‌کند، لذا اگر صحت و سقم آن بررسی نشده باشد جبران آن تقریبا امکان‌پذیر نیست.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جمعه مسجد مکی زاهدان روز سه‌شنبه در حساب توئیتری خود نوشت: «اخباری مبنی بر تعرض جنسی به زندانیان زن به قصد تحقیر، سرکوب و اعتراف اجباری در رسانه‌ها بازتاب یافته و روایت برخی از زندانیان مؤید این امر است. در صورت اثبات، قطعا بزرگ‌ترین مفسدان فی‌الأرض مرتکبین همین جنایات هستند. لازم است قوه قضائیه این افراد را محاکمه و به اشد مجازات برساند.»

مولوی+عبدالحمید
 

در پی این ادعا، سازمان زندان‌ها طی اطلاعیه‌ای درباره چگونگی نگهداری زندانیان زن اعلام کرد: علاوه بر اینکه مراقبت از زندانیان زن حاضر در زندان‌های کل کشور توسط کارکنان خانم صورت می‌گیرد، نحوه نگهداری این افراد نیز به صورت شبانه‌روزی مورد نظارت قرار دارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده؛ محل نگهداری زنان زندانی در زندان‌های کشور از وضعیت مناسب برخوردار بوده و همواره رعایت کرامت همه‌جانبه زنان زندانی و حقوق شهروندی آنان در ابعاد مختلف مورد توجه مسئولین سازمان زندان‌های کشور می‌باشد.

این دست موضع‌گیری‌ها از سوی مولوی عبدالحمید مسبوق به سابقه بوده و متاسفانه ایشان معمولا بدون اینکه سند و مدرکی درباره ادعاهای خود ارائه کند، موضوعی را در سطح عمومی مطرح کرده و بعدا در صورت اثبات خلاف بودن آن، هیچ‌گونه مسئولیتی را در قبال اظهارات خود نمی‌پذیرد!

در خصوص ادعای غیر واقعی تعرض به زندانیان زن نیز ایشان بدون «هیچ» مدرکی مدعی این موضوع شده و حتی عنوان می‌کند که روایت برخی از زندانیان موید این امر است!

در این باره تذکر چند نکته به ایشان ضروری است:

اول اینکه؛ به مصداق آیه شریفه ششم از سوره مبارکه حجرات که می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ»، از ضروریات گفتار یک مسلمان، این است که پیش از صحت‌سنجی یک موضوع آن را عمومی نکند.

دوم اینکه؛ ایراد چنین تهمت بزرگی به حکومت اسلامی آن هم از سوی شخصیتی که در جایگاه امامت جمعه گروهی از مسلمانان قرار دارد، منطقا نزد افکار عمومی حکم به صحت و قطعیت خبر می‌کند، لذا اگر صحت و سقم آن بررسی نشده باشد جبران آن تقریبا امکان‌پذیر نیست، پس ضروری است قبل از طرح، صحت آن که برای ایشان کار سختی هم نیست، انجام شود.

سوم اینکه؛ اگر نیت خیر در طرح چنین موضوعاتی وجود داشته باشد، بهتر بود ایشان ابتدا مسئله را از مسیرهای دیگری پیگیری کرده و در صورت به نتیجه نرسیدن، آن را حَسَب وظیفه انسانی و شرعی اعلان عمومی می‌کرد.

چهارم اینکه؛ به نظر می‌رسد که جناب مولوی به دلیل مشاوره‌های غلط، عملا در مسیری گام بر می‌دارد که حاصل آن بیش از آنکه تأثیرگذاری در اصلاح برخی امور داشته باشد، صرفا موجب تشویش افکار عمومی می‌شود.

شاخص دلسوزی، مردم‌داری و ایران‌دوستی در شرایط کنونی کمک به ایجاد آرامش و تلاش برای حل مشکلاتی است که رفع آن تنها با انسجام و وفاق ملی و نه اظهارات و اقدامات تفرقه‌آمیز محقق خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ذخیره 250میلیون لیتر مازوت کم‌گوگرد برای شرایط اضطرار آلودگی هوا
«ببر ونداد» در سافاری الیمالات تلف شد+علت
واقعیت مجازی داروی ضد تهوع فضانوردان شد
ساخت لیزرهای پالس کوتاه پرقدرت و پر بازده
چه رازی پشت حفره‌های کوهستانی آند نهفته است؟
آیا رزماری واقعاً جای زخم را از بین می‌بَرَد؟
مشکل ویزا تیم ملی فوتبال حل شد
جزییات پس گرفتن لنج سرقتی از دزدان دریایی توسط نیروهای دریابانی میناب
بالیکسیر ترکیه باز هم لرزید
در بازدید عراقچی از دستاوردهای هسته‌ای چه گذشت؟+فیلم
جدول مدالی مسابقات بازی های کشورهای اسلامی تا پایان روز سوم
اعلام وضعیت آماده‌باش در دهلی‌نو
پسر قذافی با قرار وثیقه آزاد شد
انتخابات عراق مرز پرویزخان را تعطیل کرد
نورنما | ماده سبکتر از هوا
نخستین طلای وزنه‌برداری ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
لفاظی‌های نتانیاهو درباره توافق‌های آتش بس‌ در لبنان و غزه
تیم تنیس روی میز ایران نقره گرفت
تقریظ رهبر معظم انقلاب بر رنج‌های «خانوم ماه»
عکس های منتخب جهان، 10 نوامبر 2025
وزیر نفت: شایعات بنزینی را تکذیب نمی‌کنم؛ همۀ پیشنهادها در دست بررسی است
درج نرخ‌ها و عوارض در بودجه سنواتی فسادزاست
لاپید خطاب به نتانیاهو: دولت تو فاسد است، باید کنار بروی
استعفای قاضی فدرال کهنه‌کار به دلیل قانون‌گریزی ترامپ
نورنما | مرد جیوه‌ای
سفر محرمانه رئیس FBI به پکن درباره «فنتانیل»
ترامپ کارکنان خطوط هوایی آمریکا را تهدید کرد
زمان فروش فوق‌العاده 2 محصول سایپا اعلام شد
جولانی وارد کاخ سفید شد
پوتین به هند سفر می‌کند
بیش از 1500 پرواز در فرودگاه‌های آمریکا لغو شد
چین به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان اعتراض کرد
توقیف خودروی راننده 9 ساله از سوی پلیس اردبیل
سیاست‌های غیرقیمتی جایگزین گران‌سازی با شوک قیمتی بنزین شود
عون: اسرائیل باید از نقاط اشغال شده عقب نشینی کند
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
ترامپ غرامت یک میلیارد دلاری از بی‌بی‌سی می‌خواهد
2 حمله جدید آمریکا در اقیانوس آرام
ابلاغ قانون ‌موافقتنامه همکاری در زمینه حمل‌ونقل ریلی بین ایران و ترکیه
بیانیه جنبش حماس درباره نقض توافق آتش‌بس از سوی رژیم اشغالگر
کرملین خبر اختلاف لاوروف با پوتین را تکذیب کرد
ترامپ ملزم به پرداخت چهار میلیارد دلار برای کمک غذایی شد
عارف:تهیه سند ملی نظام نوآوری در اولویت قرار گیرد
تداوم آلودگی هوای تهران/ احتمال بارش در ارتفاعات
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
800 نفر نخل فین در آتش سوخت
تیم ملی والیبال فینالیست شد
«ظفر»، «پایا» و «کوثر» برای پرتاب به صف شدند
حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق
کوئیک پارس خودرو گران شد
X
آگهی تبلیغاتی