×
فرهنگی
شناسه خبر : 120208
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/09/14 ساعت 13:01

ماشاالله شمس‌الواعظین

ایران اینترنشنال تولید نفرت می‌کند/ بی‌بی‌سی فارسی می‌خواهد عقب نماند

استاد روزنامه‌نگاری گفت: ایران اینترنشنال پیامش خصمانه و با منافع ملی ایران در تعارض است و اگر رسانه‌ای به جای تولید محتوای ژورنالیستی، تولید نفرت کند یعنی با مأموریتی مشخص پا به عرصه گذاشته است.

سایر رسانه‌ها: ماشاالله شمس‌الواعظین طی سخنانی در کلاب‌هاوس با اشاره به عملکرد شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال به لحاظ حرفه‌ای اظهار کرد: ایران اینترنشنال توپخانه‌ای است که به جای توپ، پیام شلیک می‌کند. پیامش هم خصمانه و با منافع ملی ایران در تعارض است. اگر رسانه به جای تولید محتوای ژورنالیستی، تولید نفرت کند یعنی با مأموریتی مشخص پا به عرصه گذاشته است.

او افزود: مدیران این شبکه هم گفته‌اند که به دنبال براندازی نظام مستقر هستند و به جای آتش، پیام‌هایی حاوی نفرت و اقدامات خصمانه پخش می‌کند و اخیراً آموزش هم می‌دهد. روح‌الله زم هم آموزش ساخت کوکتل مولوتوف می‌داد و می‌گفت من کار رسانه‌ای می‌کنم.

شمس‌الواعظین یادآور شد: بعد از دستگیری زم از او با عنوان روزنامه‌نگار یاد کردند و ما گفتیم هر صفت یا اسمی که می‌خواهید برایش انتخاب کنید اما به خدا قسمتان می‌دهیم دور روزنامه‌نگاری را خط بکشید. من نه در دانشگاه نه در چهل سال روزنامه‌نگاری نیاموختم که مردم کوکتل مولوتوف درست کنند، چون کار رسانه این نیست.

این استاد روزنامه‌نگاری تصریح کرد: اخیراً دیدم که ایران اینترنشنال از عمامه‌پرانی جانبداری می‌کند. اینکه گفته می‌شود برای عمامه‌پرانی چه مسائلی رعایت شود، این سخنان چه ربطی به خبررسانی دارد؟ خوشحالم که این حرکت از سوی خود بچه‌های دهه هشتادی متوقف شد چرا که خودشان آن را به صلاح پاکیزگی اعتراضات ندانستند.

او افزود: من متوجه هستم که آنان، روحانیت را وابسته به حکومت می‌دانند و با برداشتن عمامه می‌خواهند با آن نماد مقابله کنند ولی حق آزادی پوشش که کل دعوای اخیر ناشی از آن است، چه می‌شود؟

شمس‌الواعظین با بیان اینکه ایران اینترنشنال برای خود مأموریتی تعریف کرده و برنامه معمول خود را رها کرده، اظهار کرد: هیچ بخش دیگری غیر از رویدادهای مربوط به جنبش اخیر ایران را بیان نمی‌کند. این نگران‌کننده است چرا که این رسانه دارد کار تخریبی می‌کند و بعدها داوری استادان علوم ارتباطات درباره این شبکه مسلماً این نیست که ایران اینترنشنال رادیکال یا آوانگارد (پیشرو) عمل کرده است.

او یادآور شد: تبلیغ خشونت، مشروع جلوه دادن واکنش به نیروی به اصطلاح مهارکننده‌ ناآرامی‌ها تحت عنوان حق دفاع از خویش که دارد بازتر هم می‌شود، نشانه‌های یک جنگ داخلی را به همراه دارد بسیار مخاطره‌آمیز است.

این استاد روزنامه‌نگاری ادامه داد: یکی از افراد این شبکه اخیراً گفته بود که بعد از شنیدن حرف‌های شمس‌الواعظین خوشحال شدم که شاگرد او نبودم، من نگاهی به سوابق و اسم او کردم و گفتم من هم خوشحال هستم که شاگردی که عنصر پژاک باشد نداشته‌ام. او از حرف من جا خورد که می‌دانستم هم خودش و هم برادرش محاکمه شدند و از احکام سنگین نجات می‌یابد، از ایران فرار می‌کند و به ایران اینترنشنال می‌پیوندد.

شمس‌الواعظین درباره عملکرد بی‌بی‌سی فارسی نیز اظهار کرد: بی‌بی‌سی فارسی از ترس عقب افتادن از ایران اینترنشنال به نوعی مسابقه مزایده‌خواهی تن داده و این خطرناک است که برای عقب نماندن از یک رسانه به مثلاً تولید خبرهای فیک و تأمین نکردن منابع خبری و توجه به شایعات به جای تأمین منابع خبری مطمئن یا مصاحبه کردن با عناصر غیراستاندارد مثل رهبران کومله که در دسته‌بندی‌های امروز جهانی تروریست محسوب می‌شوند، روی آورد.


ایسنا
اخبار مرتبط
پایان تکرارهای توهم‌زا و باور دروغ‌های خود ساخته!
یکشنبه 1401/11/09 ساعت 10:54
نور ویدئو؛
پایان تکرارهای توهم‌زا و باور دروغ‌های خود ساخته!
عقلانیت نیم‌بند اروپا متوجه این توهمات سردرگم شد تا بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش نماید خطای راهبردی پارلمان اروپا را با گفته‌هایی دوپهلو و احساسی نامیدن تصمیم آنها در خصوص سپاه پاسدان جبران کند.
«کمیته‌های جوانان محلات» رمز مشترک اتاق عملیات سعودی، صهیونیستی و منافقین
دوشنبه 1401/09/21 ساعت 12:13
محمدمهدی میرزایی
«کمیته‌های جوانان محلات» رمز مشترک اتاق عملیات سعودی، صهیونیستی و منافقین
در غائله اخیر و از زمان آغاز آن تا حدود 1 ماه هنوز ذهن بسیاری از مردم درگیر کشف واقعیت بود و رفته‌رفته با مشاهده وقایع کف میدان دریافتند که ماجرا فراتر از یک اعتراض ساده مدنی است و شکل یک آشوب اجباری سازمان یافته توسط تروریست‌ها را به خود گرفته است.
گزارشگر ویژه حقوق بشر میهمان شبکه‌ای که دعوت به خشونت می‌کند!
دوشنبه 1401/09/14 ساعت 12:49
گزارشگر ویژه حقوق بشر میهمان شبکه‌ای که دعوت به خشونت می‌کند!
جاوید رحمان که در روزهای گذشته ادعای عجیبی در مورد نامگذاری دختران در ایران داشت، شب گذشته میهمان شبکه اینرنشنال وابسته به عربستان سعودی بود؛ او در صحبت‌هایش از ناآرامی‌ها و اغتشاشات در ایران حمایت کرد.
فرقه منافقین؛ نسخه ویرایش شده 2022
شنبه 1401/09/05 ساعت 16:31
مرتضی دوران
فرقه منافقین؛ نسخه ویرایش شده 2022
کیست که نداند سابقه کودک‌کشی در مرام و کارنامه ایدئولوژیک و عملیاتی فرقه رجویون ثبت و ضبط بوده و از حیث به خاک و خون کشیدن ملت و اعمال شکنجه‌هایی که به مخیله شکنجه‌گران آموزش دیده ساواک هم خطور نکرده بود سابقه پرباری دارند.
ریشه‌یابی تحولات اخیر؛ «روایت اول» تعیین کننده است
جمعه 1401/07/29 ساعت 13:13
مجتبی اسماعیلی*
ریشه‌یابی تحولات اخیر؛ «روایت اول» تعیین کننده است
قدرت رسانه‌ها به‌گونه‌ای است که جهان ازجمله مردم کشورمان در حال لمس پدیده «ارتباط جمعی شخصی» هستند و نمونه آشکار آن تبعیت محض و حتی سرسپردگی بی‌چون و چرای جوانان این دهه به آن چیزی است که از یک واقعه نخست روایت می‌شود، خواه غلط یا درست باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
X
آگهی تبلیغاتی