×
فرهنگی
شناسه خبر : 120243
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/15 ساعت 11:02
دستگیری عوامل اصلی ناامن‌سازی جاده‌ها در جنوب کشور/ استفاده متهمان از سلاح گرم برای تهدید رانندگان

دستگیری عوامل اصلی ناامن‌سازی جاده‌ها در جنوب کشور/ استفاده متهمان از سلاح گرم برای تهدید رانندگان

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از دستگیری افرادی خبر داد که قصد داشتند با تهدید و شلیک به کامیون‌ها، رانندگان جنوب کشور را مجبور به اعتصاب کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: «مجتبی قهرمانی»، رئیس‌کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: در پی دستور ریاست قوه قضائیه مبنی بر شناسایی و مجازات تهدیدکنندگان مردم، کسبه و کامیونداران، سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات استان هرمزگان با همکاری اداره اطلاعات فارس پس از هماهنگی با مقام قضایی موفق شدند دو نفر از عوامل اصلی تهدید کامیونداران را که قصد ناامن‌سازی جاده‌های مواصلاتی استان‌های جنوبی کشور داشتند، شناسایی و دستگیر کنند.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان افزود: متهمین از طریق توزیع صدها شبنامه و فراخوان تهدیدآمیز از سوی شبکه‌های تروریستی معاند مأموریت داشتند با تهدید و ایجاد رعب و وحشت برای اجبار کامیونداران به اعتصاب و ناامن‌سازی جاده‌های مواصلاتی استان‌های هرمزگان، فارس، کرمان و بوشهر اقدام کنند که خوشبختانه با هوشیاری و اقدام به‌موقع سربازان گمنام امام زمان(عج) در تحقق نیات مجرمانه خود ناکام ماندند.

او با بیان اینکه نامبردگان برای اجرای مأموریت و خرابکاری از مرودشت فارس تا بندرعباس برنامه داشتند، تصریح کرد: نکته قابل تأمل این است که هیچ کدام از متهمین دستگیرشده، راننده نیستند.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: این افراد قصد آسیب رساندن به کامیون‌های متردد در جاده‌ها با استفاده از سلاح گرم را نیز داشته‌اند که قبل از هرگونه اقدام، شناسایی و دستگیر شدند.

قهرمانی با ابراز اینکه عناصر دستگیرشده از مرتبطین با شبکه‌های تلویزیونی معاند خارج از کشور و جزو اراذل و اوباش دارای سوابق متعدد کیفری از جمله ضرب‌وجرح عمدی می‌باشند، اظهار کرد: علاوه بر جرائم علیه امنیت داخلی و احتمال ارتباط با سرویس‌های جاسوسی به‌استناد ماده ۶۵۴ قانون مجازات اسلامی مجازات متهمان اگر شرایط محاربه را نداشته باشند، حبس از سه تا پانزده سال خواهد بود.

او همچنین از دستگیری ۸ نفر دیگر توسط نیروی انتظامی به‌اتهام ایجاد مزاحمت برای کامیونداران و سنگ‌پرانی به خودروهای عبوری نیز خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمن حاضر با اشراف اطلاعاتی و گشت‌زنی مأموران نیروی انتظامی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و بسیج به‌صورت مشترک، امنیت بسیار خوبی در محور‌های مواصلاتی استان هرمزگان به‌عنوان شاهراه اقتصاد کشور، برقرار است و کامیون‌داران و رانندگان بدون هیچ‌گونه مشکلی به حمل‌ونقل کالا و تجهیزات مبادرت می‌کنند.

قهرمانی با بیان اینکه در سال‌های اخیر دستگاه قضایی استان هرمزگان اقدامات مؤثری در قالب حقوق عامه و جهت احقاق حقوق رانندگان انجام داده است، یادآور شد: توزیع عادلانه بار، حذف دریافتی‌های اضافی، جلوگیری از معطلی و صف‌های طولانی کامیون‌ها، افزایش ساعت کاری بنادر گمرکات و واحد ایکس‌ری، مبارزه با فساد حوزه حمل‌ونقل و موارد متعدد دیگر از مصادیق این اقدامات است که با قدردانی و رضایتمندی بیش از ۵۰۰ هزار راننده زحمتکش مواجه شده است.

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با هشدار به مخلّین نظم و امنیت عمومی تأکید کرد: افرادی که سودای چنین جرایم شیطانی را در سر می‌پرورانند، بدانند که دستگاه قضایی برای حفظ امنیت مردم با کسی تعارف ندارد و مجازات این‌گونه افراد قاطع و بدون اغماض خواهد بود.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت