×
فرهنگی
شناسه خبر : 120243
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 11:02
دستگیری عوامل اصلی ناامن‌سازی جاده‌ها در جنوب کشور/ استفاده متهمان از سلاح گرم برای تهدید رانندگان

دستگیری عوامل اصلی ناامن‌سازی جاده‌ها در جنوب کشور/ استفاده متهمان از سلاح گرم برای تهدید رانندگان

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از دستگیری افرادی خبر داد که قصد داشتند با تهدید و شلیک به کامیون‌ها، رانندگان جنوب کشور را مجبور به اعتصاب کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: «مجتبی قهرمانی»، رئیس‌کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: در پی دستور ریاست قوه قضائیه مبنی بر شناسایی و مجازات تهدیدکنندگان مردم، کسبه و کامیونداران، سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات استان هرمزگان با همکاری اداره اطلاعات فارس پس از هماهنگی با مقام قضایی موفق شدند دو نفر از عوامل اصلی تهدید کامیونداران را که قصد ناامن‌سازی جاده‌های مواصلاتی استان‌های جنوبی کشور داشتند، شناسایی و دستگیر کنند.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان افزود: متهمین از طریق توزیع صدها شبنامه و فراخوان تهدیدآمیز از سوی شبکه‌های تروریستی معاند مأموریت داشتند با تهدید و ایجاد رعب و وحشت برای اجبار کامیونداران به اعتصاب و ناامن‌سازی جاده‌های مواصلاتی استان‌های هرمزگان، فارس، کرمان و بوشهر اقدام کنند که خوشبختانه با هوشیاری و اقدام به‌موقع سربازان گمنام امام زمان(عج) در تحقق نیات مجرمانه خود ناکام ماندند.

او با بیان اینکه نامبردگان برای اجرای مأموریت و خرابکاری از مرودشت فارس تا بندرعباس برنامه داشتند، تصریح کرد: نکته قابل تأمل این است که هیچ کدام از متهمین دستگیرشده، راننده نیستند.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: این افراد قصد آسیب رساندن به کامیون‌های متردد در جاده‌ها با استفاده از سلاح گرم را نیز داشته‌اند که قبل از هرگونه اقدام، شناسایی و دستگیر شدند.

قهرمانی با ابراز اینکه عناصر دستگیرشده از مرتبطین با شبکه‌های تلویزیونی معاند خارج از کشور و جزو اراذل و اوباش دارای سوابق متعدد کیفری از جمله ضرب‌وجرح عمدی می‌باشند، اظهار کرد: علاوه بر جرائم علیه امنیت داخلی و احتمال ارتباط با سرویس‌های جاسوسی به‌استناد ماده ۶۵۴ قانون مجازات اسلامی مجازات متهمان اگر شرایط محاربه را نداشته باشند، حبس از سه تا پانزده سال خواهد بود.

او همچنین از دستگیری ۸ نفر دیگر توسط نیروی انتظامی به‌اتهام ایجاد مزاحمت برای کامیونداران و سنگ‌پرانی به خودروهای عبوری نیز خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمن حاضر با اشراف اطلاعاتی و گشت‌زنی مأموران نیروی انتظامی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و بسیج به‌صورت مشترک، امنیت بسیار خوبی در محور‌های مواصلاتی استان هرمزگان به‌عنوان شاهراه اقتصاد کشور، برقرار است و کامیون‌داران و رانندگان بدون هیچ‌گونه مشکلی به حمل‌ونقل کالا و تجهیزات مبادرت می‌کنند.

قهرمانی با بیان اینکه در سال‌های اخیر دستگاه قضایی استان هرمزگان اقدامات مؤثری در قالب حقوق عامه و جهت احقاق حقوق رانندگان انجام داده است، یادآور شد: توزیع عادلانه بار، حذف دریافتی‌های اضافی، جلوگیری از معطلی و صف‌های طولانی کامیون‌ها، افزایش ساعت کاری بنادر گمرکات و واحد ایکس‌ری، مبارزه با فساد حوزه حمل‌ونقل و موارد متعدد دیگر از مصادیق این اقدامات است که با قدردانی و رضایتمندی بیش از ۵۰۰ هزار راننده زحمتکش مواجه شده است.

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با هشدار به مخلّین نظم و امنیت عمومی تأکید کرد: افرادی که سودای چنین جرایم شیطانی را در سر می‌پرورانند، بدانند که دستگاه قضایی برای حفظ امنیت مردم با کسی تعارف ندارد و مجازات این‌گونه افراد قاطع و بدون اغماض خواهد بود.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم