×
سیاسی
شناسه خبر : 118987
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/09/09 ساعت 11:12
ایروانی بر حق مشروع سوریه در دفاع از خود بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی تأکید کرد

ایروانی بر حق مشروع سوریه در دفاع از خود بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی تأکید کرد

سفیر و نماینده دائم کشورمان در جلسه شورای امنیت سازمان ملل پیرامون شرایط در خاورمیانه با تمرکز بر سوریه، دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات این کشور را تشریح کرد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «امیر سعید ایروانی»، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر حاکمیت، تمامیت ارضی سوریه و هدف قرار دادن عمدی افراد و زیر بناهای غیر نظامی به‌ویژه حمله به فرودگاه‌ها و کشتی‌های حامل کمک‌های انسانی در این کشور را نقض حقوق بین‌الملل، حقوق انساندوستانه بین‌المللی و منشور ملل متحد دانست و بر حق مشروع سوریه در دفاع از خود بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی تأکید کرد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان در جلسه شورای امنیت سازمان ملل پیرامون شرایط در خاورمیانه با تمرکز بر سوریه، دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات این کشور را تشریح کرد.

این دیپلمات ارشد کشورمان تأکید کرد، امنیت و ثبات در شمال سوریه تنها از طریق  حفظ و احترام کامل  به حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور به‌دست می‌آید و هرگونه عملیات نظامی در شمال سوریه می‌تواند برای مسائل انسان دوستانه چالش برانگیز باشد و حتی آن را بدتر نماید.

سفیر و نماینده دائم ایران شرایط انسانی در سوریه را وخیم ارزیابی کرد و اضافه نمود، تداوم مشکلات اقتصادی این کشور دارای تأثیرات گسترده‌ای هستند. در این رابطه یکی از مهمترین مسائل ترسناک، شیوع وبا در سراسر سوریه است و این امر شرایط انسانی مخاطره آمیز سوریه را تشدید کرده است.

امیر سعید ایروانی همچنین از تلاش‌های سازمان ملل و آژانس‌های وابسته به آن برای تامین کمک‌های انسانی جهت نیازمندان و همچنین همکاری در اجرای قطعنامه ۲۶۴۲ تجلیل نمود. او افزود: تحریم‌های یک‌جانبه و به‌ویژه سختی‌های موجود در امر سلامت عمومی و امنیت غذائی که توسط کشورهای غربی تحمیل شده، شرایط انسانی سوریه را بدتر کرده است.

سفیر و نماینده دائم کشورمان همچنین گفت، کشورهای سرمایه گذار برای کمک به صندوق ضروری، کمک‌های انسان دوستانه سوریه کوتاهی کرده‌اند. ایران از تحویل هشتمین محموله کمک‌های انسان دوستانه به سوریه حمایت می‌کند و فقدان پیشرفت ملموس در تحویل و توزیع‌های ناعادلانه و تبعیض آمیز را  چالش برانگیز می‌داند.

این دیپلمات ارشد کشورمان اضافه کرد، در پروسه سیاسی، ایران از تشکیل جلسه بعدی کمیته قانون اساسی و همچنین از کار جاری کمیته برای رسیدن به راه‌حل ضروری حمایت می‌کند. او همچنین رفع اشغال و اعاده احترام کامل به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را پیش شرط هرگونه راه‌حل سیاسی دانست.

سفیر و نماینده دائم ایران خاطر نشان ساخت، نشست روند آستانه در جهت تلاش برای پایان دادن به بحران وکاهش صدمات به مردم سوریه در تاریخ‌های ۲۲ و ۲۳ نوامبر برگزار شد. نمایندگان ارشد تضمین کنندگان روند  آستانه در این نشست، نقش حیاتی کمیته‌های قانون اساسی را مورد تاکید قرار دادند، نگرانی عمیق خود را در مورد شرایط انسانی سوریه ابراز داشته و بر نیاز به برداشتن  موانع و افزایش کمک‌های انسانی به همه سوری‌ها در سراسر سوریه بدون تبعیض و یا پیش شرط پای فشردند.

سفیر و نماینده دائم کشورمان افزود، جمهوری اسلامی ایران یک‌بار دیگر دزدی منابع طبیعی سوریه به‌ویژه محصولات نفتی در مناطقی که توسط نیروهای خارجی اشغال شده را محکوم می‌کند و این اقدام جنایتکارانه را نقض آشکار تمامیت ارضی، قطعنامه‌های سازمان ملل و منشور ملل متحد در مورد سوریه می‌داند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری