×
سیاسی
شناسه خبر : 118996
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/09/09 ساعت 12:35
رئیسی: پرستاران فرشتگان خدمت به مردم هستند/ نظام تعرفه‌گذاری پرستاران پایدار شود

رئیسی: پرستاران فرشتگان خدمت به مردم هستند/ نظام تعرفه‌گذاری پرستاران پایدار شود

ئیس جمهور با اعلام اینکه تاکنون 6 میلیون نفر تحت پوشش بیمه همگانی نظام سلامت قرار گرفته‌اند، گفت: برنامه دولت این است که بیمه همگانی و تأمین اجتماعی و همچنین نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری طی ماه‌های آینده پایدار شود.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه به مناسبت روز پرستار در سالن اجلاس سران با ستودن صبر پیامبر اسلام (ص) از پرستاران به عنوان فرشتگان خدمت به مردم یاد کرد و گفت: صبر و مقاومت و تحمل سختی ها ظرفیت می خواهد و حتی علم باید با حلم همراه باشد.

رئیس جمهور صبر و مقاومت را یکی از مواهب خداومند متعال به پیامبر اسلام (ص) برشمرد و اظهار کرد: صبر و مقاومت است که به کار اثرگذاری می دهد و علم حتی باید با حلم همراه باشد و خود دانش، ظرفیت می خواهد.

رئیسی قلوب را ظرف دانست و گفت: طبق روایت حضرت علی (ع)، بهترین قلب‌ها با ظرفیت ترین قلب ها است. پیروزی و عدم پیروزی، موفقیت در کنکور و ناموفقیت و پست و مقام و از دست دادن آن هر دو ظرفیت می خواهد. تحمل سختی ها ظرفیت می خواهد.

رئیس جمهور خطاب به پرستاران گفت: پرستاران قشر با ظرفیتی هستند چون آدم ظرفیت که به مشکل مواجه می شود می گوید ما اهلش نیستیم. مهمترین ویژگی این قشر آن است که انسان های با ظرفیت‌هایی هستند چون در موضوع کرونا حتی پدر، مادر و فرزندان کرونایی خود را نمی توانستند نگه دارند اما پرستاران به خاطر تعهد و مسئولیتشان و ظرفیتی که داشتند این کار را انجام دادند.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایستادن در برابر تهدیدات ظرفیت می خواهد، ادامه داد: امروز پرستاران در تاسی به بانو زینب کبری (س)‌ چهره های با ظرفیتی هستند و این ظرفیت به آنها جایگاهی داده که هم بیمار به آنها اعتماد داشته باشد هم خانواده بیمار و هم کادر درمانی. همه اینها برای مردم اطمینان بخش است.

او اضافه کرد: این دلی انسان دوستی و احساس تعهد است و از جلوه‌های بسیار ارزشمند دین ما دگرخواهی در پرتو خداخواهی است.

رئیسی با اشاره به منفعت گرایی برخی اظهار کرد: غربی‌ها قبلاً می‌گفتند برای آزادی و نجات انسان هاست که تلاش می‌کنند، اما امروز شفاف می‌گویند هر جا که می‌رویم با نگاه منفعت گرایی است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اقسام خدمت به سه قسمت منفعت طلبانه، انسان دوستانه و دگرخواهی در پرتو خداخواهی گفت: خدمتی که امروز پرستاری را در قلوب مردم جا داده منفعت طلبانه نیست و نمی توانست قلب‌ها زا تسخیر کند. این نگاه از خود گذستگی و ایثار است که در سختی‌ها کنار مردم بودند و دنبال نام و نشان نبودند و این نگاه جامعه به قشر پرستاری است که قله آن، در مبارزه با کرونا است و این همان دگرخواهی در پرتو خداخواهی است.

رئیس جمهور با تأکید بر حفظ شدن شان صبورانه و مبتکرانه پرستاری، گفت: یکی از اقدامات، بیمه سلامت برای آحاد مردم بود که ۶ میلیون نفر رایگان بیمه شدند و تلاش دولت این است که در ماه‌های آینده بیمه سلامت و تأمین اجتماعی پایدار شود تا هیچ بیماری نگرانی بیمه نداشته باشد.

آیت‌الله رئیسی ظرفیت و روحیه خوب پرستاران را انگیزه‌ای برای افزایش روحیه و ظرفیت بیمار دانست و گفت: با ابن ظرفیت، تحمل درد برای بیمار فراهم می شود؛ وقتی پرستاری ظرفیت دارد این ظرفیت را به بیمار منتقل می‌کند.

او با تأکید بر رفع دغدعه‌های جامعه پرستاری خاطرنشان کرد: از اینکه سارمانی برای بررسی مشکل پرستاری وجود دارد باید استقبال کرد و من سازمان پرستاری را نه تنها برای جامعه پرستاری بلکه برای دولت نعمت می‌دانم. باید از این سارمان قدردانی کرد و به دنبال حل مشکل بود.

رئیس جمهور با اشاره به مسئله تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهار کرد: در بیمارستانی در خرم آباد قول دادم و اجرای تعرفه خدمات پرستاری و پرداخت حقوق پرستاران که رهبری هم بر آن تأکید داشتند دارد دنبال می‌شود.

او افزود: البته آن زمان که وعده داده شده در دولت نبودم اما اگر وعده‌ای داده شد باید به آن عمل شود. غیر از این که تعرفه گذاری خدمات پرستاری با قوت ادامه داشته باشد ،این امر باید پایدار باشد تا پرستاران بتوانند براساس آن برنامه‌ریزی کنند.

آیت‌الله رئیسی خطاب به پرستاران با اشاره به مشکلات موجود در دولت گفت: در شرایطی در دولت هستیم که مثل پرستاری، رتبه‌بندی مععلمان و مثل رتبه بندی معلمان، همسان سازی حقوق بازنشستگان مطرح است که همه اینها اقداماتی بود که باید از قبل انجام می‌شد.

رئیس جمهور در عین حال خاطرنشان کرد: همه موارد اشاره شده مورد توجه دولت خواهد بود و وزیر بهداشت و سازمان برنامه بودجه مواردی که حتی باید در لایحه بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی شود را پیگیری کنند.

او ادامه داد: با همدلی، همکاری و روحیه خدمتگذاری که در جامعه پرستاری و پزشکی وجود دارد یقین داریم شرلیط نسبت به امکانات و تجهیزات و اقدات پزشکی بهتر خواهد شد و از علم و تجربه این جامعه خدوم استفاده خواهیم کرد.

آیت‌الله رئیسی با قدردانی از چهره ارزشمند و ماندگار جامعه پرستاری تأکید کرد که با تقویت بیشتر جامعه پرستاری موافقم.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند