×
فرهنگی
شناسه خبر : 118969
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/09/08 ساعت 18:18
همه چیز برای برگزاری سیاسی‌ترین بازی جام جهانی آماده است

گزارش خبرنگاران اعزامی «نورنیوز» از متن و حاشیه جام جهانی؛ روز دهم

همه چیز برای برگزاری سیاسی‌ترین بازی جام جهانی آماده است

مهمترین رخداد امروز که از جنبه های مختلف یک رویداد قابل توجه به حساب می آید بازی ایران و آمریکا است که ساعت 22/30 دقیقه به وقت تهران برگزار می شود. وزیر خارجه آمریکا امروز اعلام کرد که این بازی رویدادی سیاسی نیست اما کیست که نداند در هیچ شرایطی امکان جدا سازی این بازی از فضای سیاسی حاکم بر دو کشور امکان پذیر نیست.

نورنیوز - گروه ورزش: مهمترین رخداد امروز که از جنبه های مختلف یک رویداد قابل توجه به حساب می آید  بازی ایران و آمریکا است که ساعت ۲۲/۳۰ دقیقه به وقت تهران برگزار می شود. وزیر خارجه آمریکا امروز اعلام کرد که این بازی رویدادی سیاسی نیست اما کیست که نداند در هیچ شرایطی امکان جدا سازی این بازی از فضای سیاسی حاکم بر دو کشور  امکان پذیر نیست.

البته شرایط دو کشور در جدول گروه B نیز حساسیت بازی را چند برابر کرده است. آمریکا در صورت باخت یا مساوی شانسی برای صعود به مرحله بعدی ندارد و این بازی برایش حکم مرگ و زندگی را دارد. اما ایران حتی با نتیجه مساوی هم شانس صعود به مرحله بعد را دارد  شنیده‌ها حاکی از آن است که آمریکا برنامه ویژه‌ای برای این بازی تدارک دیده است. حتی تعداد زیادی از بلیت‌های مسابقه برای تفنگداران دریایی حاضر در پایگاه‌های آمریکا در منطقه تهیه رزرو شده تا تماشاگر امریکایی به اندازه کافی برای این بازی حضور داشته باشد. دختر ترامپ هم قرار است که این بازی را از نزدیک ببیند. این بازی قرار است در ورزشگاه الثمامه برگزار شود که به شکل کلاه عرقچین عربی طراحی شده است.

جشنواره لباس،پرچم و رنگ پوست

لباس، پرچم و رنگ پوست افرادی که در خیابانهای دوحه شادی می‌کنند هر متناسب با نتیجه مسابقات هر روز در حال تغییر است. تیمی می‌برد و تیمی‌ می‌بازد. دیروز نوبت برزیلی‌ها بود. این که می‌گویند برزیلی‌ها پرطرفدارترین تیم جهان هستند را این روزها به چشم می توان دید. علاوه بر هواداران برزیلی که در دوحه حضور دارند پس از هر برد این کشور تعداد زیادی از کارگران هندی ،بنگلادشی و ... ساکن قطر نیز به خیابان‌ها می‌آیند و تا انتهای شب شادی می‌کنند . این یعنی برزیل در  همه قاره ها طرفدارن پرو پا قرصی دارد. کارگرانی که با چهره‌های خسته از کار در یک روز پر مشغله برای تشویق تیم برزیل به خیابانها می آیند نماد قابل توجهی از هواداری متعصبانه از یک تیم فوتبال هستند. البته تقریبا احساس اکثریت فوتبال دوستان نسبت به تیم برزیل شباهتهای زیادی به هم دارد. واقعیت این است که به عنوان یک طرفدار فوتبال نمی‌توان برزیل را دوست نداشت.

آخرین تشویق ایرانی‌ها

ایرانی‌ها دیشب و امروز هم در مناطق مختلف قطر مشغول تشویق تیم ملی کشورمان بودند. شعارهای پر شور ایرانی و سر و صدای‌ شادی آورشان آنقدر جذاب هست که بقیه ملیت‌ها را هم جذب کند. دیشب برخلاف بازی‌های قبلی گروه‌های تشویق کننده ایران بیشتر بود. رسم شده که طرفداران تیم‌ها در مناطق مختلف علی‌الخصوص در سوق واقف بازار سنتی دوحه تیم‌شان را تشویق می‌کنند. بازار واقف هم پر از ایرانیانی بود که پرچم می‌گرداندند یا شعار می‌دادند.

فلسطینی‌ها در مبارزه

مسابقات جام جهانی فوتبال و توجه اذهان جهانیان به این رویداد در دو مقطع تاریخی برای رژیم صهیونیستی فرصتی برای شرارت نظامی برعلیه همسایگان و فلسطینیان بوده اما این بار گویا ماجرا جور دیگری شده است. در حالی که قطر به تماشاگران و خبرنگاران رژیم صهیونیستی اجازه حضور در جام جهانی را داده است، فلسطینی‌ها هم به دوحه آمده‌اند. اما فلسطینی‌ها که در سرزمین های اشغالی تحت فشار و ظلم همه جانبه از سوی صهیونیستها هستند،اینجا شرایط دیگری دارند. بیش از هر پرچم دیگری در همه مراسم ها پرچم فلسطین دیده می شود و این باعث کلافه کی تماشاگران و خبرنگاران رژیم صهیونیستی شده به گونه ای که با درک کامل نفرتی که از آنان وجود دارد ترجیح می دهند خود را اسراییلی معرفی نکنند.

تحت فشار قرار گرفتن تماشاگران و خبرنگاران رژیم صهیونیستی از سوی شهروندان سایر کشورها، دولت این رژیم را نیز نسبت به این مسئله حساس نموده و موجب اعتراض به قطر شده است.

ایرانیان قطر

قطر کشوری است که اکثریت ساکنینش غیر قطری هستند. چیزی حدود یک درصد از جمعیت این کشور را ایرانی‌هایی که در بخش تجارت و کشاورزی در این کشور فعال هستند،تشکیل داده اند. سابقه حضور ایرانی‌ها در قطر به سالهای دور و قبل از پیروزی انقلاب بر می‌گردد. در بازار واقف که این روزها یکی از مراکز مهم حضور تماشاگران فوتبال در جام جهانی است. بخش زیادی از کاسب‌ها  ایرانی هستند. پیرمرد فروشنده‌ای می‌گفت تا بیست سال پیش همه مغازه‌ها در اجاره ایرانی‌ها بود. همه صنوف در این بازار حضور دارند. از پارچه‌فروش گرفته تا لوازم منزل و صنایع دستی و...

در هر مغازه‌ای که وارد می‌شوید احتمال دارد یک ایرانی جواب‌تان را بدهد و این اصلا موضوع عجیب و غریبی نیست. ایرانیان ساکن قطر از مناطق جنوبی ایران مثل شهر لار و بندرعباس به این کشور آمده‌اند و به عبارتی می‌توان گفت بخشی از این کشور شده‌اند.

کسبه ایرانی شاغل در بازار واقف با محبت و صمیمیتی خاص از ایرانی‌ها استقبال می‌کنند و این احساس را در انسان ایجاد می کند که گویی در یکی از بازارهای تهران و یا قم در حال حرکت است. دولت، سال‌ها به ساختمان مغازه‌ها دست نزده است و اجازه تغییر در آن را هم به کسی نمی‌دهد. این روزها ایرانیان ساکن قطر هم حال و هوای جام جهانی دارند. این رخداد و حضور هزاران نفر از هموطنانشان در قطر برای آنها هم اتفاق بزرگی است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین